Arkadaşlar merhaba yarın sipariş vermek zorundayım aynı laptpotan iki tane alınacak ilk tespitim aşağıdaki iki model üzerine;
Sizce hangisi daha mantıklı teşekkürler farklı modelde tavsiye edebilirsiniz
Arkadaşlar herkese selamlar.
Sıfır araç aldım cam tavan vs yok ama tavanı siyah uzun vadeli kullanıcam aracı günel ışığından korumak için sizce en mantıklı hangi uygulama yapılması lazım teşekkürler.
ACT ne zaman çalışacak?
Arkadaşlar 2024 Fabia monte carlo aldım 1.5 TSI ACT.
Bu ACT nezaman çalışır 1000 km de araç 1 kere görmedim. uzun yolada çıktım yokuş aşşa süzüldümde normal mod yada eco moddada gezdim yok arkadaş görmedim valla
Arkadaşlar geçen hafta sıfır araç aldım üzerinde Kumho yazlık var. Sıfır kışlık alıcam ama lastik bayisi 215 taban ölçüsünün çok ara bir ölçü olduğunu pahalı olduğunu 225 tabanlı alırsam çok daha ucuz olacağını söyledi.
Aracın kitapcığında kullanılabilir ölçüler vs. teknik bilgi yok siz ne dersiniz, 225 tabanlıda olurmu almalı mıyım? Teşekkürler
Max 600bin TL araç tavsiyesi
Arkadaşlar LPG ile yakıt odaklı ve bagajlı araç almam lazım acil :(
Oyunun adını hatırlayamıyorum..
Arkadaşlar eski bi oyun vardı adını hatılayamıyorum. Metal zırhla donanmış karakterimiz birazda kambur ilerliyor taşlara yaslanarak bakmadan baş üstü harika hareketleriyle bakmadan silahıyla yaratıklara mermi yağdırıyor kaç gündür bulamadım detayımda az malesef :(
Online orjinal parça için...
Arkadaşlar hangi marka satıyorsa orjinalini satan, alışverişten memnun kaldığınız online oto yedek parça sitesi var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler.
20 yaşında stepne :)
Arkadaşlar 2. sahibinden 2004 fabia aldım stepne 20 yaşında fabrikanın lastiği :) bu lastikle acil durumda lastikciye kadar saatte 50km/h hızında gidilir mi?
Yada içime sinmez ise 3-5 yaşında çıkma lastik baksam stepnede yazlık kışlık ne denk gelirse alınırmı.?
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, Oto teyp alcam stok hoparlörlerle kullanıcam Kaliteli Sony, Pioneer, Kenwood,Jvc hepsi olabilir fakat bluetooth olsunmu olmasa olur mu kafam karışık bluetooth telefondan müzik dikkat dağıtıyor bi usb yeter aslında ama blutooth ile telefon görüşmesi cezbediyor uzun yolda gidiyorum ama bu konudada hep karşının sesi geliyor ama benim sesim gitmiyor derinden gidiyor kısık geliyor durumları çok fazla var. sizin deneyimlediğiniz telefon görüşmesindede başarılı diyebileceğiniz aktif kullandığınız model varsa yazarsanız sevinirim.
Bluetooth olmayan yada olan aynı marka teyp arasında yarı yarıya fiyat var nerdeyse ne yapsam bilemedim.
Limit 2500 TL
Garip Usb sorunu
Arkadaşlar boot ekranında usblerim çalışıyor format atabiliyorum, windows ekranı gelince usbler devredışı :) Driverlerle alakası yok Windws 8.1 dede windows 10 dada durum aynı. Aygıt yöneticisinde tüm usb aygıtlar sorunsuz ünlem yok. Neden olabilir çok sinir bozucu.
Laptop eski satellite C650 ama işimi görüyordu
İlgi Alanları: Bilgisayar
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 115
Konularının görüntülenme sayısı: 25.830 (Bu ay: 315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware