Şimdi Ara

20 yaşında stepne :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. sahibinden 2004 fabia aldım stepne 20 yaşında fabrikanın lastiği :) bu lastikle acil durumda lastikciye kadar saatte 50km/h hızında gidilir mi?

Yada içime sinmez ise 3-5 yaşında çıkma lastik baksam stepnede yazlık kışlık ne denk gelirse alınırmı.?

Teşekkürler

• Sağlamsa gidilir; ayrıca lastik tamir köpükleri var, ben onları daha pratik buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 30 Nisan 2023; 20:1:34 >
  • nerede yolda kalınacağı belli olmaz. en azından 3-5 yıllık çıkma ama düzgün marka bir lastik tavsiye ederim stepne için.

ben mesela muğlada stepne lastiğe ihtiyacım oldu. michelin düzgün bir lastikti. istanbula kadar sorunsuz gelmiştim.

• Yedek lastiğe nerde ihtiyacın olacak belli olmaz geçen yıl sapasağlam lastiğim sibobun kırılması sonucu akan trafikte müsait bir yer bulana kadar perişan oldu Allah tan stepne sağlam lastikti de yenisini alana kadar birkaç hafta onu kullanıp iki tane yeni lastik aldim durumun müsait ise yenile
  • Bir daha skoda falan almam ben çok lanet bir araba. Kışın çalışma, yazın hararet yapar, kapılardan soğuk üfürür ve kronik ateşleme modülü arıza açardı. Skoda favorit yüzünden insan hayattan soğuyor. Parçası da pahalı ucuzda değil. Lanet bir marka skoda Allah düşmanına vermesin.  

BEYİN YAKANLAR serimizde bugün; Facebook gruplarında yaşadığı ilginç maceralarla popüler olan, sahibi olduğu araç ile 10'larca kez yolda kalan ve kalmaya da devam eden takipçimiz Yasin ile beraberiz.

Sekizsilindiryoutube
    BEYİN YAKANLAR serimizde bugün; Facebook gruplarında yaşadığı ilginç maceralarla popüler olan, sahibi olduğu araç ile 10'larca kez yolda kalan ve kalmaya da devam eden takipçimiz Yasin ile beraberiz. Sahip olduğu Favorit ile başına gelmeyen kalmayan Yasin'in, arabası bozulunca bindiği otobüs bile bozulmuş. Biz de bunun nedenlerini aramak için takipçimiz ile dolu dolu muhabbet edecek, sürekli bozulan aracını da detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Umarız videomuzu da beğenirsiniz, iyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q4VnfKjcsuY&ab_channel=Sekizsilindir

• Şu stepneyi rotasyona sokmadan bagajda çürütenleri hiç anlamıyorum?
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Olur mu o kullanılmayınca arabanın değeri artıyor. İlanlarda da yazar “istetme” hiç kullanılmadı.. ne oluyorsa kullanılınca lastik patlayamaz mı. stepne bile diyemezler.
  • Istepnenin elini op. Yasina hurmet et. Eyt ye basvur belki emekli maasi baglanir kendisine.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

:) favorit değil arabam fabia, WV grubuna geçtikten sonraki ilk skoda 16V 100hp polo motorlu diğer aksamları polodan daha sağlam yumuşak göğüslü hız sabitlemeli konforlu çok ama çok memnunum. Ayrıca konu skodaların kalitesi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.