Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha evvel yalçınlarda cowon satılırken;cowon D2 ve iriver t60'ı bir kaç kez test ederek kıyaslamıştım.. sesi iriver t60'tan daha yüksekti ama yapay bir sesi vardı yani seste bir derinlik bulamadım.. ayrıca D2'nin radyosu çok berbat çekiyordu.. sadece o yüzden almamıştım.. Daha sonra meizu m6 alınca t60'la iyice kıyaslama fırsatım oldu;player olarak meizu m6'nın sesini daha çok beğendim.. 10 band eqolayzır'ı ile istediğim ses tonlamasın tam olarak elde edebildim.. Ayrıca spatializer ayarlarıyla da eski albümleri bile daha net ve canlı perfonmans gibi dinlemeye başladım.. Meizu radyo olarakta iyi sayılır ama t60'ın radyosu çok daha iyi ve tüm istasyonları çok net olarak dinleyebiliyorum..
    Meizu'nu tek eksikliği kart desteği yok ama bana 4gb kapasite rahatlıkla yetiyor..
    Sonuç olarak D2 video göstermesi çok daha iyi ama ses olarak meizu m6 çok daha mükemmel..
  • ben de hepsi buradadan aldım.kutudan çıkanlar
    meizu,kurulum cdsi,kulaklık,kullanma kılavuzu,usb,kılıf
  • modeli sp mi sl mi? onuda yazarsan sevınırım
  • buradan meizu için wallpaper indirebilirsiniz

(blackberry curve, meizu gibi 320x240 ekrana sahip olduğu için meizu ya resimleri tam oturuyor)

http://www.zed ge.net/wallpapers/1554/blackberry-rim-curve-8300-wallpapers/9-4-1-14/

d ile g arası boşluğu silmeyi unutmayın

• arkadaşlar bende hp ilk indirim kampanyasından 2gb sp modelini almıştır..
    son 1 aydır ses efekleri olmadan kullanıyordum alet hiçbirses efegini etkinleştirmiyordu ve fm acıkken kapattıgımda kılıtleniyordu yani önemli sorunları vardı dün yeni versiyon atmaya karar verdim ilk başlarda hiçbir sorun yoktu cince olması dışında..:) neyse onu duzelttim ses efekleride etkinleşti alet cok güzel hatta ses kalitesi daha iyileşmiş biçimde calışmaya başladı içine mp3 attım duvar kagıtı attım ama bugün ne yaparsam yapayım usb den hiçbir bilgisayar görmuyor..dün göruyordu bugun görmuyor..
    resetledim yine olmadı..bilgisayar görse eski versiyonu yuklucem..onuda yapamıyorum..

alet calısıyor ama bilgisayarlar görmediginden içine mp3, video atamıyorum..
    mp4 player oldu radyo...:)

bu garanti işi nasıl oluyor yeni versiyon attıgımda garanti iptal olmuyor degil mi...hepsiburadan almıştım..

• kesinlikle yeni versiyon yukleme işine bulaşmayın..ben zorunlu kaldıgımdan alet zaten bozuk oldugundan yaptım ..şimdi eskisinden kötü oldu..resmen radyo olarak kullanıyorum...
    bilgisayara takınca içinden ince bi tinleme sesi windosta usb aygıtı tanınamadı yazıyor..
    garanti konusunda uzman arkadaşlar ne yapmam gerek istanbulda oturmaktayım..ürün hepsiburada aldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue82

kesinlikle yeni versiyon yukleme işine bulaşmayın..ben zorunlu kaldıgımdan alet zaten bozuk oldugundan yaptım ..şimdi eskisinden kötü oldu..resmen radyo olarak kullanıyorum...
    bilgisayara takınca içinden ince bi tinleme sesi windosta usb aygıtı tanınamadı yazıyor..
    garanti konusunda uzman arkadaşlar ne yapmam gerek istanbulda oturmaktayım..ürün hepsiburada aldım..

İstanbul'da ana servise götür;sorunun çözülecektir

Next & NextStar Servis
    Bankalar Okçumusa Caddesi Anten Han No : 16 / 2
    Karaköy / İSTANBUL
    Telefon No : 0 (212) 237 0498 - 0 (212) 237 0499 - 0 (212) 255 4943
    Faks No : 0 (212) 256 4143
    E-Posta : teknikservis@next.com.tr

• belki bilmeyen vardır

müzik çalarken ekranın hemen kararmasını istiyorsanın m tuşuna 2-3sn basılı tutun
  • arkadaşlar bende bir meizu sahibiyim fakat geçenlerde meizu ya virüs bulaştı bende biçimlendirmek zorunda kaldım fakat aleti açınca loading diye bir yazı çıkıyor ve sürekli o yazı ekranda kalıyor ana ekrana girmiyor ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.bu arada meizunun modeli sp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_41 -- 15 Şubat 2009; 17:45:27 >
  • M6 sp 4gb icin her iki kilifida istiyorum nerden bulabilirim ?
  • http://www.nextstarburada.com/default.asp?git=7&altkategori=36

Arkadaşlar burdan alışveriş yapan varmı, kapasite bilgiside göremedim kaç gb ki bu linkteki acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertmr

http://www.nextstarburada.com/default.asp?git=7&altkategori=36

Arkadaşlar burdan alışveriş yapan varmı, kapasite bilgiside göremedim kaç gb ki bu linkteki acaba?

