Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tacsiz kral

sağol dr. alphi ben dün uğraştm yapmştm ztn dediğin gibi yaptım ama bu yazılım benm ilk satın aldğımda gelen yazlım gibi değl daha türkçeleşmiş filn sence hangisi daha iyi bu yazılmda sanki bana ses biraz az geldi gibi?

genelde ilk yazılım yüklemenizde öyle gelir :D hatta ilki gibi olmamış dersiniz ama emin olun şu aletin yazılımı konusunda servisten daha tecrübeliyimdir artık yok öyle ses daha az falan ;) ilk günkünden daha iyi. çünkü yeni firmwarelerde çok çok geliştirildi alet. türkçesi olsun, menüleri olsun...
  • hmm sen ole diyosan doğrudur dr. alphi senin ne kadr tecrübeli olduğunu bilyoruz zaten bu siteden
    teşekkrler yardımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacsiz kral

hmm sen ole diyosan doğrudur dr. alphi senin ne kadr tecrübeli olduğunu bilyoruz zaten bu siteden
    teşekkrler yardımın için

ne demek kardeşim elimden bir şey geldiyse ne mutlu bana
  • Bende bu cihazı almak istiyorum ama şöyle bir sorunu varmiş "mp3leri klasör şeklinde sıralamıyor. mp3 taglarına göre sıralıyo" ? Sadece ayrı klasörlerdeki sarkıları mp3 leri dinleme imkanı yokmu. Audio book ları genelde ayrı klasörlerde oluyor.

2.5 senedir kullandığım ingoonun pil süresi 3 saate kadar düştü :( usb sarj cihazında adapt. de nelere dikkat etmeliyiz. Mağazalarda incelediklerimde 500 mA yazanda var 800 mA yazanda. Hangisini kullamak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratex

Bende bu cihazı almak istiyorum ama şöyle bir sorunu varmiş "mp3leri klasör şeklinde sıralamıyor. mp3 taglarına göre sıralıyo" ? Sadece ayrı klasörlerdeki sarkıları mp3 leri dinleme imkanı yokmu. Audio book ları genelde ayrı klasörlerde oluyor.

albüm albüm müzik dinleyen birisiyim eğer böyle bi sorunu varsa,ki hiç sanmıyorum yani,alternatiflerden silicem arkadaşlar :/ böyle bi sorunla karşılaşan kimse var mı? ayrıca bi sorum daha var ben daha çok metal ağırlıklı,death ve thrash metal,dinliyorum arada klasik müzik ve progresif dinliyorum bu cihaz bu türler için uygun mudur?
  • quote:

Bende bu cihazı almak istiyorum ama şöyle bir sorunu varmiş "mp3leri klasör şeklinde sıralamıyor. mp3 taglarına göre sıralıyo" ? Sadece ayrı klasörlerdeki sarkıları mp3 leri dinleme imkanı yokmu. Audio book ları genelde ayrı klasörlerde oluyor.

2.5 senedir kullandığım ingoonun pil süresi 3 saate kadar düştü :( usb sarj cihazında adapt. de nelere dikkat etmeliyiz. Mağazalarda incelediklerimde 500 mA yazanda var 800 mA yazanda. Hangisini kullamak gerekir.

Meizu m6 SP VE SL olmak üzere her iki versiyonununda da browser var...
    Şarkıları isterseniz tarz olarak ayrı ayrı klosörlersiniz ya da albüm halindeki klosörleri meizu'nun ana müzik klosörünün içine kopyalarsınız..
    Cihazı açınca, tarayıcı > müzik ok yaptın mı tüm attığın klasörlerin isimleri harf sırasına göre gözükür.. Klosörü açar istediğin şarkıyı çal komutu verirsin o kadar..
    kullanımı çok pratiktir.. Menüsünde her detay düşünülmüştür.. klosörler arası dolaşmak ve enter dokunmatik ped.. Bir de volüme kontrolü dokunmatik ped üzerinden komut ediliyor..
    Browser'ı olmayan sansa clip var mesela onun da yeni modeli sansa cli+ plus'ta bu eksikliği giderdiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Ağustos 2010; 1:00:08 >

• 4GB lık model sipariş ettim bugün.

Umarım memnun kalırım.
  • usb modu yok bende ne işe yarıyor bu usb modu menüsü benimkinde bi aara vardı şimdi bulamıyorum
  • HB'den mi?Alacağım fakat 8 gb yetmez diye korkuyorum of.
    quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

4GB lık model sipariş ettim bugün.

Umarım memnun kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuturuk

usb modu yok bende ne işe yarıyor bu usb modu menüsü benimkinde bi aara vardı şimdi bulamıyorum

Ayarlar > usb modu: msc veya mtp olarak iki seçenek var.. msc olarak ayarlanırsa; depolama aygıtı gibi kullanmak için (daha pratik)
    mtp olaraksa; windows media player veya winamp'la eşitlemek için kullanılır..
  • Cihazı dün aldim ve oldukça memnunum. Kafama takılan iki şey var yalniz.

1. 3 kikada hicbir tuşa basilmazsa otomatik kapanıyor klavuza göre. Bunu süreyi değiştirmenin yolu varmi.

