Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yıldıza gönül verenler.
    ban ankaradan aranıza katılmak istiyorum. İlk arabam 115 kasa 1972 model 200 idi yaklaşık 10 yıldır Mercedes binicisiyim. Başka araba hiç düşünmedim ve de düşünemiyorum
    daha sonra 190 2.0 1985 model'e ve yaklaşık 6 aydır da 1987 300 sel 'e biniyorum ömrüm olduğu sürecede başka arabaya binmek istemiyorum.
    Cafer Özçelik
    Ankara
    1987 w126 mercedes 300 sel arabamın modeli
    ve yıldız takımına üye olmak istiyorum
    saygılarımla
  • dtmmustafa arkadaşım yazmış olduğun bilgiler çok aydınlatıcı ve bence her mercedes binicisinin bilmesi gerektiğine inanıyorum.
    ben sizden bir yardım istiyorum. Benim aracım 1987 300 sel w126 kasa kapıdaki koltuk kumandalarında bir arıza var ve parçayı bulamıyorum.bir yerde buldum ama çok pahalı fiyat söylediler
    sadece dış plastik düğmelerine 200 tl dediler acaba daha ucuz ve mümkünse takım halinde bulabileceğim bir yer varmıdır. bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim.
  • cafer bey öncelikle hoşgeldiniz.Yedek parça için aşağıdaki adrese başvurabilirsiniz.
    Buradan
  • selamlar bende mercedescıler arasına katıldım artık.. bendede 115 kasa (kırlangıç kasa) mercedes var 1969 model tam bır klasık araç.. 200'luk olanlarından 4 sılındırlı..
  • Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
  • hoş bulduk tşk... mercedesler hakkında benım dıyecegım lpg bu araçların klasını sarsıyor gerçekten bmw ve mercedese lpg hiç gitmıyorr.... benım araç 40 yaşında ama bır 40 yıl daha yaşar bakımları yapılırsa... çok takdır edıyorum mercedeslerı...
  • hafızalı tip mi yoksa düz olan kumanda düğmesimi ayrıntılı yazın bilgilendireyim para yı hesaba geçerseniz 1 hafta içinde gelir. saygılar.
  • Hafızalı değil normal ileri geri. ilginize teşekkür ederim şimdiden
  • Aleyküm selam Hoşgedin arkadaşım.
  • Lpg kullanıcısı arkadaşlara ilginç bir şey söylemek istiyorum. Benim aracımda özellikle havalar ısınınca LPG den dolayı ani duruşlarda örn. ışıklara yaklaşırken stop sorunu yaşanıyordu bir kez ustaya gösterdim pek verim alamadım. Bana hava filtresi giriş ağzının bantlanmak suretiyle giren havayı azaltarak stop sorununun halledildiği yönünde sağolsun arkadaşların tavsiyesi oldu. Bende madem giren hava fazla geliyor onu homojen bir şekilde azaltmanın en güzel yolu hava giriş kısmında ek bir filtrasyon daha yapmak mantıklı olur diye, griş borusunun içerisine 2 adet tel ( sertlerden olacak) bulaşık teli sıkıştırdım. Yaklaşık 2 aydır bu şekilde kullanıyorum daha hiç stop sorunum olmadı ve çekiş veya yakıt gibi herhangi bir sorunumda yok. Bir de ekstradan şu faydasını gördüm. Geçenlerde Kastamonudan Çanakkaleye gittim ve geri geldim. Sonra merak ettim bizim teller ne halde diye içine epey bir sinek girmişti. Yani tel olmasa direk bunlar hava filtresine gidecekti. Yani bir de ön filtrasyon olmuş oluyor. Bir deneyin tavsiye ederim

• Merhabalar.Bende 1986 Model 124 kasa 260 E vardı 2 yıla yakın bindim.Yakıtından dolayı sattım Ford Focus C-Max aldım aldım şimdiki arabamıda çok seviyorum ama Mercedes i hiç unutamıyorum. Yıldız hayallerimden hiç çıkmıyor.Arabam özürlü aracı olduğu için 1 yıl daha satamıyorum kısmet olursa seneye 97 - 98 E200 almayı düşünüyorum inşallah.Herkese kazasız belasız ve keyifli sürüşler diliyorum.
  • slm benıde ekleyın c180 avangarde amg 2009
  • @alperence_66
    Mercedes'e binip te sonrasında başka arabaya bindiğinde yıldızın zevkini aramayan biri yoktur
    @nuribaras
    Aracınız çok güzel amg paket üstüne bir de..Kazasız belasız....
  • saol hocam tesekkurler
  • Bu arada benim aracımda 1991 190 sportline önceki sayfalarda resmi olacaktı.
  • cafer bey parçanızı en uygun fiyatlı olacak şekilde araştırıyorum lütfen kusura bakmayın en kısa zamanda bilgi vericem. saygılar.
  • İşte buda benim yoldaş :)
    *** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***
  • Makina çok asil duruyor ya maşallah.Efsane kasalardan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Makina çok asil duruyor ya maşallah.Efsane kasalardan...

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.