Şimdi Ara

Xiaomi telefona Samsung uygulamaları yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceki cihazım Samsung olduğu için galeri, Samsung müzik, dosya yöneticisi gibi uygulamalarına daha çok alışığım. Maalesef Xiaomi uygulamalarına alışamadım.

Cihazıma Samsung apkleri yüklemek istediğim zaman uygulama yüklenmedi hatası veriyor. Root falan olmadan bunu aşmanın bir yolu yok mudur? 1 haftadır uğraşıyorum

• Güncel
  • Merhaba. Başka telefonların dahili uygulamaları ancak portlanırsa başka cihazlara kurulabilir. Aramalarıma göre samsung galeri ve müzik uygulamalarının portlanmışı yok. Yani Root bile fayda etmez. O yüzden x-plore mixplorer ve poweramp vb. ile idare edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Merhaba. Başka telefonların dahili uygulamaları ancak portlanırsa başka cihazlara kurulabilir. Aramalarıma göre samsung galeri ve müzik uygulamalarının portlanmışı yok. Yani Root bile fayda etmez. O yüzden x-plore mixplorer ve poweramp vb. ile idare edin bence.
    Port olayını kendim de yapabilir miyim peki yoksa yazılım bilgisi mi gerektiren bir şey?
  • Draden kullanıcısına yanıt
    Anlatımlara bakılırsa yazılım bilmeye gerek yok. Ancak yapamayıp hata alırsanız nasıl düzelteceğinizi bilemiyorum. Pek bir anlatım da yok zaten, olan da uzun iş ve eski.

Örnek:
    XDA Developers
    [GUIDE/TIPS] How to Port OEM Apps / Vendor Apps to Your Current ROM
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2476050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 13 Nisan 2020; 6:6:19 >

• Draden kullanıcısına yanıt
    sony uygulamaları var xda da bulabilirsiniz. samsung bulursanız bize de haber edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Anlatımlara bakılırsa yazılım bilmeye gerek yok. Ancak yapamayıp hata alırsanız nasıl düzelteceğinizi bilemiyorum. Pek bir anlatım da yok zaten, olan da uzun iş ve eski.

Örnek:
    XDA Developers
    [GUIDE/TIPS] How to Port OEM Apps / Vendor Apps to Your Current ROM
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2476050
    Gözüm korktu yapmaya. Daha basit bir yol olsaydı keşke. Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.