Bildirim
Iphone 4s alıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şunu bilmelisin ki: iOS 8 ile birlikte 4S şu anki 4'ün durumuna düşecek. Şu etapta uygulamaların çok büyük kısmı iOS 6'yı da desteklediğinden iOS 7'ye güncellememek tamam da iOS 8 çıkınca uygulamaların büyük kısmı iOS 6 desteğini de kaybedecek. Nihayetinde 2 senelik iOS olacak.
Biraz daha bütçe katıp 5 ve hatta mümkünse 5S tercih etmelisin. Hatta ve hatta hiç sevmesem de 5C de iyi bir seçenek olacaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 4s
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Şunu bilmelisin ki: iOS 8 ile birlikte 4S şu anki 4'ün durumuna düşecek. Şu etapta uygulamaların çok büyük kısmı iOS 6'yı da desteklediğinden iOS 7'ye güncellememek tamam da iOS 8 çıkınca uygulamaların büyük kısmı iOS 6 desteğini de kaybedecek. Nihayetinde 2 senelik iOS olacak.
Biraz daha bütçe katıp 5 ve hatta mümkünse 5S tercih etmelisin. Hatta ve hatta hiç sevmesem de 5C de iyi bir seçenek olacaktır.
Cevap için teşekkürler 5c çok kötü duruyor ya tasarımı falan ama aklım iOS 6 da zaten tableti alır almaz ilk gün falan kullanabildim iOS 6 yı. Hemen iOS 7 ye geçtim pişman oldum... Neyse sağol yine de .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 37debdeb37
iphone 4s
komik olan ne kardeş, bütçesi onu karşılıyor demek ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: RASP
quote:
Orijinalden alıntı: 37debdeb37
iphone 4s
komik olan ne kardeş, bütçesi onu karşılıyor demek ki
Bütçeyle alakası yok zevk meselesi arkadaş gülmeye devam etsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence 4S efsane modeldir.. Biraz ağır ama sağlam telefon.. -
Ben 5 kullaniyorum satip 4S mi alsam diyorum bazen o derece dusunmeden al Appleda pisman olmazsin.. -
iOS 6 sevdası içinse hemen al. Ben kendi 4S'imi satıp aynısından bir tane daha alacağım :) :) :) . -
ben bütçesiyle dalga geçmiyorum o 4s yi alacak paraya sahip 4sye kadar ne telefonlar var fosilleşmiş telefonu alıyorlar hala 1 hafta sonrada satıyorlar -
standart kullanacaksan alınabilir ama çok fazla bişey beklemeyin yerinizde olsam lg g2 filan alırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
iOS 6 sevdası içinse hemen al. Ben kendi 4S'imi satıp aynısından bir tane daha alacağım :) :) :) .
Aynı fikirdeyim,
ios 6'lı 4s aldım,kim görse satıyon mu diye soruyor,
İphone 6 almayı ve yanında 4s'imi kullanmayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ChasingTheSun
Ben 5 kullaniyorum satip 4S mi alsam diyorum bazen o derece dusunmeden al Appleda pisman olmazsin..
5 karar kıldım galiba iOS 6 destekliyor diye ama görünüş beni ikna etmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: esmerlady
quote:
Orijinalden alıntı: ChasingTheSun
Ben 5 kullaniyorum satip 4S mi alsam diyorum bazen o derece dusunmeden al Appleda pisman olmazsin..
5 karar kıldım galiba iOS 6 destekliyor diye ama görünüş beni ikna etmiyor.
5s olduuu :)))) öfff karar vermek ne zor
-
4S al efsane cihazdır
Hatta dükkanımda var -
4s alınır valla , başın ağrımaz
en basiti sahibinden'e bakın abi iphone 5 lerin %80deb fazlası değişimden gelen cihazlar.. -
Eski bir 4s kullanıcısı olarak,şarj ekran ve internetin yavaş olmasında şikayet ediyordum.5 ile kısmen bu sorunlar giderildi.Size tavaiyem 4s almayın,ille de almak istiyorsanız seçim sizin. -
quote:
Orijinalden alıntı: redur
Eski bir 4s kullanıcısı olarak,şarj ekran ve internetin yavaş olmasında şikayet ediyordum.5 ile kısmen bu sorunlar giderildi.Size tavaiyem 4s almayın,ille de almak istiyorsanız seçim sizin.
5s te karar kıldım almışken son sürüm almak iyidir sanırım yani aklım hala iOS 6 da . -
Jb yap cihaza ios 6 teması yükle ok 👍 -
Sahibinden ilan kodu 166026256
Sıfır, değişimden gelmiş, 1 sene daha garantili tavsiye ederim
Benzer içerikler
- iphone 15 en çok tutulan renk
- google play oyunlar hesabını ios"a aktarma
- airpods buldum nasıl kullanırım
- telefon kapalıyken alarm çalar mı
- şirket üzerine telefon almak
- iphone 15 pro max amerika fiyatı
- iphone sistem verileri silme
- bim apple
- iphone 16 kamera
- ios 19 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X