Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. next meizu m6 ile sandisk sansa clip+ arasında kaldım aradığım özellik ses kalitesi hangisi daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZlordZeX

merhaba arkadaşlar. next meizu m6 ile sandisk sansa clip+ arasında kaldım aradığım özellik ses kalitesi hangisi daha iyidir?

sansa clip+ modelini yeterince dinlemedim ama rockbox kurulu sansa clip'i meizu ile beraber uzun süredir kullanıyorum..
    meizu m6'nın ses kalitesi orjinal yazılımlı sansa clip'ten çok daha iyi.. özellikle bas seslerin vurgusu ve mid - tiz seslerin ayrıntılı verebilmesi çok iyi..
    Bir de 10 band hassas eqolayzır ve bas-tiz seviye kontrolü ile istediğim ses tonlamasını elde ediyorum..
    rockbox kurulu sansa clip'le de meizuya yakın bir ses kalitesi elde edilebiliyor ama bir meizu kadar harika değil..
    Meizu m6, flac formatını flat olarak daha net ve naturel çalıyor.. sansa clip'in bir avantajı cepte kullanmak için daha küçük ve pratik olması
    pil ömrü olarak; meizu 22-25 saat -- clip ise 9-11 saat civarı gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Ekim 2010; 2:08:40 >

• bilgilendirme için teşekkürler. Kısa bir süre içinde meizu sahibi olacağım. ^^
  • arkadaşlar HB de 172 liraya m6 almak üzereyim ne dersiniz.
    Clip den sonra memnun kalırmıyım
  • SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Ekim 2010; 23:29:48 >
  • Arkadaşlar bu meizu m6 sl nin ses yüksekliği cowon a göre nasıl acaba bir bilgisi olan var mı ?
    Bende cowon u3 var.40 seviye ses var max. ben şarkıya göre 25-35 arasında dinliyorum.Hem cowon hem de bu cihazı kullanmış biri vardır umarım
  • Sayın pckolik13

Sağolsun bugün Ahmet beyden (yildiz) beyaz renkli MEIZU M6 SL satın aldım çok istiyordum bu modeli bana nasip oldu. Kendisiyle dijital-fotoğraf bölümünden tanışıyorduk zaten, yukarıda ilan verdiği cihazları sizde kaçırmayın derim. Daha önce Cowon U3 kısa bir sürede olsa kullanmış biri olarak söyleyebilirimki meizu m6 sl çok daha berrak ayrıntılı ve kaliteli bir ses karakterine sahip. Ses seviyesi olarak arkadaşımda denedim çok daha yüksek seviye 40 olmasına rağmen max. 25-30 dinleyebiliyorsunuz. Eğer kulaklığınızda sağlam bir modelse tadı bambaşka oluyor. 8GB olması en büyük avantajı ve bu fiyata imkansız ebay dahil aylardır hiçbiryerde bulamamıştım çok iyi oldu. Ses doğallığı olarakta cowon bunun yanında yapay kalıyor özellikle sesle ilgili ince ayarlar konusunda meizu m6 sl rakipsiz denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeckoBoy

Sayın pckolik13

Sağolsun bugün Ahmet beyden (yildiz) beyaz renkli MEIZU M6 SL satın aldım çok istiyordum bu modeli bana nasip oldu. Kendisiyle dijital-fotoğraf bölümünden tanışıyorduk zaten, yukarıda ilan verdiği cihazları sizde kaçırmayın derim. Daha önce Cowon U3 kısa bir sürede olsa kullanmış biri olarak söyleyebilirimki meizu m6 sl çok daha berrak ayrıntılı ve kaliteli bir ses karakterine sahip. Ses seviyesi olarak arkadaşımda denedim çok daha yüksek seviye 40 olmasına rağmen max. 25-30 dinleyebiliyorsunuz. Eğer kulaklığınızda sağlam bir modelse tadı bambaşka oluyor. 8GB olması en büyük avantajı ve bu fiyata imkansız ebay dahil aylardır hiçbiryerde bulamamıştım çok iyi oldu. Ses doğallığı olarakta cowon bunun yanında yapay kalıyor özellikle sesle ilgili ince ayarlar konusunda meizu m6 sl rakipsiz denilebilir.

Teşekkürler
    Ama bir de şöyle bir soru sormak istiyorum : Meizu m6 sl nin son ses seviyesi cowon daki 35 ses seviyesine denk gelir mi ? Ben yüksek seste dinlemeyi severim bu yüzden merak ediyorum.

• Evet hatta M6 SL de son sese kulaklarınızın dayanacağını sanmıyorum zira kulaklığınız iyi bir modelse ve ayarları iyi yaptıysanız sesi hiç bozmadan kendinizi diskoda sanabileceğiniz kadar yüksek ve sağlam tonlarda vuruyor diyebilirim rahatlıkla. Özellikle Bass ve tiz tonları ile kaybolmayan orta ses harika akustik oluşturuyor. Ben bunu arkadaşın M6 SL inde dinletikten sonra kesin kararımı verdim ve araştırmaya başladım birkaç ay oldu nihayet istediğim fiyat performans dengesinde 8gb modelini bulabildim
  • Bu arada kitapcıkta yoktu ben de tesadüfen keşfettim tuş kilidi kilitli olsa bile üst tuşa (m yazan tuşa) basılı tuttuğumuzda ekran hemen kapanıyo aynı şekilde kilidi açmadan saata falan bakcaz yine o tuşa basılı tutun ekran açılıyo. Kim ne derse desen harika bi alet herşeyi düşünmüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_92

