Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi ama ya ramazanda köye qiderken arabada film izlemek istiyorum yardımcı olacak hayırsever bi insan yokmu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 12 Ağustos 2009; 21:28:49 >
  • Ben hepsiburada dan 114 e almstım 4 gb sL versionu ve sarjı çok dengesizlesti.. kapayınca bile sarjı gidiyor.ne yapmalıyım?servise versem hallederlermi?

• aynen bu şekilde yapıyorum ayarlarda doğru ama meizu açmıyorrr neden??????
  • Loli concverter'la şimdiye kadar bir çok video convert edip, izledim..
    Hatta az evvel denemek için;altyazılı bir filmi convert ettim ve yine sorunsuz izlenebiliyor..
    En iyisi servise müracat etmelisin.. Belki meizu da sorun vardır..

Next servis iletişim

ServisPoint
    Esentepe Caddesi Bozkır İş Merkezi No:6/3
    Gülbağ / Mecidiyeköy / İstanbul
    Telefon No : 0 (212) 288 42 30
    Faks No : 0 (212) 288 73 62
    E-Posta : bilgi@servispoint.com

• he bide unutmadan söyleyeyim bundan önce convert ettiğim bi filmi izleyebiliyorum sadece o kaldı zaten başka video açmıyorr lolide çevirdiğimde :S
  • arkadaşlar alttaki soruya cevap verebilecek bir kişi aranıyor!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_33702715/tm.htm
  • şimdi denedim oldu dediğim gibi o ortadaki yerdede yazması gerekiyor bende öyle yaptım izleyebiliyorum simdii bozukluk falan da yok fruxx sorun lolideydi hepinize tsk ediyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 13 Ağustos 2009; 23:09:04 >
  • merhaba
    bu konuyu biraz inceledim. bir mp3 player alma isteğim var. Sennheiser CX 300 II ile kullanacağım tabi mymemory den kulaklıklar elime geçerse :)
    neyse bir adet nokia e71 telefonum var fakat kulaklıkları çok kötü.
    şimdi konu şudur e71 e düzgün bir kulaklık alsam meizu ile kıyaslanabilecek bir ses kalitesi elde edebilir miyim ?
    motosiklet kulanıyorum, yolda ise müzik dinlerim. thm, rock, alternative, blues, bazı pop dinlemeyi severim.... yani belirli bir müzik takıntım yok tek isteğim dinlediğim parçayı gerçekten dinlemek.
    mp3 playerdan beklentilerim . kendi klasör sistemi ile çalışması yani ipod gibi beni liste ile uğraştırmasın hangi klasöre atarsam o liste olsun. mp3 dışında bir şey için kullanacağımı pek sanmıyorum.
    konuyla ilgili yardımcı olunmasını rica ederim.
    bir de 8 gb ikinci el sahibinden de var. temiz olduğu söyleniyor. eğer tavsiyeler olumlu olursa o cihazı almayı düşünüyorum. 2. elde bu gibi cihazları alırken nasıl bir yol izlemek gerekir ?
    saygılar

• darkhan dikkat et sahibinden.com da çok dolandırıcı var ve ben de mağdurları arasındayım.kesinlikle önce para sonra kargo yaptırma.eğer ciddi satıcıysa ptt kapıda ödemeyi öner o da zaten kabul eder.dikkatli ol.
  • dolandırıcılar sadece orada olsa iyi üstad. elden teslimat dışında kolay kolay işlem yapmam. uyarın ve alakan için çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar acil yardım lütfen YE-M6SL var bunu biçimlerdirdim içi bomboş oldu ve açtığımda mini player yazısı ve disk bilgisi güncelleniyor şekilde öylece kalıyor ne yapmam lazım firmware güncelleyim diom fakat onuda bilmiorum bide bilgisayar bu haliyle hiç görmüyor.

İlk sayfada firmware dosyalarını indirdim fakat bunları içine nasıl atıcam, ekran mini player disk bilgisi güncelleniyor diyor ve öle kalıyor bu aşamada pcye bağladığımdada click sesi geliyor fakat bellek olarak göstermiyor pc, yardım arkadaşlar tıkandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 16 Ağustos 2009; 14:39:24 >
  • Zamanında Hepsiburada'da çok uygun fiyatlara satılıyordu, bu fiyat dalgalanmalarının mantıklı bir nedeni var mı çok merak ediyorum. İkinci el almak isteyen arkadaş varsa dükkanımda uygun fiyatlı 4GB SP var. İstanbul'da elden test ettirerek teslim ediyorum.
  • Loliyle alt yazı nasıl yapılıyor bana biri anlatabilirmi rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

Loliyle alt yazı nasıl yapılıyor bana biri anlatabilirmi rica etsem

İlk başta ki Video (+saund) buradan; altyazı gömeceğimiz filmin avi video'sunu; seçiyoruz
    Onun altından subtitles'ten filmin altyazısını seçiyoruz
    En altta ki save result to yani kaydedeceğimiz yer de örneğin masa üstü olsun.. dosya adına filmin adını yazıp, kaydet diyoruz
    run deyince program, filme altyazıyı gömüyor..
  • benidee sayın meizu u ekilcem

Edit : düzenleeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone_in_Life -- 18 Ağustos 2009; 4:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

Loliyle alt yazı nasıl yapılıyor bana biri anlatabilirmi rica etsem

İlk başta ki Video (+saund) buradan; altyazı gömeceğimiz filmin avi video'sunu; seçiyoruz
    Onun altından subtitles'ten filmin altyazısını seçiyoruz
    En altta ki save result to yani kaydedeceğimiz yer de örneğin masa üstü olsun.. dosya adına filmin adını yazıp, kaydet diyoruz
    run deyince program, filme altyazıyı gömüyor..

tsk edermm frux.

• son zamanlarda gözdem oldu,ben de bir tane almayı düşünüyorum,bakalım ne olacak sonumuz

nacizane imza tasarımım (=

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

son zamanlarda gözdem oldu,ben de bir tane almayı düşünüyorum,bakalım ne olacak sonumuz

nacizane imza tasarımım (=

/>

çok güsel olmus imzan.. tavsiye ederim almanı cok qüsel bence cok sewiorum wlla :))
  • bende aldım 2 gb olanından..
    daha önce sony a 815 kullandım..
    cihazın sesi yeterli ama abatıldığı kadar ses kalitesi yok,kesinlikle A 815 den daha kötü,görünüş olarakda İ-pod taklidine benziyor,ama ince olması hoş..
    kullandıkça izlenimlerimi yazarım almayı düşünen arkadaşlar için
  • ARKADAŞLAR BENİM NEXT MEIZU M6SL MODEL MP3 ÜM VAR.SORUNUM MP3 ÜN NEXT TUŞUNA BASTIĞIMDA BU TUŞ MP3 Ü PLAY/PAUSE YAPIYOR MP3 DAHA ÖNCE KAZAYLA SUYA DÜŞTÜKTEN SONRA BU SORUN ORTAYA ÇIKTI.BU SORUNUMA ÇARE OLACAK BİR YOL ARIYORUM.ŞİMDİDEN YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycl88 -- 21 Ağustos 2009; 12:56:47 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.