Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rabindranath

Meizu' yu film izlemek için alan zaten baştan hata yapmıştır. meizu bir mp4 olabilir. ama kesinlikle sırf film izlemek isteyen biri almamalı. 6 ay kullandım, üzülerek sattım meizu' mu. derli toplu, harika ses kaliteli, süper bir radyolu ve işime fazlası ile yarayan ses kaydediciliydi. resim gösterme ve ara ara ders çalıştığım e book özelliği de gayet iyiydi. şimdi sırf burada kendini tatmin etmek için hayvani ölçülerde çemkiren küçük kişiler var. mutlaka da olacak. benim gözlemlediğim, insanlar meizunun fiyatından dolayı çok kötü kuyruk acısı çekiyorlar. zaten en büyüğü el kadar ekrana sahip mp4 lerde adam akıllı film izlenebileceğini sanan hayalperest insanlar varsa ctrl+w tuşlarına bassınlar. belki ekranları falan büyür mp4 lerin. son olarak. mp3 ya da mp4 player ne sesi, ne videosu ile alnır. toplam özelliklere fiyat oranı yaparsın alırsın. tabi sen tuvalette dışkılama esnasında para dışkılıyorsan bir şey diyemem.
    git istediğini al, insanlara böyle sataşma.

NE FİLMİ BEYLER YA 18 FPS DE FİLMMİ İZLENİRMİŞ Diyen de, sonun da Meizu aldı abisi..
    Örnek olarak;Meizu m6, 18 fps.. Nokia N73, 15fps olamasına rağmen Divx player yazılımı ile N73'te gayet başarılı video izlenebiliyor
    Meizu da video seyrederken, sadece seste 1 saniye gibi gecikme var.. yani senkron hatası.. o da video'yu çok az ileri alınca düzeliyor..
    Meizu'yu alanların %80'i bu cihazı zaten sesinin kalitesi için alıyor.. Video özelliğini de bir bonus sayacaksın artık..
    Valla ben şimdiye kadar;iriver'ın 3 modelini.. samsung'un t8-t9-t10 modellerini kullandım; ses kalitesi olarak meizu m6, çok daha iyi diyebilirim..
    Seste ki o derinlik ve sahne genişliği.. ayrıca o net ve ayrıntılı sesine hayranım..
    Bir de arkadaşlar meizu m6 ile sennheiser mx360 kulaklık çok uyumlu.. tavsiye ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Ağustos 2009; 1:08:48 >

• ekle benide 4 gb SL aldım
  • selamlar cümleten.

ben yakın bi zaman içerisinde m6 4gb modelini almayı düşünüyorum.benim için öncelik ses kalitesinde.ben ses kalitesini çok merak ediyorum bu cihazın.mesela bassları ne alemdedir?milletin sövdüğü bi ipod da bile basslar fena değilken ipod a 5 çeker denilen meizu da harbiden öylemidir?gidip test edemiyorum cihazı bari kullanıcılarından biraz bilgi alayım dedim ? ve en uygun fiyatta nerelerde bulabilirim? ayrıca elden alabileceğim yerler varmıdır ? bilgilendirirseniz sevinirim...

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: rapture

yazıcıoğlunun yanındaki pasajda 8 gb lığını 249 liraya buldum 2 haftaya alıcam

249 lira pahallı!!
    Next'in sanal marketin de > 109.tl >http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=249

109 değil hocam 209 o

ama netten kargo parası zart zurt uğraşamam paraya kıyacam.

• iki model arasında bariz ses kalitesi farkı var mı?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black_eagle1988

meizu m6 sp modeli ile m6 sl modelinin kullandığı ses çipleri farklı mı?

sp versiyon da > Philips UDA1380HN
    sl versiyon da > Wolfson WM8987 Chip kullanılıyor..
    ipod-iriver-samsung-cowon gibi markaların bir çok modelinde wolfson chip kullanılıyor..
    örneğin;cowon D2 - Iriver clix rhapsody 2 modelleri gibi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rapture

yazıcıoğlunun yanındaki pasajda 8 gb lığını 249 liraya buldum 2 haftaya alıcam

249 lira pahallı!!
    Next'in sanal marketin de > 209.tl >http://www.nebutv.com.tr/default.asp?git=9&urun=249

Düzelltim yanlış yazmışım 8gb'lık olanı 209 lira nebutv'de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Ağustos 2009; 20:00:25 >

• quote:

iki model arasında bariz ses kalitesi farkı var mı?

pek fark yok ama sadece sp'de bas sesler daha yoğun gibi.. sl versiyonunun sesi daha dengeli..
    Zaten sp versiyonu piyasa da pek yok..
  • quote:

quote:

iki model arasında bariz ses kalitesi farkı var mı?

pek fark yok ama sadece sp'de bas sesler daha yoğun gibi.. sl versiyonunun sesi daha dengeli..
    Zaten sp versiyonu piyasa da pek yok..

hocam ya şu aletin içinden cıkan cd deki program vide converter ile south parkı donusturdum mpeg 1 yaptı. Aletten aç diyorum bekliyor beklerken su dönen sekil geliyor sonra acmıyor boyutu 90 MB diğer video 10 MB bişeydi açmıstı south park hem çizgi film gibi bişey

• Loli converter kurman gerek.. Cd'de ki converter pek başarılı değil
    http://rori.parba.cz/videoconverter/
    Yukarı da loli converter ayarları mevcut
  • bana filmleri dönüştürmem için bi proqram söylermisiniz lütfen loli yapmıyor artık format factorylede olmuyodu öff ya
  • beni de ekleyin gruba, bugün geldi meizum sl 4 gb =)
  • aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ich Mache Dich

aynı sorun bendede var

yuuh be kardeşim 62 gün yiyecek ne yaptın be
  • lütfen filmleri dönüştürmem için bi proqram söyleyinn?!?!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerlady

lütfen filmleri dönüştürmem için bi proqram söyleyinn?!?!?

Meizu m6 kullananlarımn çoğu loli converter kullanıyor ve gayette memnun! Ne olmuyor? tam olarak anlatır mısın..
    Loli converter'la videolarını linkte ki ayarlarla convert ederesen; türkçe altyazılar da karekter bozukluğu da olmuyor ve çok net izleniyor..
    Alıntı yaptığım linkte ki ayarlar çok düzgün çalışmaktadır..

>>>http://forum.donanimhaber.com/m_28757652/mpage_32/key_/tm.htm#33268653

• bende loliyle çeviriyom ama açmıyor ayarlarda doğru.. bazende çevirdiğim filmde donmalar meydana geliyor
  • arkadaşlar darty de NEXT M6-SL 4 GB MiNi PLAYER 159 lira. Nasıl bir fiyat sizce??
  • bence iyi ben zamanında 350 ytl almıstım daha inermi bilmem ama
  • bence de iyi ben 170'e aldım hepsiburada'dan..
  • bana cevap veren yokmu bekliyorum burda 2 3 qündürr
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.