Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
149.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maşallah çok diri duruyor 280CE.Kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Geçmişten günümüze Mercedes amblemleri.
    *** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Geçmişten günümüze Mercedes amblemleri.
    *** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

• 1997 model SLK 230 KOMPRESSOR - Gümüş Gri İstanbul'dan beni de ekleyin
  • Güncel
  • Yılın ilk fuarı olan Detroit fuarına Mercedes şovla başladı!

Mercedes
  • Harbiden şovla başlamış Mercedes-Benz
    Bu 350CGİ'nin tasarımı olağanüstü tek kelimeyle çok agresif,hırçın bir duruşu var.İnş.yollarda görebiliriz bu makinayı.
  • Araçlar mükemmel ötesi, E sınıfı çok hoş olmuş yuvarlak hatlardan sıyrılıp daha keskin, hırçın hatlara sahip olmuş. İlk baştaki yeşil araç gelecek nesil A ve B sınıfını temsil ediyor sanırım
  • Böyle bir koleksiyona sahip olmayı çok isterdim.
  • Yeni E serisinin Avangarte ve Elegance donanımlarında olan ambians ışıkları çok şık olmuş. İçine bayıldım arabanın.
  • Mercedesci arkadaşlara slmlar bende tam bir mercedes 190 tutkunuyum ileriye doğru almayı düşünüyorum o zaman benide eklersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: muharrem54

Mercedesci arkadaşlara slmlar bende tam bir mercedes 190 tutkunuyum ileriye doğru almayı düşünüyorum o zaman benide eklersiniz

Allah nasip eder inşallah arkadaşım.Yalan dünyanın güzelliklerini de yaşamak lazım..
  • HİÇMİ MERCEDES Cİ YOK KARDEŞİM TAKIM BU KADARMI TOPLAM .
  • İş, güç
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtmmustafa

HİÇMİ MERCEDES Cİ YOK KARDEŞİM TAKIM BU KADARMI TOPLAM .

Mutlaka vardır ama bizim Mercedes sayfası pek hareketli değil biraz da ondan.
  • 2009 s 500

• s500

• 2009 s 600 pullman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 16 Şubat 2009; 18:53:08 >

• beni de ekleyim 1994 c200 espritim var
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.