Bu arada kitapcıkta yoktu ben de tesadüfen keşfettim tuş kilidi kilitli olsa bile üst tuşa (m yazan tuşa) basılı tuttuğumuzda ekran hemen kapanıyo aynı şekilde kilidi açmadan saata falan bakcaz yine o tuşa basılı tutun ekran açılıyo. Kim ne derse desen harika bi alet herşeyi düşünmüşler

Göründüğünden çok farklı bir player'dır..
    Ben iriver'ın üç modelini ve cowon D2 kullandım; meizu'da ki ses detayını ve ses tonlama kalitesini hiç birisinde bulamadım..
    eqolayzır'ın tepkisel hassaslığı, istediğiniz ses rengini bulmanızı sağlıyor..
    Ayrıca diğer hazır eq mod'larını da tekrar ayarlayabilir ve hafızaya alabilirsiniz..
    Yeni Meizu m6 sahibi olanlar, güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Ekim 2010; 22:56:00 >
  • Merhaba arkadaşlar , meizunun 8gblık modelinden almak istiyorum , model şey , YE M6 işte , hepsiburada da 220-230 gibi bir fiyat var , daha ucuza yine garantili bi şekilde alabileceğim bir yer arıyorum istanbulda , yardım ederseniz sevinirim .
  • merhaba elimde meuzi m6 4gb mevcut.. yaklaşık 1.5 yıl kullanıldı genelde uzun yol seyahatlerinde kullandım çoğunlukla kenarda durdu.. pil süresi 20 saatin üzerinde orjinal kutu ve içeriği mevcut.. almak isteyen arkadaşlar pm atabilirler... cihazda kullanımdan oluşan birkaç kılcal çizik dışında sorun yok. ön tarafta hiç çizik yoktur..
  • meizularda alarm var mı? bir de ben iriver e100 ile meizu arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz? sadece ses kalitesi değil sağlamlığı da işin içine katarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert

meizularda alarm var mı? bir de ben iriver e100 ile meizu arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz? sadece ses kalitesi değil sağlamlığı da işin içine katarsak.

Alarm malesef yok zaten dahili hoparlörde bulunmamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: sivert

meizularda alarm var mı? bir de ben iriver e100 ile meizu arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz? sadece ses kalitesi değil sağlamlığı da işin içine katarsak.

Alarm malesef yok zaten dahili hoparlörde bulunmamaktadır.

Aslında meizu m6 lar için özel olarak yapılmış bir dock station vardı diye hatırlıyorum. Piyasa fiyatları da diğer dock stationlara göre oldukça uygundu. Biraz araştırırsanız bulabileceğinizi düşünüyorum
  • Ben de almayı düşünüyorum. Dosyaları klasör olarak atabiliyo muyuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz-

Ben de almayı düşünüyorum. Dosyaları klasör olarak atabiliyo muyuz acaba?

Elbette. İçerisinde zaten video, system, picture,music,voices klasörleri var. siz müziklerinizi music e atıyorsunuz. voiceste ses kayıtlarınız oluyor. system dosyası da radyo listesi falan.

bunlar haricinde siz kendi klasörlerinizi oluşturabiliyorsunuz.
  • Teşekkürler Dr. Alphi. Ben aynı zamanda fransızca ve türkçe e-kitaplarımı da okumak istiyorum. Karakter sorunu var mı? Fransızca desteklenen diller arasında mı? 2,5 inç ekran yeterli olur mu? Daha büyük ekranlı bir ürün mü almalıyım. Birkaç alternatif arasında kaldım: Fly Jazz Q25, Next T8, Fly rock t19, Next & Meizu M6 arasında karar veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 3 Şubat 2011; 2:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz-

Teşekkürler Dr. Alphi. Ben aynı zamanda fransızca ve türkçe e-kitaplarımı da okumak istiyorum. Karakter sorunu var mı? Fransızca desteklenen diller arasında mı? 2,5 inç ekran yeterli olur mu? Daha büyük ekranlı bir ürün mü almalıyım. Birkaç alternatif arasında kaldım: Fly Jazz Q25, Next T8, Fly rock t19, Next & Meizu M6 arasında karar veremiyorum.

Öncelikle; ilk sayfada ürünün boyutları hakkında fotoğraflar da bulabileceğiniz bir incelemem var. Orayı incelerseniz ürünün ve ekranının boyutları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. E-Kitaplarınızın da .txt formatında olması gerekli okuyabilmeniz için bunu da ayrıca belirtmeliyim. 16x16 ve 20x20 boyutunda gösteriyor size yazıları ve arka plan resmini, yazı rengini ayarlayabiliyorsunuz. Ben e kitap arkaplanı olarak düz beyaz bir zemin kullanıyorum yazılar da siyah renk ve 20x20 boyutlarında. Benim için yeterli bir ürün.

Eğer bilgisayarınızın not defteri programı karakter konusunda sıkıntı yaratmıyorsa emin olun m6'da problem yaratmaz (ben ne kopyalar çektim )
    Fly Jazz Q25 işin biraz daha görsel boyutunda sanırım (sadece hepsiburada'da yer alan kullanıcı yorumlarından yola çıkarak söylüyorum bunları. Yine diğer FLY'da keza aynı şekilde.

Ses konusunda hiç biri m6 SL'in eline su bile dökemez. Ayrıca şarj konusunda da şu ana kadar tek bir şikayet duymadım ben.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.