Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ankara için güncel fm radyo frekansları ve kanal isimleri olan var mı?
    forumda bi ara vardı göremedim
  • arkadaşlar next mp4 çaların içinde playlist isminde bir klasör var bu ne işe yarıyor??
  • Çalma listesi demektir.Istediğin şarkıları gruplandırmaya yarar.Bir nevi klasörleştirmedir.
  • ozaman music klasörüne atacağımıza şarkıları playliste atalım daha iyi ozaman klasör olarak gösterir
  • müzik bölümüne girince favori listelerim bölümü varya ordaki listelerin kaydediligi yer zaten tarayıcıdan açınca klasör şeklinde gösteriyor oraya atmana gerek yok (favori listeye eklemek için müzik bölümünden tüm parçalara tıklayınca play/pause tuşuna yazı yanıp sönene kadar basılı tut o şekilde atılır) mesela sen sanatçılara göre klasörlersin ama rock,pop vs diye çalma listesi sayesinde gruplandira bilirsin
  • arkadaslar ben vıdeo ızleyemıorum m6 sl... avı formatında vıdeo attım gene acmadı yardımcı olurmusunuz??
  • Loli converter ile avi formatına çevirmen gerek
  • Next & Meizu M6 SL 4GB
  • İlk sayfa çok bozuk ya. Okuyamadım doğru düzgün. Ama ben de meizu m6 4gb kullanıyorum. Gayet memnunum
  • loli yi kurun kurduktan sonra program filesten loli dosyasını bulun dosyayı açıp main dizinine aşağıdaki ayarları yazarsanız tam ekran hiç sorunsuz film izleyebilirsiniz.

[Main]
    ; def: m6
    DefaultConfig = m6
    ; def: false
    ShowOtherConfigs = false
    ; def: cp1250
    DefaultCodePage = cp1254
    ; def: true
    DonateButton = true
    ; def: false
    debug = false
    ; def: en
    lang = tr
  • Bu firmware felan nedir ve yükleyebileceğim oyun var mı?
  • firmware güncelleme gibi bir şey yazılım eksiklerini düzeltirler yeni özellik eklerler.Yazılımın yeni versiyonudur
  • Arkadaşlar bende daha 10 dk. önce hepsiburadadan 8gb sipariş verdim,aletin içinden şarj aleti çıkmıyormuş,şimdi elektronikçilerden alcağım her şarj aleti buna uyarmı,demem gereken özel bişey var mı?

İkinci sorumda bendeki kulaklık normal bir kulaklık değil,özelliklerini yazayım anlarsınız:)

frequancy range:5-30000 hz
    sensivity:106 db
    impedance 32 ohm
    maximum power input:1500 mw

Şimdi ben bu kulaklığı anca pcye bağladığımda cayır cayır ses alıyorum,bu mp3 player bu kulaklığa yeter mi?
  • Creative zen ile bunun arasıdna ciddi tereddütte kalarak almıştım.
    6 aydan daha uzun süredir kullanıyorum.Daha önce teknosadan 12 liraya aldığım CREATIVE EP-50 kulaklıkla meizunun orjinal kulaklığını karşılaştırınca kulaklıkta bass ın ne kadar önemli olduğunu anladım.
    Meizunun kulaklığı ep50 ye göre oldukça iyi idi.Fakat kulaklık dediğin jackten kısa zamanda bozulan bir parça.Ve dolayısıyla iki kuaklığım da şu an felç.
    Yakın zamanda sennheiser mx160 yada mx360 almayı düşünüyorum ve anlatılana göre meizunun orjinal kuklaığından ikisi de daha iyi.
    Ufak tefek kilitlenme hatalarına takılmayın başlat duraklat tuşuna 15 saniye basılı tutun.

Vidyo çevirme olayına gelince cihazla gelen çevirme programı "dosya ismine [mz] koyan" Loli ye göre çok daha başarılı.Size denemeniz için birkaç vidyo gönderiyorum.Virüs taraması yapmayı unutmayın.

Avril lavigne - Fuel
    Evanescence -Going under unplugged
    Slipknot -duality
    Velvet rovolver- fall into peices

http://rapid share.com/files/299726871/meizuuu.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirizmir -- 29 Ekim 2009; 23:45:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Arkadaşlar bende daha 10 dk. önce hepsiburadadan 8gb sipariş verdim,aletin içinden şarj aleti çıkmıyormuş,şimdi elektronikçilerden alcağım her şarj aleti buna uyarmı,demem gereken özel bişey var mı?

İkinci sorumda bendeki kulaklık normal bir kulaklık değil,özelliklerini yazayım anlarsınız:)

frequancy range:5-30000 hz
    sensivity:106 db
    impedance 32 ohm
    maximum power input:1500 mw

Şimdi ben bu kulaklığı anca pcye bağladığımda cayır cayır ses alıyorum,bu mp3 player bu kulaklığa yeter mi?

Alet geldi,ses kalitesi ve çıkışı gerçekten çok iyi,yukarda özelliklerini verdiğim kulaklığı doyuruyor,iddaa ediyorum Türkiyede resmi-garantili olarak satılan bundan daha iyi ses kalitesine sahip başka bir mp3 player yoktur,creative,ipod falan hikaye...

• Hoşgeldin meizu ya
  • arkadaşlar benim meizumda taklma oldu ve düzelmiyor. en baştan anlatayım, ben şimdi bilgisayara taktım meizuyu birkaç şarkı attım daha sonra çıkarttım ama ekrande hiç güncelleme falan olmadı hala usb bağlantısı kuruldu yazıyor ve birkaç saat geçti durum hala aynı kapanmıyor.bilgisayara taktım algılamıyor cihazı sizce ne yapmalıyım
  • hepsiburadadan 8gb liğin siparişini verdim. inşallah iyi yapmışımdır. hepsiburadada satılan ürün bu iyi ses çipsetine sahip olan değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircell
    arkadaşlar benim meizumda taklma oldu ve düzelmiyor. en baştan anlatayım, ben şimdi bilgisayara taktım meizuyu birkaç şarkı attım daha sonra çıkarttım ama ekrande hiç güncelleme falan olmadı hala usb bağlantısı kuruldu yazıyor ve birkaç saat geçti durum hala aynı kapanmıyor.bilgisayara taktım algılamıyor cihazı sizce ne yapmalıyım

En aşağıdaki play tuşuna 10 sn basılı tut reset atar yeniden açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti
    hepsiburadadan 8gb liğin siparişini verdim. inşallah iyi yapmışımdır. hepsiburadada satılan ürün bu iyi ses çipsetine sahip olan değil mi?

Hepsiburadada satilanı bilmiyorum ama sp ve sl diye iki modeli var.Bunlardan sl modeli daha ince ve ses kalitesi biraz daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.