Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: slayer_41

selamlar bende meizunu 4 gblık sp versiyonu var.bir tane şarkı sileyim derken alet birden bire kapandı ve bir daha da açılmadı.daha doğrusu açılıyor fakat görüntüyü alamıyorum ayrıca pc ye bağladığımda usb olarak görmüyor ne yapabilirim? tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..

Cihaz bilgisayara veya şarja takılı değilken; altta ki enter tuşuna 10 saniye kadra basılı tutup, reset atın; sonra cihazı normal şekilde tekrar açın
    o da olmazsa; fabrika orj ayarlarına dönmek için >> next key ve on-of tuşuna 8 saniye kadar basılı tutun bu işlemde cihaz kendine format atar ve içinde ki tüm müzik ve vb dosyalar silinir..
    Sorun düzelince usb modunu msc yaparsan; bir daha sorun yaşamaman gerekir..
    Ben iki yıldır kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı maşallah.. Bir yıl kadar evvel de yedek olarak sl modeli almıştım..

dostum dediğini yaptım ancak ekranda upgrade yapmam gerektiği yazıyor.internette bu model için firmware bulmaya çalıştım fakat bulamadım linklerin hepsi ölmüş.indirebileceğim başka bir yer var mı acaba? cevabın için şimdiden teşekkürler..

• slayer ilk msjda olmasi lazim. bende gecen hafta 4gblik versiyona fat32 format attim bide üzerine windows 7 dosyasi attim. sözde masaustu bilgisayarima usb'Den format aticaktim. ee normal olarak olmadi bi baktim ekran acilmiyor makine göcmüş açma dügmesine basiyorum açiliyor gibi tuşlardaki hareket sesi geliyor ama görüntü yoktu. enter tuşuna bi bastim hersey eski haline geldi. valla inanilmaz bir cihaz bu bu arada içini açtim o esnada içinde irice bi pil var aslinda onu degiştirmek mumkun olsa güzel olurdu

• sonunda alet kendine geldi frux kardeşime teşekkürü bir borç bilirim sayesinde meizuma kavuştum...donanımhaber forever
  • m6 4gb alalı 2 ay oldu hakikaten mükemmel ses,
    bu arada laptop seslerini mukayese etme şansım oldu dell inspiron üzerine ses yok. acer aspire 5740, asus, hp dv6, arasında, testi yaptığım parça -SideKick-DeepFear.mp3-
  • arkadaşlar yardım edin lütfen firmware yükledin ingilizce oldu ve türkçe karakter desteklemiyor.türkçe firmware bulamadım ilk sayfadaki linke baktım oda uçmuştu.cihazım SP 4gb nerden indireceğim konusunda link verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.
  • ben de kullanıyorum 1 seneden fazla oldu herhalde ama artık çok sıkıldım bu aletten kullanışsız gelmeye başladı. camı çatladı orj. kulaklığı bozuldu sonra acme kulaklık aldım o da bozuldu sonra sennheiser mx40 aldım aldığımda bozuk çıktı değiştirdim philips bir kulaklık aldım basları berbat.
    velhasıl eski basit creative zen nano plus mp3 çalarımı ve onun muhteşem kulaklığını çok özlüyorum 2 sene kullanmıştım tık tememişti kulaklık da cihaz da ama sonra kayboldu. artık satışta değil. gene böyle kaliteli (ve popüler) bir markanın böyle basit bir modelini almak istiyorum ince kalem pille çalışan 2-3 satır ekranı olan ergonomik ve her yönden kalitesi yüksek bir şey. ama böyle modeller artık sadece starcom, minton vb dandik markalar üretiyor onlar da kalitesizdir diye meizu ya katlanmaya devam ediyorum özellikle de dokunmatik paneli çok sıktı artık... sokakta sporun ortasında şarjı biterse sap gibi kalıyor insan. öbürü olsa al bakkaldan yeni bir pil tam gaz devam et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezzofanti -- 27 Mayıs 2010; 3:31:11 >

