Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarkı listesinde takılmalar yapıyor mu bazı mp3 çalarlarda olur ya aşağı inerken yukarı çıkarken sayfa deşitirirken birazcık beklersin ama ipodda öyle bişey yoktur direk geçersin çok önemli bu benim için yakında alıcam ama önceki mp3 çalarlarım çok kaliteli değildi ve bu sorun beni çileden çıkartıyo biri yardımcı olabilir mi?Meizu M6 dan bahsediyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica! -- 27 Eylül 2009; 22:14:45 >
  • arkadaşlar valla bende sayenizde aldım ve ürün mükemmel gerçekten iyi ki almışım. kulaklığıda gayet güzel

birde son seste bozulmalar oluyor bende genelde 38 de dinliyorum maksimum. 40 da gerçekten bozuluyor çünkü çoğu şarkı. eq şu an pop seçili
  • arkadaşlar merhaba ;

bu aletin kulaklığını bulabiliyor muyuz? satışı var mı ? PT850 yazıyor kulaklık modeli olarak.
  • arkadaşlar bendede next meizu m6 var yeni aldım fakat her şarja soktuğumda veya bilgisayara şarkı atmak için bağlayıp çıkardıktan sonra alet kendini güncelliyor ve bu işlem 2-3 dakka sürüyor sizce bu normalmi sizdede boyle güncelleme yapıyormu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacsiz kral

arkadaşlar bendede next meizu m6 var yeni aldım fakat her şarja soktuğumda veya bilgisayara şarkı atmak için bağlayıp çıkardıktan sonra alet kendini güncelliyor ve bu işlem 2-3 dakka sürüyor sizce bu normalmi sizdede boyle güncelleme yapıyormu??

evet normal bir durum.

Benim sorunum versiyon güncelleme yapıyordum ki hata verdi.''No Resource!!! hatası aldım.lütfen tekrardan upgrade yapın diyor.Vista'nın da Toshiba'nın da ABB versin!ne biçim iştir.ya usb sorunu ya kamera.neyse ben bunu tekrardan nasıl canlandıracam?

• Evet arkadaşlar meizu m6 sl hakkında her türlü soruya bilgim dahilinde cevap verebilirim sorularınız varsa mutlaka yazın
  • arkadaşlar bu meizu m6 slnin ses çıkışı kaç ohm 16 mı 32mi??
  • 16 ohm
  • Stopthetrial arkadaşıma katılıyorum empadansı (19+19) ve 32 ohm luk kulaklık kullanıyorum çok da güzel çalıştırıyor
  • Pardon empadans (18+18)
  • teşkkürler arkadaşlar birde bu next mp4 çaların içinde playlist isminde bir klasör var bu ne işe yarıyor??
  • Selamlar, Meizu 8gb ile Creative Zen 4gb aynı fiyata satılıyor HB'de. Benim için sadece ses kalitesi ve hafıza önemli. Zen'de SD kart girişi var ek olarak. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • Arkadaşlar benim meizu da tarayıcıdan müzik açmak işkence müziği seçiyorum 10-15 saniye bekliyorum bi de radyo geçişleri yavaş sizde de böyle oluyor mu
  • Sizin son fw sürümünü yazarmısınız
  • Dış kısmında saydam plastik bir koruyucu var galiba, bunu ilerde değiştirmek mümkün mü? Yada tamamen sökmek?
  • O saydam plastik iyice yapıştırılmış kendiliğinden kolayca çıkmaz belki uzun süre sonra çıkabilir ve sen istersen çıkarabilirsin onu hiç kimse satmaz, yerine kılıflar var diğer mp3 alınca ekranında çıkan iki dakikada sökülen cinsten değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: testci

Arkadaşlar benim meizu da tarayıcıdan müzik açmak işkence müziği seçiyorum 10-15 saniye bekliyorum bi de radyo geçişleri yavaş sizde de böyle oluyor mu

Tarayıcıdan istediğim albümü ve şarkıları seçiyorum 1 saniye de açılıyor.. yani menü geçişleri bayağı hızlı..
    Ayrıca fm radyo dinleme ve kanal değiştirme hızı da normal..
    Ben 10 aydır sorunsuzca kullanıyorum ve çok memnunum.. Hiç f/w güncelleme yapmadım; üzerinde ki Türkçe yazılımı zaten güncel..
    Yavaşlık nedeni; yazılım güncellemeye çalışmışsanız olabilir.. sorun varsa, next'in servise verin hemen çaresini bulurlar..
    Sorun çözülemezse bile yeni cihaz verirler.. forum da 2 defa cihazı yenilenen arkadaşlar var..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: testci

Arkadaşlar benim meizu da tarayıcıdan müzik açmak işkence müziği seçiyorum 10-15 saniye bekliyorum bi de radyo geçişleri yavaş sizde de böyle oluyor mu

Tarayıcıdan istediğim albümü ve şarkıları seçiyorum 1 saniye de açılıyor.. yani menü geçişleri bayağı hızlı..
    Ayrıca fm radyo dinleme ve kanal değiştirme hızı da normal..
    Ben 10 aydır sorunsuzca kullanıyorum ve çok memnunum.. Hiç f/w güncelleme yapmadım; üzerinde ki Türkçe yazılımı zaten güncel..
    Yavaşlık nedeni; yazılım güncellemeye çalışmışsanız olabilir.. sorun varsa, next'in servise verin hemen çaresini bulurlar..
    Sorun çözülemezse bile yeni cihaz verirler.. forum da 2 defa cihazı yenilenen arkadaşlar var..

Teşekkürler şuan demedim klasörlu olanları erken açtı yaklaşık 10 tane müzik dışarda klasörsüz vardı onları açarken mp3'ümdeki tüm şarkıları açıyormuş ondan yavaşmış yoksa klasörden açınca sadece o klasörun şarkılarını açıyor dediğin gibi 1 saniye civarı

• Bu cihaza klosör harici tek mp3 şarkı atınca cihazın bu tek şarkıları açmaya çalışırken bayağı yavaşladığı doğru..
    Tek şarkılar için ayrı bir klosör açıp, tek şarkıları bu Klosörde toplayınca sorun kalmıyor.. fazla sorun yaratmayacak bir yazılım hatası bu sanırım..
    Ama geniş ses tonlama seçeneklerini kullanarak dinlediğim kaliteli müzik bu ufak hatayı bana unutturuyor..
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.