Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sansa clip al en iyi tercih o olur bence meizu markasına bulaşma.
  • Teşekkür ederim.
    Sony için ne dersiniz?
    Clip+ beklemeli miyim?sesi için inanılmaz çok olumlu yorum okudum.bunun yanında klasörleri flash disklerdeki gibi sürükle bırak yöntemiyle aygıta atabiliyormuşuz.Benim asıl istediğim özellik bu.Ancak bu özellik sansa clipte biraz zahmetli imiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstm

sansa clip al en iyi tercih o olur bence meizu markasına bulaşma.

next&meizu servisiyle sorun yaşadığınız için şu markayı kötülemekten vazgeçin bence.Ses kalitesi fiyatına göre hayli iyi olan bir cihaz.Ayrıca sansa clipten daha geniş servis ağına sahip olduğunu söylemekte mümkün.Hem piyasada 4gb sana clip yok gibi bişey.
  • servisle sorun yaşayan arkadaşlar ne gibi bir sorun yaşamışlar acaba? arkadaşlar, ürünü kaç kere servise götürdüğümü ve bunların %95inin benim hatamla kaynaklanan sorunlar olduğunu ve servisin nasıl muamele ettiğini forumun ilk sayfalarında yazdım. şu cihazı kötüleyen arkadaşlara gelince, allah aşkınıza biraz daha nesnel olun.
  • fiyatına göre gayet güzel ve kaliteli bi ürün,, fazla paranız varsa daha az özellikli başka marka alabilirsiniz, boşa kötülemeyin,, kalitesi belli,,
  • ürünü alalı neredeyse 2 ay oldu. her gün işe giderken 1 saat 30-34 ses ayarında hem de creative in ep430 kulaklıklarıyla dinliyorum. 15-16 gün gidiyor şarjı. kulaklık bass özürlü olmasına rağmen basları çok dolgun veriyor. üstelik 1 kere kilitlendi. onda da play tuşuna 10sn boyunca bastım restart attı kendine, düzeldi. ürünün bu kadar kötülenecek neyi var diye düşünüyorum bulamıyorum. sanıyorum ki kronki sorunlu bir model geliyor insanların başına. veya aldıkları yer arızalı cihaz satıyor. yoksa bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürünü bulmak imkansız.
  • Ben de 4 gb'lık sr ve 8 gb'lık sl modelini 1 seneden fazla kullanıyorum çok memnunum.. Ayrıca denemek için sansa clip'te almıştım; onu sadece küçük olduğu için ve radyo dinlerken kullanıyorum.. clip'in radyosu daha net çekiyor ama pil ömrü az.. Müzik dinlemek için; meizu çok daha kaliteli sese sahip bir player.. Sahne derinliği olarak ve bass seslerin dinamikliği bambaşka güzellikte.. eq ayarları bas-tiz volüm kontrolleri ile harika diyebilirim.. Pil ömrü olarak da; pili hala çok randımanlı.. Piyasa da bulunuyor mu hala bilmiyorum..
    Uydu receiver'ım da next markadır.. Receiver'a yeni versiyon yükletmek için bankalar caddesinde; anten handa ki merkez servisine gitmiştim; çok ilgili davranmışlardı..
    dralphi arkadaşım da önce ki mesajın da yazdığı gibi; kendi hatası olmasına rağmen iki defa meizu'sunu sorunsuz değiştirmişti..
    Türkiye de çoğu tanınmış marka'nın servisleri değişim yapmaz kolay kolay.. Tamir edip, gönderir.. ya da; kullanıcı hatası der başundan savar..

• birincisi sansa clip meizudan daha iyi ses kalitesine sahip ve daha ucuz boşuna niye fark versin. 2.si meizunun içini aç bi bak bakalım dokunsan kırılacak gibi duruyo herşey :S bide apple sony gibi büyük markaların mp3playerinin içini aç aradaki kalite farkını anlarsınız o zaman zaten servistekiler içini açıp yapmamışlar bide pilin kablolarını geri bağlamamışlardı. Meizunun içini açınca Çin malının anlamını daha iyi anladım. Bence kesinlikle alınacak bi cihaz değil sansa fuze, clip, sonynin yeni e serileri bile çok daha iyi alternatifler o fiyat aralığında ben yine sony aldım bi kere yolda yere düşürdüm ve üstüne kola döküldü yine bişe olmadı. meizunun içini görseniz düşürmeye korkarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: rstm

birincisi sansa clip meizudan daha iyi ses kalitesine sahip ve daha ucuz boşuna niye fark versin. 2.si meizunun içini aç bi bak bakalım dokunsan kırılacak gibi duruyo herşey :S bide apple sony gibi büyük markaların mp3playerinin içini aç aradaki kalite farkını anlarsınız o zaman zaten servistekiler içini açıp yapmamışlar bide pilin kablolarını geri bağlamamışlardı. Meizunun içini açınca Çin malının anlamını daha iyi anladım. Bence kesinlikle alınacak bi cihaz değil sansa fuze, clip, sonynin yeni e serileri bile çok daha iyi alternatifler o fiyat aralığında ben yine sony aldım bi kere yolda yere düşürdüm ve üstüne kola döküldü yine bişe olmadı. meizunun içini görseniz düşürmeye korkarsınız

acaba farklı aletleri mi kullanıyoruz,, next meuzi 8gb sl modeli var bende, ne kadar hor kullandığımı görsen şaşarsın, hiçbirşey olmadı halen,, nerdeyse iki sene oldu,, tekrar alacak olsam yine meuzi alırım,,

• ben gördüğümü ve başıma gelenleri yazıyorum. buda benim en doğal hakkım meizunun alınası bi yanı yok ggde sony s638 189 tl sansa fuze media markt ta 90-150 tl iken meizu kesinlikle alınabilecek bi player değil. bu forumda sadece meizu öneriliyo. ses kalitesine lafım yok ama malzeme, işçilik ve servis son derece berbat. denemek isteyen müşteri hizmetlerini bi kere arasın en az 2 aktarma yaşayacaktır.
  • bende yaşadıklarımı ve başıma geleni yazdım,, 2tane 4gb'lik 1tane 8gb'lik toplam 3 tane aldım farklı zamanlarda, (hediye vesaire olarak), birinde arıza çıktı oda servise götürdük sorunsuz bi şekilde yapıldı,, bence geyet kaliteli ve güzel, ha daha güzel bi player yokmu var tabi, ama fiyatına göre aldığın özellik bakımından gayet tatmin edici,, servis konusuna gelince Türkiye standartlarının üstünde, biçok tanınmış marka çoğu ürünü garanti dışı bırakıyor ve servisi Türkiyede sorunsuz olan bir marka mı var acaba, şahsen bana denk gelmedi daha,
  • daha önce benim sony-philips-goldmaster servislerine işim düştü ne tesadüftür ki 3üde meizudan daha iyiydi. müşteri hizmetleri olarak da sony de sen arayıp kısaca sorununu özetliyosun adamlar seni arıyo böylelikle telefon masrafına daha az sokuyolar seni. nexti 3 kere aradım ilk ikisinde 2-3 kişiyle konuştum herbirinde ondan ona aktarıyolar sonunda da burda yetkili yok dediler. 3.dede yine aktarmalardan sonra sorunumu çözemeyeceklerini söylediler. vede senin sorunsuz dediğin servis su ile teması 1 ay sonra söyledi bana tabi temas etmediğine de eminim onlar ettirmediyse. sen servis görmemişin gelmiş servisi iyi diyosun.
  • sony nin servisi benimde hoşuma gidiyor bak onların hakkını vermek lazım, ama servislerde ki genel durum bu,,
  • Arkadaşlar benim meizu bozuldu.Açılmıyor .usb ile pc ye bağlayınca da hiç bir değişiklik yok.Garanti halledebilir mi?Yoksa basit bir şey midir?
  • bence garantiye vermeden 1-2 gün bekle kendiliğinden düzelebilir.
  • Düzeldi.Az önce açıldı.Sağolun arkadaşlar.1 kere daha olmuştu böyle bişey.
  • zaman herşeyin ilacıdır
  • Arkadaşlar kendi bilgisayarımda sorunsuz dosya atabilmeme rağmen, annemlerin evindeki pc'de mezui'yi bağlayınca bir tek Windows Media playerla açıyor. İçine dosya atamıyorum. Neden olabilir.. İki bilbisayarda da XP sp2 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillwater -- 15 Mart 2010; 21:42:23 >
  • Yaklaşık 1.5 yıl önce, ben de Meizu 4gb sl modelinden almıştım. İndirimi burada duyurulmuştu. 170 Tl'lik ürünü 110 TL'ye almıştım.
    Baştan söyleyeyim, bu tip ürünlerin teknik kısmından pek anlamam. Hatta bu tip elektronik ürünleri çok hor kullanan birisiyim. 1 yıldan fazladır da, gayet memnunum. Herhangi bir bozulma olmadı. Hatta 5-6 ay önce içine su kaçtı. Ekranı tamamen suyla doluydu. Kuruduktan sonra yine eskisi gibi çalışmaya devam etti.
    Yani, ben bu üründen gayet memnunum, ses kalitesi olsun, sağlamlığı olsun...
    Bu sayede, bu ürünün zamanında tanıtımını yapan arkadaşlara da teşekkür etmiş olayım.
    Yalnız, benim genel olarak ürünleri hor kullanmamdan sebep, ürünün içinden çıkan kulaklık, temassızlıktan dolayı erken infilak etti
    Kulaklık olarak da sennheiser mx-260 kullanınca şahsen mükemmel bir sonuca ulaştığımı söyleyebilirim.

• Cihazı açmak istediğimde " Upgrading Software Please Wait " yazıyor bir kaç dakika sonra kapanıyor ne yapmalıyım.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.