Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stopthetrial

bu arada frux arkadaşım n73 352*288 için 15 fps.yani 320*240'ta yaklaşık 20 fps oynatabilirsin.tabi sen n79 almışsın.hayırlı olsun.onunlada 640*480 30 fps oynatabilirsin.320*240 için bu değer 120 fps olur.tabi o kadar iyi video bulamazsın o çözünürlükte.

N79'u aldım ama pek memnun kalmadım.. Fotoğraf çekim kalitesi vasat..
    Sattığınm N95-8gb, daha iyi fotoğraf çekiyordu.. Kardeşime verdiğim N73'se hepsinden daha iyi fotoğraf kalitesine sahip..
    N79'un mp3 player ses kalitesi diğer n95 ve N73'ten çok daha iyi ama bir meizu m6 kadar kaliteli değil..
    Bu da meizu'da wolfson audio chip olması ve geniş ses tonlama farklığından sanırım..
    Video gösterim olarak;N79'un özelliği daha üstün olsa da, Meizu m6 bu konu da daha başarılı.. renkler daha parlak canlı.. N79'da divx player ayarlarıyla ne kadar düzeltsen de renkler biraz soluk ve sarımsı.. N73'te ise divx player, hepsinden çok daha başarılı sonuç veriyor.. Bu da sanırım N73'ün lcd ekranın hepsinden çok daha kaliteli olmasından..
    N79'un en beğendiğim tek yönü rds destekli çok net çeken radyosu..
    Sonuç olarak;iyi bir telefon bile, kaliteli bir media player'ın yerini tam tutmuyor

• loli'yi denedim bugün harbi işe yariyor
    ben akabinde gelen orijinal yazılımı kullanıyordum alt yazı sorunu vardi ama şimdi herşey daha güzel
  • slm arkadaşlar..

benimde 4 gb lik bi meizu var ben bunu çin den almıştm 1 buçuk yıl önce..daha tr de yoktu.. ama şimdi arıza verio açılmıo.. açılırken upgrading Software Please Wait dior ve açılmıo beklio öle..ne yapabilirm bana acil yardım edebilirmisnz lütfen...
  • ayrıca bilgisayara takıyorum orda da görünmüo meizu..içini açamıorm yani pc de..bi yardım..ne ypmam gerek..
  • Selam,

Ben de bir kaç saat önce satın aldım. Meizu YE-M6SL / 4GB modelini. Daha kurcalama aşamasındayım. Listeye beni de ekleyebilirsiniz.

Selamlar
  • beyler benim aldığım makinaya bi haller oldu. herşey ilk alındığı halinde yani versiyon filan atılmadı içine bi anada video ve müzikler gitmiş. bende orjinal ayarlarına dön dedim ondan sonra şimdi açmaya çalışıyorum bi 2 3 yada 4 dk loading yazısı bekliyorum ondan sonra açılıyo sebep nederi ve çözüm nedir. he bide açma kapama tuşu ve ileri tuşu ile reset de yaptım.bide içine attığım şarkıları çalmıyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgs1111 -- 29 Ağustos 2009; 1:13:14 >
  • Uzun zamandır 2gb 2.nesil ipod nano kullanıyorum.Yetmiyor artık.Her gruptan 2-3 şarkı atmaktan bıktım.16 gb 4.nesil ipodlara baktım onlarda çok pahallı 500tl civarı.Meizu nasıl bir alettir daha önce hiç duymadım adını kaliteli mi? Çakma ürün filan değil dimi? Tavsiye eder misiniz?
  • Kimse önermiyor herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Uzun zamandır 2gb 2.nesil ipod nano kullanıyorum.Yetmiyor artık.Her gruptan 2-3 şarkı atmaktan bıktım.16 gb 4.nesil ipodlara baktım onlarda çok pahallı 500tl civarı.Meizu nasıl bir alettir daha önce hiç duymadım adını kaliteli mi? Çakma ürün filan değil dimi? Tavsiye eder misiniz?

