Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geceningölgesi

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti
    hepsiburadadan 8gb liğin siparişini verdim. inşallah iyi yapmışımdır. hepsiburadada satılan ürün bu iyi ses çipsetine sahip olan değil mi?

Hepsiburadada satilanı bilmiyorum ama sp ve sl diye iki modeli var.Bunlardan sl modeli daha ince ve ses kalitesi biraz daha iyi

valla hocam hepsiburadanın sitesinde yazan SL(slim line) versiyon olduğu. inşallah ses çipi iyidir. SL modelinin daha iyi olduğundan emin misiniz hocam? ya da elinizde bu tür bir kaynak veya link var mı? çok yardımcı olur.
  • quote:

quote:

quote:

hepsiburadadan 8gb liğin siparişini verdim. inşallah iyi yapmışımdır. hepsiburadada satılan ürün bu iyi ses çipsetine sahip olan değil mi?

Hepsiburadada satilanı bilmiyorum ama sp ve sl diye iki modeli var.Bunlardan sl modeli daha ince ve ses kalitesi biraz daha iyi

valla hocam hepsiburadanın sitesinde yazan SL(slim line) versiyon olduğu. inşallah ses çipi iyidir. SL modelinin daha iyi olduğundan emin misiniz hocam? ya da elinizde bu tür bir kaynak veya link var mı? çok yardımcı olur.

birebir canlı örnek benim.iki cihazı da kullandım.SL'nin ses kalitesi daha iyi ve ayarlarda farklılık var.örneğin tiz ayarı daha genişletilmiş.dükkanımda satılık SL model var

• quote:

Orijinalden alıntı: CILGINLAR

quote:

quote:

quote:

birebir canlı örnek benim.iki cihazı da kullandım.SL'nin ses kalitesi daha iyi ve ayarlarda farklılık var.örneğin tiz ayarı daha genişletilmiş.dükkanımda satılık SL model var

teşekkür ederim hocam. iyi ki SL model sipariş vermişim diyeyim o zaman. zaten 8gblığı 220liraya aldım 8 taksit. şu an iyi bir ürün aldığımı düşünüyorum.
    not: hocam 2gblık meizuya 130 lira istediğinizi gördüm. hepsiburada 4gblığı 6 taksit 155liraya veriyor. bilgilendireyim dedim. tabi ki mal sizin ama insanlar üstelik taksitle 25 lira daha verip faturalı ve 4gblık ürünü almak isteyebilirler.

• quote:

teşekkür ederim hocam. iyi ki SL model sipariş vermişim diyeyim o zaman. zaten 8gblığı 220liraya aldım 8 taksit. şu an iyi bir ürün aldığımı düşünüyorum.
    not: hocam 2gblık meizuya 130 lira istediğinizi gördüm. hepsiburada 4gblığı 6 taksit 155liraya veriyor. bilgilendireyim dedim. tabi ki mal sizin ama insanlar üstelik taksitle 25 lira daha verip faturalı ve 4gblık ürünü almak isteyebilirler.

fiyatı revize ettim zaten.115TL yaptım.yanlış bilgi vermeyelim.hepsiburada fiyatı 4 GB 172,93 TL (KDV Dahil)

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-2gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865

• quote:

quote:

fiyatı revize ettim zaten.115TL yaptım.yanlış bilgi vermeyelim.hepsiburada fiyatı 4 GB 172,93 TL (KDV Dahil)

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-2gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865

world kart ile 155 lira 6 taksit.

• quote:

quote:

quote:

world kart ile 155 lira 6 taksit.

Haklısın.
    Ayranim budur yarısı sudur

• arkadaşlar nihayet 8GB M6SL model mp4 playerım geldim. ancak iki tane sorun var. ilki ekran aydınlatma kapanması çalışmıyor. 2 sn de ayarlasam 5 sn de , ekran ışığı kapanmıyor. ayrıca cihaz kapalıyken play tuşuna basarsam ekran yarım saniyeliğine açılıp kapanıyor. basıp çeksem de basılı bıraksam da ürünün ilk önce ekran ışığı gidip geliyor. bu sorunları benden başka yaşayan var mı?
  • bende müsadenizle aranıza katılmak istiyorum...5 ay önce aldım medis markt' tan m6 sl 4 gb modelini çok hoşuma gitti gerçekten harika müzikler dinliyorum ıpoda 5 basar bence mükemmel kalite sony kulaklıkla dinlkiyorum .mest oluyorum.........adım taycon26 benide aranıza kabul ederseniz sevinirim..
  • arkadaşlar dün bir problem yaşadım ancak yinede sonuç olumlu..şarj konusunda biraz bilgi isteyeceğim.acaba pc den mi şarj daha iyi ve güvenli yoksa mp4 şarj adaptörü ile normal elektrikli prizle mi..ve bir şarj süresi kitabında yazdğı gib 3 saat mi yoksa daha fazlamı
    ben ilk şarjımda 4 saatte tam şarj olduydu
    ancak dün 12 saat sürdü acaba neden bilgi verebilecekler varmı.teşekkürler şimdiden.
  • lütfen yardım!
    arkadaşlar video izleme konusunda sıkıntılarım var. codeclerim eksiksiz pc deki. fakat çevirdiğim videoların çok büyük bir kısmı düzgün çalışmıyor. bilgisayarda bakıyorum önce, yan çevrilmiş ve görüntüde hiçbir bozukluk olmayan bir görüntü alıyorum. fakat player ımda üzerine mürekkep dökülen ve renkleri dağılan kağıt gibi bir sonuç alıyorum. loli converter la çeviriyorum. bitrate değerini yüksek tuttuğumda da ilk haline aldığımda da naparsam yapayım çoğu videoda sorun yaşıyorum. bildiğiniz kağıda mürekkep dökülür ya işte öyle bozuk... fakat 700 mb lık bir filmi dönüştürmüştüm mesela, altyazısı filmi sesi sorunsuz çalışıyor. bazı diziler de öyle çok iyi çalışıyor. fakat son zamanlarda attığım hemen hemen hiçbirşey düzgün çalışmıyor. ses takılıyor, görüntü donuyor renkleri mürekkep dökümüş gibi dağalıyor. eskiden çevirmiş olduğum birkaç video dizi bölümü ve 700mb lık bir film ise sorunsuz çalışıyor şuanda. sorunum nedir çok sinir oldum ?
    loli converter harici görüntüyü yan çeviren program varmı? file format factory yi ayarlayamadım meizu ya göre ...

cdden çıkan yazılım kötü demiş onu kullansam düzelirmi sorunum?

• quote:

Orijinalden alıntı: taycon26

arkadaşlar dün bir problem yaşadım ancak yinede sonuç olumlu..şarj konusunda biraz bilgi isteyeceğim.acaba pc den mi şarj daha iyi ve güvenli yoksa mp4 şarj adaptörü ile normal elektrikli prizle mi..ve bir şarj süresi kitabında yazdğı gib 3 saat mi yoksa daha fazlamı
    ben ilk şarjımda 4 saatte tam şarj olduydu
    ancak dün 12 saat sürdü acaba neden bilgi verebilecekler varmı.teşekkürler şimdiden.

Piyasa da kaliteli şarj adaptörü bulmak biraz zor.. En iyisi Pc'den şarj daha güvenli.. (max 400 mAh)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandirl

lütfen yardım!
    arkadaşlar video izleme konusunda sıkıntılarım var. codeclerim eksiksiz pc deki. fakat çevirdiğim videoların çok büyük bir kısmı düzgün çalışmıyor. bilgisayarda bakıyorum önce, yan çevrilmiş ve görüntüde hiçbir bozukluk olmayan bir görüntü alıyorum. fakat player ımda üzerine mürekkep dökülen ve renkleri dağılan kağıt gibi bir sonuç alıyorum. loli converter la çeviriyorum. bitrate değerini yüksek tuttuğumda da ilk haline aldığımda da naparsam yapayım çoğu videoda sorun yaşıyorum. bildiğiniz kağıda mürekkep dökülür ya işte öyle bozuk... fakat 700 mb lık bir filmi dönüştürmüştüm mesela, altyazısı filmi sesi sorunsuz çalışıyor. bazı diziler de öyle çok iyi çalışıyor. fakat son zamanlarda attığım hemen hemen hiçbirşey düzgün çalışmıyor. ses takılıyor, görüntü donuyor renkleri mürekkep dökümüş gibi dağalıyor. eskiden çevirmiş olduğum birkaç video dizi bölümü ve 700mb lık bir film ise sorunsuz çalışıyor şuanda. sorunum nedir çok sinir oldum ?
    loli converter harici görüntüyü yan çeviren program varmı? file format factory yi ayarlayamadım meizu ya göre ...

cdden çıkan yazılım kötü demiş onu kullansam düzelirmi sorunum?

Loli converter ayarlarını şu şekil değiştirmen gerk >http://forum.donanimhaber.com/m_28757652/mpage_23/key_/tm.htm#35325445
    Ben sorunsuz alyazılar da okunaklı izleyebiliyorum

• altyazıda sorunum yok. hatta az önce simpsons ı çevirdim altyazılarım da türkçe destekli. sorunsuz açılıyor. fakat mesela eğtim videolrı var google videodan vs bulduğum. flv formatında. bir kısmını çevirip sorunsuzca çalıştırıyorum. bir kısmında ise bahsettiği mürekkep dökülmüş gibi renkler birbirine girmiş bir sonuç alıyorum. ekolhoca adlı siteden indiriyorum videoları. bir kısmı açılıyor fakat çoğunluğu açılmıyor. mesela convert ettiğim aynı divx south park açılmıyor, aynı divxciden aldığım familyguy simpsons sorunsuz açılıyor. nedeni nedir?
  • şöyle bişey daha var. 2 tane flv video var google videodan inen. birini sonuna kadar çeviriyor, açabiliyorum player da. diğerini çevirirken anında bekleme barı doluyor ve videonun sadece ilk 1-2 dakikası çevriliyor ...?
  • selam ben de bugün itibariyle bir meizu m6 4gb sahibiyim.kulaklık olarak sennheiser cx200 street ll kullanıyorum ağırlıklı olarak metal dinliyorum acaba birisi kulaklığa ve dinlediğim müziğe uygun eq ayarlarını yazabilir mi????
  • Arkadaşlar yakında Meizu M6 modeli için gerekli tüm dosyaları yayınlayacağım. Firmware için fazla uğraşmayın, fazla bir artısı yok. Hatta yeni firmware makinemde bazı özellikleri bozdu. Ona göre.
  • Selam arkadaşlar bu FM.ini dosyasina ben ch92 ye kdar siraliyorum ama usb fişi çektiğim zaman disk bilgisi okunuyor da kalıyor sonra cihaz açılmıyor format atınca düzeliyor bu CH larda bir sınırlama varmı mesela CH 50 den fazlasını okumuyor gibi bu konuda fikri olan varmı.
    saygılar
  • Evet, arkadaşlar söz verdiğim gibi Meizu M6 SP için gerekli olan herşeyi barındıran dosyayı yükledim. ZIP dosyasını (31.3 MB)

Not: Link yenilendi, içeriği düzenlendi ve Meizu M6 serisi için video dönüştürme kılavuzu eklendi.

http://pemntg.bay.livefilestore.com/y1pFtRhJaD2pKXqZ-y-iKRXBfL_0vzU0f958BiJ6DF7AKPNt_KUl4Nsa2tN_QpYqruquBacdE9y8nD0P8zg6UhcJ6rkOTA4ushW/Meizu%20M6%20SP.zip?download

adresinden indirebilirsiniz. İçinde orjinal Türkçe firmware, teması değiştirilmiş orjinal Türkçe firmware (ki eminim temayı çok beğeneceksiniz, makineyi resmen değiştiriyor), firmware resource editor, notlar, Türkçe manual, İstanbul için FM listesi, orjinal video ve resimleri, ve en önemlisi de Virtual Dub için sorunsuzca video çevirebileceğiniz ayar dosyası ve gerekli pluginler.

Yüklediğim firmware ile FLAC dosyalarını da çalabilirsiniz.

NOT: Meizu M6 modelinde, video sesleri birkaç yüz ms. (500 ms. erken) kayık olarak çalınıyor. Bu yüzden de videoları çevirirken bu kaymayı göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bu ayar dosyasını VirtualDub programında "Load processing settings..." ile yüklemeniz yeterlidir. (Altyazı ekleyeceksiniz, dosya içindeki pluginleri ilk olarak VirtualDub Plugin klasörüne kopyalamayı unutmayın) Tüm ayarlar otomatik olarak yapılacaktır. Eğer altyazı eklemek isterseniz de, altyazı dosyanızı hazırlayın (uygun formatta) ve altyazı filtresini yükleyerek gerekli ayarları yapın. (Plugin'de dosyanın içindedir).

Meizu M6 SP modeli biraz daha kalındır, fakat şarjı 10 saat daha fazla gider. SL 26 saat iken SP 36 saat pil ömrüne sahiptir.

Hepinize kolay gelsin. Ayrıca site yöneticilerinden ricam, bu mesajı konunun başına taşımaları. Böylece insanlar daha rahat bir şekilde buna erişebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denemem1 -- 3 Aralık 2009; 19:28:17 >

• İlk haldığım firmware'de 30 kanal destekliyordu. 50 desteklermi bilmiyorum, ama fazla yüklerseniz makine kilitleniyor, ona göre.
  • Evet arkadaşlar. FLV, WMV vs. vs. VirtualDub ile çeviremiyorum diyenler, yüklediğim dosyanın içindeki DirectShow pluginini yüklesinler. Ardından makinenize K-Lite gibi güzel bir codec-pack yükleyin ve her videoyu VirtualDub ile sorunsuzca açın.

Ve bir not daha, makine FLV, AVI vs. gibi dosyaları tarıyor ve desteklediği formatlarda sese sahipse, müzik listesine ekliyor. Yani MP3 sesli FLV dosyalarını müzik dosyasıymış gibi dinleyebilirsiniz.

Ve bir not daha. Kitapçığında 18 fps yazmasına rağmen 20 fps'ye kadar videoları destekliyor. Yani videoları rahatlıkla 20 fps kaydedebilirsiniz. Zaten bu küçük alette 4 fps'lik bir eksik pek de göze batmıyor, videoyu baltalamıyor. Endişelenmeyin, korkmayın.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.