Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

hoşqeldin dr.alphi benim soruna bi çare bulun ya yukarda yazıyo.

Birde türkçe yazsan...
  • arkadaslar ben de 8gb meizu var ama nereydese hic kullanamdim ev ile is arasi 5 dk olunca zaman olmuyor onun disinda pc den dinliyorum zaten dusunen olursa tertemiz sifir gibi arkadada cizilmemesi icin koruyucu var full kutusu faturasi mevcut pm atin konusalim yatacagina iki tarafinda isine yarasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Beyler alete mp3 attıktan sonra kilitlendi,disk bilgisi güncelleniyo diyor ve kilitleniyor daha alet açılamadan,buna nasıl format atarız,pc de tanımıyor şuan?

Kendi sorunuma çözüm buldum,öncelikle alete format atın(açma kapama tüşüna ve ileri tuşuna basılı tutuyoruz) sonra yeni fw yükleyin,tüm müzikler gidiyor tabii ki,buna da hard reset deniyor.
  • bende meizu almak istiyorum, bi araştırma yapıyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.

bu meizu ların 2 çeşiti var? ml ile sl arasındaki fark nedir? benim için ses kaydı önemli, ses kaydı özelliğine 10 üzerinden kaç puan verirsiniz :)

cevap vermenizi bekleyeceğim, selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulusz

bende meizu almak istiyorum, bi araştırma yapıyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.

bu meizu ların 2 çeşiti var? ml ile sl arasındaki fark nedir? benim için ses kaydı önemli, ses kaydı özelliğine 10 üzerinden kaç puan verirsiniz :)

cevap vermenizi bekleyeceğim, selametle

Ml = normal kalın model
    Sl = slime lite ince ve hafif model

ses kaydına notum : 9/10

gayet temiz kaydediyor sesleri baya uzaktaki sesleri bile kaydediyor
  • next & meizu m6 sl 4gb Aldım Bugün Hayırlı Olsun Eklersen Sevinirim Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

next & meizu m6 sl 4gb Aldım Bugün Hayırlı Olsun Eklersen Sevinirim Hocam

hayırlı olsun,

ne kadara ve nereden aldığınıda söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulusz

quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

next & meizu m6 sl 4gb Aldım Bugün Hayırlı Olsun Eklersen Sevinirim Hocam

hayırlı olsun,

ne kadara ve nereden aldığınıda söyler misin?

Mediamarkt'tan 159'a Aldım Hocam
  • Hayırlı ugurlu olsun. güle güle kullan. ekranı kontrol ettinmi ölü piksel varmı
  • arkadaşlar bende ölü piksel meydana geldi garanti kapsamına giriyormudur?
  • Benim meizunun kulaklık giriş tarafından kulaklık kablosu temassızlık yapıyor. Kulaklık kablosunda hasar var. Bu cihazın kulaklığı bulunuyor mu? Sennheiser mx560 kulaklık aldım arkadaşıma onda da meizu m6 var fakat o kulaklığı çok sevemedim gitti. Yeni ve iyi bir kulaklık tavsiyesi istiyorum. Mümkünse şu kulağın içine giren cx serisi kulaklıklar gibi olmasın. mx serisi gibi olan kulaklık arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

hoşqeldin dr.alphi benim soruna bi çare bulun ya yukarda yazıyo.

Birde türkçe yazsan...

özür dilerim sanırım ingilizce yazdım anlayan nası anlıyo anlama kıtlıgımı var yoksa sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Benim meizunun kulaklık giriş tarafından kulaklık kablosu temassızlık yapıyor. Kulaklık kablosunda hasar var. Bu cihazın kulaklığı bulunuyor mu? Sennheiser mx560 kulaklık aldım arkadaşıma onda da meizu m6 var fakat o kulaklığı çok sevemedim gitti. Yeni ve iyi bir kulaklık tavsiyesi istiyorum. Mümkünse şu kulağın içine giren cx serisi kulaklıklar gibi olmasın. mx serisi gibi olan kulaklık arıyorum.

mx serisinden; mx 360 alabilirsin.. Meizu ile harika uyumlu diyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Ocak 2010; 23:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Benim meizunun kulaklık giriş tarafından kulaklık kablosu temassızlık yapıyor. Kulaklık kablosunda hasar var. Bu cihazın kulaklığı bulunuyor mu? Sennheiser mx560 kulaklık aldım arkadaşıma onda da meizu m6 var fakat o kulaklığı çok sevemedim gitti. Yeni ve iyi bir kulaklık tavsiyesi istiyorum. Mümkünse şu kulağın içine giren cx serisi kulaklıklar gibi olmasın. mx serisi gibi olan kulaklık arıyorum.

mx serisinden; mx 360 alabilirsin.. Meizu ile harika uyumlu diyebilirim..

kulaklığını bozduktan sonra (daha doğrusu kestikten sonra) mx360 aldım ve çok memnunum, tavsiye derim,,

• Arkadaşlar sp modelini kullanıyorum bataryanın ömrü iyice azaldı.Batarya değiştirten oldu mu ve Ana merkezdemi değiştiriyolar,ücret konusu nasıl ? bilgisi olan varmıdır acaba
  • Ekranına içten bişe oldu öldü gitti zamanında m6 bence iyi alet değil sallayın
  • ben içini açıp baktım benimki bozulduktan sonra emanet duruyo zaten içindeki mekanizma zaten dokunmaya korkuyosun elinde kalacak diye ki nitekim çıkarırken o kadar dikkatli davranmama rağmen ekran kablosu çıktı ve geri takması çok zor yapmışlar :S
  • Geçen gün alet kapandı ve bir daha açılmamaya başladı. Her neyse sonra şarj falan uğraştım, içindeki kayıtlı herşey silinerek açıldı. Neyse bugün içine şarkı atayım dedim, şarkıları attıktan sonra açtım player'ı ve direk şu yazıyla karşılaştım:
    "Lüfen dinlemek istediğiniz müziği seçin"
    Kısacası usb'yi takıp içine baktığımda şarkılar gözükmesine rağmen, player açıldığında şarkılar gözükmüyor. Neden olmuş olabilir acaba?
    Yeri gelmişken bu reset olayını da tam olarak açıklayabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-S-D -- 20 Şubat 2010; 8:03:02 >
  • Meizu t5 4gb. modelini tavsiye eder misiniz?
    Sony nwz142b ile bu model arasında kaldım.
    Birde sandisk sansa clip ile bunun arasında ses açısından ne gibi farklar vardır?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.