Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar..ben mp3 almak istiyorum..ve bu meizuyu inceledim ve hosuma gitti..yanlız ses kalitesi ve ses yüksekliği ipod touch 2g den ? cowon d2 den falan iyimidir? basslı müzikler dinliorm..ama cowon d2 kadar büyük bir mp3 çalar kullanamam...cevabınızı bekliyorum...
  • selam ben de bugün itibariyle bir meizu m6 4gb sahibiyim.kulaklık olarak sennheiser cx200 street ll kullanıyorum ağırlıklı olarak metal dinliyorum acaba birisi kulaklığa ve dinlediğim müziğe uygun eq ayarlarını yazabilir mi????

ewt cewap yazan yok mu???
  • Arkadaşlar aranıza katılmayı düşünüyorum fakat bir sorum vardı 4 gb modelde harici kart girişi var mı? Yoksa 8 gb'a yönelmeyi düşünüyorum.

EDIT : Arkadaşlar benim sol kulağım hasarlı olduğu için sağ kulağıma takabileceğim yani tek bölümlü kaliteli bir kulaklık var mı? Ayrıca cihazdan sesi mono olarak alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 5 Aralık 2009; 22:22:36 >
  • harici kart girişi yok ...dartyde 4gb lık 169 tl, 8gb 219 tl ,bence gerek yok 8gb a ama senn nasıl kullanacagına baglı ben izledigim filmleri siliyorum bu yuzden maksimum 4 film koyuyorum 2 gb ını o dolduruyo , 200 mb kadar fotorafım var 1.8 gb ta muzige yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozaxinan
    quote:

Orjinalden alıntı: seddaa
    merhaba ilk defa birşeyler yazıyorum buraya henüz yeni bi meizu m6 sl 8gb var bende,yaa lutfenn yardım edinn media markttan aldım, henuz bikere sarj ettim sarkı video fln attım dun dinlerken sarjı bitmek uzereydi ve bitti, daha sonra sarj atmek için pc ye taktıgımda sarj oldu fakat yeşil bi ekranın üzerinde " No resource! please upgrade resource again" diye bir yazı vardı. ne yapmam gerek lutfenn yardımm edinnnn,lutfenn

meizu.com dan yada bu konunun ılk sayfasından turkce olan fırmware ı ındırım cıhazın ıcıne at. rar dosyasının ıcınden cıkarn ıkı dosyayıda musık pıctures vb klasorlerın yanına at sonra cıhazı ac. resourceing gibi bir yazı cıkmalı.cıhaz hemen sonra kendılıgınden kapanır. bı 10 sn sonra falan tekrar ac. umarım olur. okudugum bı yazıda boyle yapılması gerektıgı yazıyordu hatam var ıse lutfen uyarında arkadası yanlıs yonlendırmeyeyım

Dediğin gibi yaptım oldu dostum sağol

• http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-4gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu4-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865&SKU=BD49865-4GB
    bu üründen taşıma kılıfı falan çıkıyormu? yorumlarda çeşitli söylentiler varda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 16 Aralık 2009; 10:30:24 >
  • arkadaşlar çok kötü birşey oldu yanlışlıkla meizuı mun içindeki herşeyi sildim . çok sinirliyim o kadar klasör oluşturmuştum o kadar şey yapmıştım şimdi hepsi silindi.hatta türkçe yazılım da silindi. şimdi ne yapmam lazım? meizunun sitesinden türkçe yazılımı indirip kendim yükleyeyim mi? garanti dışı kalır demişsiniz alalı henüz 2 ay bile olmadı. garanti dışı kalacaksa servise vereyim onlar yüklesinler. lütfen kesin bir bilgisi olan yardım etsin !
  • merhaba arkadaslar konunun buyuk bir kismini okudum forumdada bircok yaziya baktim bende bu urunden dusunuyorum ince olanindan yani sl den dusunuyorum.fakat bircok yorumda yazilimsal problemlerin cok fazla oldugunu soylemisler sizlerin dusuncesi ne bu konuda yazilimsal problem yasayanlar kalin versiyonunumu kullaniyorlar.kalin versiyonla ince olani arasinda yazilimsal fark varmi yani sonuc olarak sizce sl versiyonu(ince) problemlimi benim oyle firmware update ile isim olmaz.bursada yasiyorum bir problem ciktiginda bursadaki servislere goturdugumde degisimi onlar gerceklestirebilirmi ve sure olarak ne kadar surer.simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
  • arkadaşlar next in kendi firm ware ini kenim yükledim. şuanda düzelltim player ımı. fakat garanti dışımı kaldı şimdi :S:S::Ss
  • arkadaşlar az önce loli video converter'ı yükledim yüklemede sorun yok ama açarken hep hata allıyorum loli hiç açılmıyorrrr LoVideoConvM6 bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan özür dileriz. diyorr ve 2 seçenek var hata raporu gönder diğeri gönderme. neden açılmıyorrr yardımcı olabilicek birileri varmııı????
  • ya arkadaşlar bu ebook özelliği varsa nasıl kullanıcaz çözemedim işi biri aydınlatsın beni
  • Meizu m6'nın satıldığı bir yer var mı İstanbul'da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

arkadaşlar az önce loli video converter'ı yükledim yüklemede sorun yok ama açarken hep hata allıyorum loli hiç açılmıyorrrr LoVideoConvM6 bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan özür dileriz. diyorr ve 2 seçenek var hata raporu gönder diğeri gönderme. neden açılmıyorrr yardımcı olabilicek birileri varmııı????

arkadaşlar yardım edicek biri yokmu yaa
  • Next meizu m6 sl var bende. Usb şarj kablosunu kaybettim. Nerden temin edebilirim şarj kablosunu? Nasıl şarj edebilirim cihazı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydogan

Next meizu m6 sl var bende. Usb şarj kablosunu kaybettim. Nerden temin edebilirim şarj kablosunu? Nasıl şarj edebilirim cihazı?

nokiaların bazı modellerinin data kablosu da meizunun kablosuyla aynı. birçok telefoncuda vs bulabilirsin kabloyu. ayrıca birçok mp3/mp4 player dada aynı giriş var. mp4 ünü yanında götür iste. hatta şark adaptörü de bulabilirsin usb yi elektiirige bağlayan. pclerle uğraşmak zorunda kalmazsın ...
  • kaç haftadır cewap bekliyorumm
  • Beyler alete mp3 attıktan sonra kilitlendi,disk bilgisi güncelleniyo diyor ve kilitleniyor daha alet açılamadan,buna nasıl format atarız,pc de tanımıyor şuan?
  • Ve dr.alphi'nin muhteşem dönüşü

arkadşlar uzun, upuzun bir aradan sonra sonunda geri dönebildim. öncelikle eski dostlar ve yeni gelen arkadaşlara bir merhaba dilerim :) gördüğüm kadarıyla usta arkadaşlarımız yokluğumuzu aratmamışlar sağolsunlar
  • hoşqeldin dr.alphi benim soruna bi çare bulun ya yukarda yazıyo.
  • sevgili esmerlady;
    senin sorunun anladığım kadarıyla loli video converter la alakalı. ben format factory kullanıyorum. yeni sürüm çıktıkca da güncelliyorum ve gayet memnunum. sana da tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.