Şimdi Ara

digiphone tablet format?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 9 yaşında kardeşim tabletin şifresini unutmuş bu tablet internete de bağlı değil şuan gmail hesabınla giriş yap diyor ama internet bağlı olmadığı için giremiyorum nasıl kurtarılır bir yardımcı olun lütfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alıntıladım.

1=)Tableti kapat
    2=)ses kısma tuşuna basılı tut sonra açma tuşuna bas...ekran gelinceye kadar ikisinede basılı tut...ekran gelince açma tuşundan elini çek sadece ses kısma basılı kalsın
    3=)yazılar çıkınca ses kısma tuşundan da elini çek
    4=)yazılar geldikten sonra..tabletin çin veya samsung veya galaxy hangisi ise aşağıdan bak ve talimatları izle

=> XX- CONCORD,NOVO AURO 2 VE DİĞER ÇİN TELLER İÇİN
    1=)ekranda rakamlar ve önünde çince yazılar yazar....bunlardan " 02 " olana tıkla
    2=)karşına tablo çıkacak... solda alt alta 3 adet yazı var...sağda alt alta 2 adet yazı var...sağdaki yazıların 2.sine tıkla
    3=)karşına ekranın tam ortasın çince bi yazı çıkcak o geldğinde 10 saniye bekle ve aşağıdaki..yeşil yer ver kırmızı yer ver orda yeşile tıkla
    4=)bastıktan sonra yine solda alt alta 3 adet yazı var...sağda alt alta 2 adet yazı var...soldaki en altta çince yazıya bas...tablet kapanacak
    5= sonra tableti aç...türkçe ayarı seç..... tmmdırrr

DİĞER ANDROİD TABLETLER İÇİN (Galaxy,samsung..)
    1=) alt alta yazılar çıkacaktır...
    2=) yazılarda " wipe data/factory " diye bir yazı var ...ses kısma tuşu ile aşağı doğru gel "wipe data/factory" seçeneğinin üstüne gelince "ses açma" tuşuna bas ve içine girmiş oluyosun
    3=) alta alta yazılar çıkıcak... ses kısma tuşuyla "yes, delete......" yazısının üsütne gel ve "ses açma tuşu" ile okeyle
    4=)biraz bekle ve android logosunun solunda yazılar yazcak ve üste yazılar cıkınca "ses açma tuşu"na bas
    5=) tablet restart atıcak ve olucaktır.........

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

alıntıladım.

1=)Tableti kapat
    2=)ses kısma tuşuna basılı tut sonra açma tuşuna bas...ekran gelinceye kadar ikisinede basılı tut...ekran gelince açma tuşundan elini çek sadece ses kısma basılı kalsın
    3=)yazılar çıkınca ses kısma tuşundan da elini çek
    4=)yazılar geldikten sonra..tabletin çin veya samsung veya galaxy hangisi ise aşağıdan bak ve talimatları izle

=> XX- CONCORD,NOVO AURO 2 VE DİĞER ÇİN TELLER İÇİN
    1=)ekranda rakamlar ve önünde çince yazılar yazar....bunlardan " 02 " olana tıkla
    2=)karşına tablo çıkacak... solda alt alta 3 adet yazı var...sağda alt alta 2 adet yazı var...sağdaki yazıların 2.sine tıkla
    3=)karşına ekranın tam ortasın çince bi yazı çıkcak o geldğinde 10 saniye bekle ve aşağıdaki..yeşil yer ver kırmızı yer ver orda yeşile tıkla
    4=)bastıktan sonra yine solda alt alta 3 adet yazı var...sağda alt alta 2 adet yazı var...soldaki en altta çince yazıya bas...tablet kapanacak
    5= sonra tableti aç...türkçe ayarı seç..... tmmdırrr

DİĞER ANDROİD TABLETLER İÇİN (Galaxy,samsung..)
    1=) alt alta yazılar çıkacaktır...
    2=) yazılarda " wipe data/factory " diye bir yazı var ...ses kısma tuşu ile aşağı doğru gel "wipe data/factory" seçeneğinin üstüne gelince "ses açma" tuşuna bas ve içine girmiş oluyosun
    3=) alta alta yazılar çıkıcak... ses kısma tuşuyla "yes, delete......" yazısının üsütne gel ve "ses açma tuşu" ile okeyle
    4=)biraz bekle ve android logosunun solunda yazılar yazcak ve üste yazılar cıkınca "ses açma tuşu"na bas
    5=) tablet restart atıcak ve olucaktır.........

sağolasın sabahtan beri denemediğim şey kalmadı buda dahil hiç birine tepki yok başka sitelerdede gezdim fakat bulamadım yokmu yardım edecek biri?

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

Merhaba arkadaşlar 9 yaşında kardeşim tabletin şifresini unutmuş bu tablet internete de bağlı değil şuan gmail hesabınla giriş yap diyor ama internet bağlı olmadığı için giremiyorum nasıl kurtarılır bir yardımcı olun lütfen ?

Tablette sd kart yuvası var mı bi dosya yazıp açma felan oluyordu da yada pc ye takinca tepki ne oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

Merhaba arkadaşlar 9 yaşında kardeşim tabletin şifresini unutmuş bu tablet internete de bağlı değil şuan gmail hesabınla giriş yap diyor ama internet bağlı olmadığı için giremiyorum nasıl kurtarılır bir yardımcı olun lütfen ?

Tablette sd kart yuvası var mı bi dosya yazıp açma felan oluyordu da yada pc ye takinca tepki ne oluyor

Var nasıl olacak acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.