kesinlikle ses kalitesi olarak dünyada ilk üç e girecek bir player
    ve harika bir ürün tasarım olarak kalite olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

quote:

Uzun zamandır 2gb 2.nesil ipod nano kullanıyorum.Yetmiyor artık.Her gruptan 2-3 şarkı atmaktan bıktım.16 gb 4.nesil ipodlara baktım onlarda çok pahallı 500tl civarı.Meizu nasıl bir alettir daha önce hiç duymadım adını kaliteli mi? Çakma ürün filan değil dimi? Tavsiye eder misiniz?

kesinlikle ses kalitesi olarak dünyada ilk üç e girecek bir player
    ve harika bir ürün tasarım olarak kalite olarak

Sağol yorumun için.Biraz araştırdım herkes memnun.2-3 gün içinde 8gb alacağım.

• quote:

Meizu global ve kaliteli bir markadır.. Türkiye için üretilen çakma markalarla karıştırmayın..
    http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/meizu-mini-player-4gb/4505-6499_7-32034121.html?tag=mncol;lst
    iriver'ın bir çok modelini kullanan biri olarak; F/p açısından tek önereceğim pmp'dir..
    Meizu'da wolfson audio chip kullanılıyor (Wolfson WM8987) cowon - iriver - samsung ve ipod'un bir çok modelinde de aynı audio chip kullanılıyor..
    Ayrıca; 10 band eq ve bas-tiz seviye kontrolü ile ses tonlaması harikadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 31 Ağustos 2009; 1:10:34 >

• Bende m6 sl 4g lık modeli aldım genel olarak memnunum içinden çıkan kulaklıkla idare ediyorum ses çok kötü değil herhalde playerin ekolayzırından kaynaklı, video konusuna gelince bazılarında donmalar mevcut şu an loli converter, format factory ve video converter ile uğraşıyorum bakalım çözebilirsem ne ala uzun dizi film gibi video yüklediğimde ise ses görüntü senkronizasyonu kayıyo, genel olarak alet iş görür gibi duruyor bakalım.
  • 2 aydır kullanıyorum mükemmel bir alet
  • SP modelini kullanıyorum bataryası baya bi zayıfladı.SP ler şu an üretilmiyor ve satılmıyor batarya bulabilirmiyim sizce?
  • benim cihaz video ları oynatmamaya başladı.loli ile convert ettiklerimde dahil.sanırım trojanla fln ilgili bi durum.ne yapmam gerekiyor? cihaz 8gb sl versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanhas -- 14 Eylül 2009; 19:00:09 >
  • arkadaşlar biryerlerde İstanbul için sıralı radyo frekansı vardı ini olarak berde bulabilirim acaba link verirseniz sevinirim
  • PC ye taktım usb baglantısı kuruldu diye yazdı. Çıkardım sonra. 10 dk dır hala usb baglantısı kuruldu diye yazıyor mp4 te. Kapanma tusuna basılı tutuyorum hala olmuyor. Bu aletin reset tuşu falan varmı yoksa ne yapacam ben simdi?
  • arakdasım enter tusuna basılı tutacaksın biraz cıhaz kapanacak
  • işte benim meizu'm ,

arkasın carbon fiberle kapladım

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

• arkadaşlar darty de 4 gblığı 159 lira sandisk sansa clipte hepsiburadada 130 lira sizce performans açısından hangisini tercih etmeliyim.Önceliğim ses kalitesi özellikle bas ve tiz ses performansı önemli benm için.Şu özelliklere göre kıyaslarsanız çok memnun olurum..İkisinide kullanan vede müzik kulağına güvenen arkadaşlar varsa onlara öncelik verelim :))
    1.Ses kalitesi?(son seste dahi bozmayacak baslar ve tizlerte cızırdama yapmıcak)
    2.Ürün kalitesi,malzemesi,kutu içeriği vs.
    3.Pil ömrü?
    4.Veri alışverişi,güncelleme vs..
    Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.