• kimse yardım etmedi sonunda bozum makineyi.bi arkadaş türkçe firmwar paylaşmıştı onu indirdim kurdum yeşil bi ekran çıktı yükleyemedi şimdi pc de görmüyor makinayı yani yalan olduk hadi hayırlısı.
  • dostum söyle yap makinenın açma tusuna bas 5-10 sanıye açılmış olarak farzet , sonra cihazin enter tusuna basili tut 1-2 Dk. kendine gelicektir.
  • bende meizu m6 sl modeli var. Geçenlerde yeşil ekran hatası aldım. meizume.com dan firmware yükledim. Çinceydi. nextservis.com dan indirdigim türkçe firmware i yükledim. daha sonra ubuntu da biçimlendirdim (FAT) olarak. su an ne xp ne vista ne ubuntu aleti tanıyamıyor. Ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidermaniac

bende meizu m6 sl modeli var. Geçenlerde yeşil ekran hatası aldım. meizume.com dan firmware yükledim. Çinceydi. nextservis.com dan indirdigim türkçe firmware i yükledim. daha sonra ubuntu da biçimlendirdim (FAT) olarak. su an ne xp ne vista ne ubuntu aleti tanıyamıyor. Ne yapmam gerekiyor

Yeşil ekran olduğunda; sadece nextservis'ten indirmiş olduğun yazılım dosyası içinde ki ''resource'' bin yazanı cihazın içine atsaydın yeşil ekran hatası düzelirdi..
    Benim başıma bu sorun hiç gelmedi ama bu konunun için de konuyu ilk açan arkadaş bu şekilde çözüm olduğunu anlatmıştı.. Yeşil ekran olanlar da bu şekilde sorunlarını çözebilmişlerdi.. Şu an hiç bir şekilde bilgisaya görmüyorsa ve garantisi bitmediyse servisle irtibata geç en iyisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Haziran 2010; 0:54:36 >

• arakdaslar kulakligini nerdeyse hic kullanmama ragmen bozuldu garanti kapsamina giriyor mu acaba?
  • Arkadaşlar cihaz bugün-yarın gelicek. Film atıcam içine de, çözünürlük-format özellikleri vs ne olsun ?
    En kaliteli şekilde tabi.
  • Loli vido converter'la; avi formatında filmlere alyazıları da gömerek cihaza uygun convert ederek film seyredebilirsin ama video gösterme kalitesi çok iyi değil... görüntü kalitesi bir Nokia N73 telefonuın video kalitesinde diyebilirim ancak..
    ses kalitesi olarak ise; tek kelime ile harika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Haziran 2010; 0:58:47 >
  • Şuan indiriyorum programı. Oyun anlamında ne diyorsun Meizu için ?
  • Konu 2009da açılmış galiba şuanda (24 Haziran 2010) istanbul içi nereden satın alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

arakdaslar kulakligini nerdeyse hic kullanmama ragmen bozuldu garanti kapsamina giriyor mu acaba?

Kulaklık garanti dışı diyorlar bende sormuştum servisine,, orjinal kulaklığı bozulunca sennheiser mx360 aldım, o da bozuldu servise gönderdim aynı gün mx 370 ile değiştirip gönderdiler:)
  • Şimdi geldi kargo. Ürünü arkadaşım adına aldım ama pazar günü vericem ona.
    O zamana kadar Meizu'yu karıştırıyım biraz.

İlk izlenimimi sorarsanız, baya baya küçük bir cihazmış yahu.
  • nerden alıyorsunzu ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeeker

nerden alıyorsunzu ürünü

İkinci el bölümünde bir arkadaş satıyordu ondan aldım.
  • Altyazıdaki Türkçe karakter sorununu nasıl çözebilirim ?
    Bir de iyi bir ekolayzır ayarı verir misiniz, benim denemelerim sonucu iyi birşey çıkmadı da.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.