Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok bu sefer hiç bi şi yapmadım... açtım açıldı sonra dinledikten sonra kapatim dedim alet dondu kapatılıyor diye altta zımbırtı çıktı durdu bi kaç saat öyle şarjı bitti kapandı.... şimdi şarj ediyorum ama daha yapmadım hiç bi şey... şarj edip güzel bi format çekip firmware kurucam... ya da servise atıcam... takılmaları var çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

yok bu sefer hiç bi şi yapmadım... açtım açıldı sonra dinledikten sonra kapatim dedim alet dondu kapatılıyor diye altta zımbırtı çıktı durdu bi kaç saat öyle şarjı bitti kapandı.... şimdi şarj ediyorum ama daha yapmadım hiç bi şey... şarj edip güzel bi format çekip firmware kurucam... ya da servise atıcam... takılmaları var çok

hımm, ben ilk aldığım zaman böyle bir şey yaşamıştım alphi dostum. çok benzer görülüyor sorun. aleti kapatmaya çalışmıştım kapanmamıştı. reset atmıştım sonra sesi soluğu kesmişti. sinir olmuştum falan. sonra 1 gün sonra hepsiburada ya iade için kargolamadan önce bir bakayım dedim. bi baktım alet canavar gibi çalışıyor. anlamamıştım o zaman ne olduğunu. hala da anlamlandıramıyorum gerçi de ...

geçmiş olsun bu arada alphi. Next' in iyi servisi olduğu sürece düşünmeye gerek yok bence.

ya alphi bi de bi konuda sana bi şey soracam abi. Yeni Firmware i atsam mı bende benim alete??

• at gitsin abi yaaaa
    bi sorun olursa burdayım
  • quote:

at gitsin abi yaaaa
    bi sorun olursa burdayım

ya aslında niye atmak istiyorum biliyo musun abi. benim aletin saati hep geri kalıyor. gıcık oluyorum. ama tüm veriyi yedeklemek hele ki vize döneminde uğraşılcak şey değil....
  • walla aynen... bizim de haftaya başlıyo namussuzlar
    sen iyisi mi bekle abi vizeleri bi atlat ondan sonra finallere kadar yazılımını bi güncelle allah göstermesin servislik bi durum da olursa o arada halledersin... vizeleri atma tehlikeye... saati de geçici bi süre kol saati cep telefonu gibi aletlerle hesapla

ben attım firmwareyi gene... ekranda upgrading software please wait...... diyo
    artık hayırlısı
  • evet o yazıdan sonra ekran karardı... açılmasını bekliyorum
  • sevgili rabin içimden bi ses

"servisin yolları dar dar
    bu gidişle seni ordan kovarlar" diye türkü söylüyo bana

ne dicem bu fio e5 kulaklık amfisinden almayı düşünüyorum ya da e3 nasıldır bunlar?
    yarın servise bi uğricam büyük ihtimalle

bi de idareten bi yedek mp3 player alsam mı?
  • quote:

sevgili rabin içimden bi ses

"servisin yolları dar dar
    bu gidişle seni ordan kovarlar" diye türkü söylüyo bana

ne dicem bu fio e5 kulaklık amfisinden almayı düşünüyorum ya da e3 nasıldır bunlar?
    yarın servise bi uğricam büyük ihtimalle

bi de idareten bi yedek mp3 player alsam mı?

hahaha, şimdi gördüm de abi ilahi ya.... kulaklık amfisi iyi bence. iyi bir icat. markası konusunda bir fikrim yok ama amfi be abi sonuçta. en kötüsü bile iyi ses verdirtir.

bu arada, bence 40 liraya satılan creative zen stone lardan falan alabilirsin abi. ekranı yok gerçi ama iyi ses veriyor diye duymuştum.

• o zen stone lardan var benim kardeşte.. fena aletler değiller aslında... dur bakalım yaw yarın servisi arayacağım... verdim bu gün servise hayırlısıyla iyi bi haber çıksın da...

bu fiio yu bayağı duydum yaw o yüzden diyorum
  • quote:

o zen stone lardan var benim kardeşte.. fena aletler değiller aslında... dur bakalım yaw yarın servisi arayacağım... verdim bu gün servise hayırlısıyla iyi bi haber çıksın da...

bu fiio yu bayağı duydum yaw o yüzden diyorum

zen in çakmasını buldum abi. ekranlı falan 39 lira gitti gidiyor da. alınır aslında
  • yollasana bi linkini bana
  • quote:

yollasana bi linkini bana

pm attım abi.
  • iyiymiş be rabinim bi incelemek lazım
  • Kardes ben de almak istıyorum bu plastık ve slıkon kılıflardan nasıl temın edebılırım bı yardımcı olursanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasim55 -- 8 Nisan 2009; 23:23:35 >
  • forumdan bi arkadaş satıyodu ama...

yuaw rabin benim arıza sayısı kaç oldu be?
  • quote:

forumdan bi arkadaş satıyodu ama...

yuaw rabin benim arıza sayısı kaç oldu be?

5 diye biliyorum ben alphi. yoksa yanılıyor muyum
  • arıza çok da servislik olan 5tir inan bende unuttum walla
  • quote:

arıza çok da servislik olan 5tir inan bende unuttum walla

hocam ya, valla hiç üşenmiyor musun sen bu firmware olayından canının yanmasına. yalnız yazın istanbula geleceğim kongreye. bi de dream theather a. firmware'iyle oynayıp benimkini de mi değiştirsem hemde beleşe SL olur :D, değeri artar aletin....

• rabindranath, Seninle Benim cihaz sp versiyonu ama biz hiç firmware güncellemedik;ondan sorun yok sanırım..
    Acaba sl versiyonlarına da hiç fw güncelleme yapılmasa sorunsuz kullanılır mı?!
    Bakalım bu sefer dr.alphi'ye yeni cihaz verirlerse, firmware atmadan bakalım ne kadar kullanacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

rabindranath, Seninle Benim cihaz sp versiyonu ama biz hiç firmware güncellemedik;ondan sorun yok sanırım..
    Acaba sl versiyonlarına da hiç fw güncelleme yapılmasa sorunsuz kullanılır mı?!
    Bakalım bu sefer dr.alphi'ye yeni cihaz verirlerse, firmware atmadan bakalım ne kadar kullanacak?

ya frux, açıkcası firmware güncellemeye, eğer gereksizce yapılıyorsa karşıyım. çünkü genelde kaba tabirle aleti seninde bildğin gibi "tuğla" etme riski yüksek. Meizu M6 Sl kullanan bir sürü dostumuz var forumda ve kendi arkadaş çevremde.Onlardan hiç bir sorun duymadım açıkcası. Alphi kendi deyimiyle biraz kurcalamayı seviyor aleti. Ben sorunsuzca kullanılabilineceği yönünde bir kanı sahibiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabindranath -- 9 Nisan 2009; 1:15:58 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.