Verilen link Next'in Perpa'da ki internet satış mağazasıdır.. yani Yüksel elektronik merkez..
    Telefon edip,sorun;sanırım meizu m6'- 4gb'lık modeli..

Yüksel Elektroteknik San. ve Tic. Ltd. Şti. (Next&nextstar)
    Perpa Elektrokent İş Merkezi A.Blok Kat.8 No.808-810
    Okmeydanı / İSTANBUL
    Telefon No :0 (212) 444 3 666

• aBicim Bendede aynı sorun varda çözemedm Sizin verdiginiz rapid linkLer bende eror verio ne yapabLrm yardımcı olursanz sevinirim firmware türkçe

next Meizu SL M6 mp4 4gb
  • http://www.nextstarburada.com/default.asp?git=7&altkategori=36

Arkadaşlar burdaki fiyat 2gb için geçerliymiş az önce arayıp öğrendim, bilginiz olsun.
  • Yüksel Elektroteknik San. ve Tic. Ltd. Şti. (Next&nextstar) Perpa
    teşekkürler garanti kapsamında ürünu yenisi ile değiştirdiler.
  • arkadaşlar benim meizu bugün kendi kendine müzik dinlerken kilitlendi öylece kendi başına çalmaya devam etti durmadan sonra yaklaşık 3 saat sonra baktığımda kendi kendine kapanmıştı zaten açılınca düzeleceğini tahmin etmek pek de zor değildi.

Burada da gördüğümüz gibi kilitlenmelere biraz sık rastlıyoruz peki kilitlenen meizuların ortak bir özelliği var mı ??

mesela benim sahip olduğum 4gb sp versiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozaxinan

modeli sp mi sl mi? onuda yazarsan sevınırım

modeli sl arkadaşım.

bu arada radyo ayarlarını yapmam için yardımcı olan arkadaşa çok teşekkür ederim ama ben istanbulda olmadığım için sağlıklı bir sonuç elde edemedim.arama yaptırmayı açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: neowho

Bu arada çeviri ve altyazı için tüm programları unutun format factory bu iş için biçilmiş kaftan...
    Hem de Türkçe...

http://www.formatoz.com/download.html
    sitesinden son versiyonunu indirebilirsiniz...

Merhaba bn de meizu alacağım da meizu için en iyi ses kalitesi olan ve görüntünün en kaliteli olduğu video formatı ve BİT RATE VE FPS önerisi var mı bu arada çevireceğim video ''Sagopa kajmer ben hüsrana komşuyum'':):)

• quote:

Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

arkadaşlar benim meizu bugün kendi kendine müzik dinlerken kilitlendi öylece kendi başına çalmaya devam etti durmadan sonra yaklaşık 3 saat sonra baktığımda kendi kendine kapanmıştı zaten açılınca düzeleceğini tahmin etmek pek de zor değildi.

Burada da gördüğümüz gibi kilitlenmelere biraz sık rastlıyoruz peki kilitlenen meizuların ortak bir özelliği var mı ??

mesela benim sahip olduğum 4gb sp versiyon

Valla bencede çok doğru bir yaklaşım. İstatistiki bilgiden yola çıkarak seri numaralarına göre sorunlu partiler belirlenebilinir ve bu partilerden itina ile kaçılabilinir. Cihazın sorunlu olduğuna emin olan arkadaşlar seri numaralarının son 8 hanesini ve görülen sorunun çeşidini yazarlarsa bence çok yararlı olur.

• Merhaba arkadaşlar. Bende dünden itibaren bu cihazı kullanmaya başladım. Forumdan ikinci el olarak satın aldım. Gerçekten çok kaliteli çıktı ürün.
    Benim merak ettiğim şey; Ben bu cihazda bazı resimleri direk resimlerin içinde gözükmesin istiyorum. Bu tarz bazı resim dosyalarını ayrı bir yere saklayıp farklı bir yerden bakabilme şansımız var mı? Mesela cihazda ayrı bir klasör yaratıp, tarayıcı kısmından girsek resimleri görebilirmiyiz. Denedim olmadı ama buna benzer başka yol varmıdır?
    Siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.