Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide kabul ederseniz sevinirim 1995 model E200 dizel
  • Güncel
  • Forumda çok daha fazla bekliyordum MB sahiplerini
  • Evet koskoca DH forumunda 19'dan fazla MB sahibi olduğunu düşünmek zor değil. Görmeyenler olabilir takımımızı.
  • arkadaşlar beni de kaydeder misiniz? yıllardır mercedes hastasıyım ve sonunda hayalime kavuştum. arabamı yeni aldım. beni de eklerseniz sevinirim. 94 model e200 siyah. benzinli, eyüp istanbuldan. arabama hastayım, konfor ve sürüş keyfi. ufak tefek sorunlar çıkıyor ama o kadar olur. 15 yaşında araba. ama kalitesi tartışılmaz. teşekkürler.
  • buraya pek gelen yok sanırım. nerde bu mercedesciler.

• A160 satıldı.Liste güncellenirse sevinirim..

Gitti ufak yıldızımız..
  • Güncel
  • burası yalan oldu tık yok
  • valla diğer forumlar çok kalabalık ve çok aktif. ne kadar az mercedes sahibi varmış. ya da hiç buraya takıolmıyorlar.gerçekten çok sessiz bir bölüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resselote

valla diğer forumlar çok kalabalık ve çok aktif. ne kadar az mercedes sahibi varmış. ya da hiç buraya takıolmıyorlar.gerçekten çok sessiz bir bölüm.

Aslında forumda burda oldugumuzdan daha fazla MB sahipleri olduğunu düşünüyorum ki eminim öyledir.
    Ama MB sayfasının genelinde var bi durgunluk nedense.
  • ARKADAŞLAR SAYFAYI HAREKETLENDİRELİM BİRAZ HADİ MERCEDES CİLER GÖNÜL VERENLER BİRAZ HAREKET. BU NE ÖLDÜ BURASI.
  • vallahi dostlar. tartışılmaz dünyanın en kaliteli arabalarına sahibiz ama buraya ne gelen var ne giden. burası çok sönük. parlak yıldızımıza sönük bir forum yakışmıyor. bizim mercedesçiler biraz yoğun anlaşılan ya da böyle yerlere ayıracak vakitleri yok. hadi arkadaşlar yardımcı olun canlandıralım burayı. bilgi paylaşımları yapalım. ben yeni mercedes kullanıcısıyım mesela. eskiler bize yardımcı olsun. bu yıldıza bu hareketsizlik yakışmıyor.

ne demişler: dünyada iki tür otomobil vardır: MERCEDES ve diğerleri...
  • aracı pasta cilaya vericez geldikden sonra resimlerini cekicem şuanda o imkanım yok ve buraya aktarıcam beyler herkez resimlerini eklesin bilgilerimizi paylaşalım bu akanı cazip bir yer haline getirelim
  • benim yeni aşkım. olgun ve ağır kanlı. o yüzden de çok çekici

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***
  • quote:

benim yeni aşkım. olgun ve ağır kanlı. o yüzden de çok çekici

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

95 model sanırım güzel duruyor klima varmı ve sonradan takılmamı ( bende taktırmayı düşünüyorumda maliyeti ne olucak bilmiyorum)

• aracım 94 model ve evet 8 tuş klima var ve orjinal kliması. sonradan taktırma ne kadar verimli olur, maliyeti ne olur bilemem ama umarım olur ya da en iyisi klimalı bir araba almak. sen bilirsin tabiki.
  • İyi hadi bende ekleyim; buda benim canavar mercedes 190 sportline' ım

• quote:

aracım 94 model ve evet 8 tuş klima var ve orjinal kliması. sonradan taktırma ne kadar verimli olur, maliyeti ne olur bilemem ama umarım olur ya da en iyisi klimalı bir araba almak. sen bilirsin tabiki.

bu araclarda klima yerleri hazır sağdece alıp takıcasın tabi orjinal olursa gercek verimi alabiliyorsun genelde italyan klima takıyorlar
  • yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 13 Mayıs 2009; 0:09:00 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.