2. Arkasında 400 mA max yazıyor. Piyasada 800 mA ve 500 mA var. Bilgisayarlardaki de 500 mA imiş ?

3. Versiyon 2.004.4 diyor son vers nedir.

Alette beni tek rahatsiz eden özellik şimdilik ileri sarmada sesin de kesik kesik atlaması. Neyseki bunu ikinci bir ileri sarma yöntemi de ekleyerek sorunu azaltmışlar. Alışacagız artık

Teşekkürler..
  • quote:

Cihazı dün aldim ve oldukça memnunum. Kafama takılan iki şey var yalniz.

1. 3 kikada hicbir tuşa basilmazsa otomatik kapanıyor klavuza göre. Bunu süreyi değiştirmenin yolu varmi.

2. Arkasında 400 mA max yazıyor. Piyasada 800 mA ve 500 mA var. Bilgisayarlardaki de 500 mA imiş ?

3. Versiyon 2.004.4 diyor son vers nedir.

Alette beni tek rahatsiz eden özellik şimdilik ileri sarmada sesin de kesik kesik atlaması. Neyseki bunu ikinci bir ileri sarma yöntemi de ekleyerek sorunu azaltmışlar. Alışacagız artık

Teşekkürler..

uyku zamanlayıcısı kapalı olacak.. (Normal çalarken belirli bir zaman sonra kapanmaması için)
    Bir de player'ı açtın ve play'e basmadan 3 dakika içinde kapanması normaldir.. yoksa unutursan batarya boşuna biter
    max 400 mA şarj yapın yazıyor ama ben iki senedir sürekli pc'den şarj ediyorum ve pil ömrü şu an için çok iyi.. bataryası 800 mA sanyorum
    Sorun yoksa güncelleme yapmaya gerek yok ama sorunsuz güncelleme için rescue.bin dosyasını ana klasöre at ve cihazı 2 defa açıp kapa cihaz 4-5 saniyede yeni fw'i upgrade yapar..

• BENİM NEXT MEİZU M6SL MP3 KONUSUNDA BİR SORUNUM VAR.MEİZU NUN MENÜ KAYDIRMA KISMI ÇALIŞMIYOR.FORMAT ATMAMA RAĞMEN YİNE DÜZELMEDİ.BU SORUNUMU ÇÖZECEK ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycl88

BENİM NEXT MEİZU M6SL MP3 KONUSUNDA BİR SORUNUM VAR.MEİZU NUN MENÜ KAYDIRMA KISMI ÇALIŞMIYOR.FORMAT ATMAMA RAĞMEN YİNE DÜZELMEDİ.BU SORUNUMU ÇÖZECEK ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM

Bir sene evvel ki mesajında suya düşürdüğünü yazmışsın.. Sanırım rutubetten dolayı touch pad'in arkasındaki sensör ve switch'ler oksitlenmiştir..
    http://forum.donanimhaber.com/m_28757652/mpage_22/f_/key_//tm.htm#msglink_33885451
    Garantisi dolmadıysa servisine götür.. suya düşürdüğünü söyleme; umarım yaparlar..

• Arkadaşlar benim mp3'ler görünmüyor. Bilgisayardan bakıyorum içinde var. Zaten her açılışta disk güncelleme yapıyor. Nasıl düzelteceğim..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillwater

Arkadaşlar benim mp3'ler görünmüyor. Bilgisayardan bakıyorum içinde var. Zaten her açılışta disk güncelleme yapıyor. Nasıl düzelteceğim..?

Cihazın versiyonuna göre (SR - SL) sadece firmware dosyasının içinde ki resource.bin'i cihazın ana klosöre kopyala ve cihazı bir defa aç ve kapa.. ikinci açılışta upgrade yaparak açılacak.. Düzelmesi gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: stillwater

Arkadaşlar benim mp3'ler görünmüyor. Bilgisayardan bakıyorum içinde var. Zaten her açılışta disk güncelleme yapıyor. Nasıl düzelteceğim..?

Cihazın versiyonuna göre (SR - SL) sadece firmware dosyasının içinde ki resource.bin'i cihazın ana klosöre kopyala ve cihazı bir defa aç ve kapa.. ikinci açılışta upgrade yaparak açılacak.. Düzelmesi gerek..

BEnimki SL, hangi firmware dosyasını kullanacağım? Bir linki var mı? Bir de ana klasor derken nereyi kasdeyiyorsunuz? System dosyası mı?
  • Birinci sayfada firmware'ler olacak.. modeline göre indirdiğin firmware dosyanın içinde ki sadece resource.bin ile söylediğim işlemi yapacaksın..
    İşlemden sonra;cihazı bilgisayara bağlamadığın sürece diski her açışta güncellemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Ağustos 2010; 23:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Birinci sayfada firmware'ler olacak.. modeline göre indirdiğin firmware dosyanın içinde ki sadece resource.bin ile söylediğim işlemi yapacaksın..
    İşlemden sonra;cihazı bilgisayara bağlamadığın sürece diski her açışta güncellemez..

Söylediğin işlemi yaptım, şimdi her açılışta "i ilii üncelleniyor" gibi saçma bir ifade çıkıyor. Sonra da masaüstü ekranı öyle kalıyor. Hiç yazı çıkmıyor. Daha kötü oldu.. Eskiden en azından radyo dinliyordum..
  • Sonra firmware'ın hepsini yükleyeyim dedim. Şimdi de çince oldu
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.