Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep m6 ile ilgili bir konu gibi olmuş ama bir şey soracaktım next meizu t5 4gb mp3 çalar hakkında bir bilgisi olan var mı kullanan memnun kalan sorunu olan ya da inceleme yapmış biri var mı acaba?
  • yok mu cevap verecek t5 çok ideal bir ürüne benziyor ama kararsızım yorumlarınızı bekliyorum.
  • hay ben bu cihazin ya 8 tane film attim birazda muzik, 1 saat sonra şehir dısına gitcem ne güzel izliycektim şimdi kilitlendi kafayi yicem öylece dondu kaldi

Allahim sana şükürler olsun düzelttim kilitlenince arkadaslar uzun süre Enter tuşu tabir ettigimiz alttaki tuşa basili tutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 11 Nisan 2010; 17:02:25 >

• 0 olarak bulabilir miyim?
  • merhaba arkadaşlar bende next&meizu ye- SP M3 music card modeli var aldığımdan bu güne sortun olmadı gecende yeşil ekran oldu kendi kendine yazılımını nextservis.com dan indirip yükledim acıldı sorun yok yalnız orada bulunan yazılım 3.6 başkada yazılım yok ama eski yazılım ise 4.6 idi meizu.com dan indirip yükledim güncel yazılımı ama tr yk yardımcı olursanız cok sevinirim bir aydır cözemedim bu olayı
  • meizu ve sansayı mukayese ettim bence meizu harika ses veriyor, kullanımı biraz daha rahat olabilirdi sd kart okuyabilirdi ama yok ses olarak tüm kusurlarını affettiriyor.
  • bu alet gerçekten tam bir f/p canavarı. 31 Aralık 2008 de aldım hala sorunsuz aldığım günki haliyle kullanıyorum çok şükür. ayrıca veri taşımak için de kullanıyorum. ses kalitesi zaten mükemmel. Sennheiser cx400 ile mükemmel ikili oldu. benim için vazgeçilmez. çünkü bu kulaklık ile dünya umrunda olmuyor. sadece sen, müzik ve aklındaki hayaller, düşünceler :))))
  • slm arkadaş bnde de next meızu m6sl 4gb var ve yeşil ekrarn çıkıo ilk sayfadaki linkler olmuo bana tekrar 4gb uygun link atabilcek olan var mı?Şimdiden teşekkrler herkese.
  • firmware yüklemek istiyorum ancak en son sürüm hangisi olduğunu bulamadım yanlış yükleyip cihazı bozmak istemiyorum.link veren olursa çok sevinirim.
    birde eq ayarını nasıl yapmak gerekli güzel bi ayar çekmiş arkadaşlar resim olarak paylaşırsa güzel olurdu.
  • beyler bunun pil süresi sürekli düşüyor ve şarja takınca 5 dk olmadan doldu gösteriyor ne yapabilriz fikri olan var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozonozon

Hep m6 ile ilgili bir konu gibi olmuş ama bir şey soracaktım next meizu t5 4gb mp3 çalar hakkında bir bilgisi olan var mı kullanan memnun kalan sorunu olan ya da inceleme yapmış biri var mı acaba?

Meizu m6 dediğin; dünyaca tanınan kaliteli global bir pmp.. Sadece Next Türkiye' de satarken; disbrititörü ve teknik servis sağlayıcısı olduğu için; Next & meizu diye satıyordu..
    Orjinal meizu >http://reviews.cnet.com/mp3-players/meizu-mini-player-4gb/4505-6490_7-32034118.html?tag=mncol;lst;2

Yeni getirdiği Next T-5 T-8 gbi modelleri meizu marka değil.. Muhtemelen çin'den fason yaptırıp, getirttiği bir ürün.. kalitesini bilemem.. dokunmatik 3.0 inç ekran ve Türkçe altyazı desteklemiyor..
    Meizu t8 diye arattır bulamazsın.. Onun da orjinal markası T8 diye geçiyor ama çok bilinen bir marka değil..
    orjinal T8 8gb 4.3 inç >http://www.amazon.com/Touch-screen-player-Video-Player/dp/B003413M66

Herneyse sonuç olarak meizu m6 alsan ses olarak çok daha iyidir.. T-8 sigma audio chip'li.. Meizu m6 cowon - iriver ve ipod'lar gibi wolfson audio chip'lidir..
    Next meizu m6 >http://www.nextstarburada.com/default.asp?git=6&kategori=30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 30 Nisan 2010; 3:02:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samimi44

firmware yüklemek istiyorum ancak en son sürüm hangisi olduğunu bulamadım yanlış yükleyip cihazı bozmak istemiyorum.link veren olursa çok sevinirim.
    birde eq ayarını nasıl yapmak gerekli güzel bi ayar çekmiş arkadaşlar resim olarak paylaşırsa güzel olurdu.

Sorun yoksa kesinlikle f/w yükleme.. ben de sp ve sl modelleri var var hiç f/w yüklemedim ve 2 yıla yakındır sorunsuz kullanıyorum...

Eq ayarını şu şekil kullanıyorum.. (kulaklık Sennheiser mx360) bas seviyesi: 5 - tiz seviyesi: 3 cx500'le kullanırken bas seviyesini 4 yapıyorum sadece..

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

beyler bunun pil süresi sürekli düşüyor ve şarja takınca 5 dk olmadan doldu gösteriyor ne yapabilriz fikri olan var mi ?

Cihazın şarjını; orjinal adaptörü veya pc usb harici, yan sanayi bir şarj adaptörlerle şarj yaptıysan pili fazla ısınmaktan bozulmuş olabilir..
    Çünkü 5 volt = ve max 400 mA'lik bir şarj adaptörü ile şarj etmek gerekiyor.. Servisine soracaksın bir zamanlar sormuştum orj pili mevcuttu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 30 Nisan 2010; 3:24:35 >
  • hocam birde yani aldigimizdan beri hergun kullaniyoruz. pilin ömrünü tüketmesi normal degilmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: samimi44

firmware yüklemek istiyorum ancak en son sürüm hangisi olduğunu bulamadım yanlış yükleyip cihazı bozmak istemiyorum.link veren olursa çok sevinirim.

Sorun yoksa kesinlikle f/w yükleme.. ben de sp ve sl modelleri var var hiç f/w yüklemedim ve 2 yıla yakındır sorunsuz kullanıyorum...

Eq ayarını şu şekil kullanıyorum.. (kulaklık Sennheiser mx360) bas seviyesi: 5 - tiz seviyesi: 3 cx500'le kullanırken bas seviyesini 4 yapıyorum sadece..

teşekkürler hocam.geçenlerde yazılım yükledim şarzında sorun olmaya başladı,bende en son yazılımı yüklersem belki düzelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

hocam birde yani aldigimizdan beri hergun kullaniyoruz. pilin ömrünü tüketmesi normal degilmidir.

Her gün aralıksız 7-8 saat kullanım da sanırım 1.5 senede pil ömrünü doldurabilir.. Ben hafta da 3-4 gün ve 4 saat kadar dinliyorum..
  • Günde en az 2 saat müzik ve yarım saat video herhalde şarjının bukadar dayanmamasi bundan ama yinede bu şekilde kullanımda 3 gün gidiyor.

birde ben aldıgımdan beri firmware yüklemedim. sizlerin EQ ayarları farklı benım öyle degıl. gerek yok demişsiniz ama hiç yüklemedim böyle kullanmaya devam mi etmeliyim.?
  • radyo frekanslarını txt dosyasına yazıyorum.fm.ini olarak kaydedip,sistem klasöründeki fm ini dosyasıyla değiştiriyorum ve sonra radyodan harici listeyi seçiyorum yinede olmuyor neyi yanlış yapıyorum acaba.bu olay herkeste oluyormu.
  • selamlar bende meizunu 4 gblık sp versiyonu var.bir tane şarkı sileyim derken alet birden bire kapandı ve bir daha da açılmadı.daha doğrusu açılıyor fakat görüntüyü alamıyorum ayrıca pc ye bağladığımda usb olarak görmüyor ne yapabilirim? tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_41

selamlar bende meizunu 4 gblık sp versiyonu var.bir tane şarkı sileyim derken alet birden bire kapandı ve bir daha da açılmadı.daha doğrusu açılıyor fakat görüntüyü alamıyorum ayrıca pc ye bağladığımda usb olarak görmüyor ne yapabilirim? tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..

Cihaz bilgisayara veya şarja takılı değilken; altta ki enter tuşuna 10 saniye kadra basılı tutup, reset atın; sonra cihazı normal şekilde tekrar açın
    o da olmazsa; fabrika orj ayarlarına dönmek için >> next key ve on-of tuşuna 8 saniye kadar basılı tutun bu işlemde cihaz kendine format atar ve içinde ki tüm müzik ve vb dosyalar silinir..
    Sorun düzelince usb modunu msc yaparsan; bir daha sorun yaşamaman gerekir..
    Ben iki yıldır kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı maşallah.. Bir yıl kadar evvel de yedek olarak sl modeli almıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Mayıs 2010; 18:16:46 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.