Arkadaşlar amacım yardım
Arkadaşlar amacım yardım etmek bunu yaşayan insanlara lütfen dalga geçecekler yazmasın! Beyler bayanlar kaç senedir forumu takip ediyorum ve kaç senedir bu karabasan denen saçma illeti yaşamaktaydım 20 yaşından beri neydeyse şuan 30 yaşındayım ve kurtuldum diyebilirim saat farketmiyordu akşam sabah gece hergün görüyordum nerdeyse yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir kız başıma çok kötü şeylere denk geldim. Karanlıkta tek yatmak benim için kabus gibiydi gerçi yanımda birileri varken de oluyordu neyse yaklaşık 1 sene önce hocaya gittim akrabalarımda da vardı daha anlatamadığım çok şey var, şuan hocanın verdiği muskayı takıyorum ve artık görmüyorum eskiden hergün görürdüm şimdi çok nadir ayda 1 kez bilemedim 2 kez bazen ayda hiç olmadığıda oluyor. Bunun çaresi ne inan bilmiyorum ama taktığım muskanın faydasını çok gördüm birde dua bileceksiniz o uyku felci esnasında okuduğum dua sayesinde hemen uyanabilmiştim. Çok çektim o kadar çokki benim gibi olanlar dalga falan geçmesin ben zamanında çok geçtim ama malesef yaşanıyor size tavsiyem iyi bi hoca bulmanız zaten o siz söylemeden ne yaşadığınızı direk söylüyor, ben bu muska ve dua sayesinde kurtuldum Allah herkese yardım etsin.
İpad 3 NESİL İOS 9 Sorunu
|
|
Iphone 4s alıyorum
|
Her erkeğe ..
|
digiphone tablet format?
|
yaşamaya hevesim yok
|
konun içeriği için tıklayın :)
|
Bu salı dövme yaptırıyorum ÜCRETSİZ...
|
Netten tanışma ve ilişki!
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 402
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 3.777 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar