Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide eklerseniz sevinirim. izmir,athackan
    bizdede 1 tane 190d 2.5 var ilk sahibinden diyebiliriz arabaya.
    1 tane de 560 sec var ikiside 88 model
  • Yıldız takımımız güncel..
  • İstanbul ---- ehed ----- Mercedes-Benz C180K ----- 2008 model.

Beni de üye yapın, gönül verdik bir kere, BENZ'e.
  • Yeni katılan arkadaşlar hoşgediniz..
  • Arkadaşlar bende W126 hastasıyım Mercedes bir başkadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxlabes -- 6 Temmuz 2009; 20:33:56 >
  • benide eklermisiniz mercedesim yok ama dostlarda var birgün benimde olacak inşallah
  • HERKESE SELAM YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ. SAYGILAR.
  • adımızı ne zamn ekleyeceksin mustafa
    birde imzamız olsa mercdes benz team olarak
  • @mclearen
    hoşgeldin arkadaşım Mb takımına
    İmza konusuna gelince ben pek anlamıyorum pek vaktim de olmuyor ilgilenmeye açıkçası yapan bir arkadaş olursa kullanabiliriz elbette..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 15 Temmuz 2009; 1:28:53 >
  • çok ii olur görsün herkez yıldızımızı
  • Güncel
  • Arkadaşlar bizim E'nin ayağına 4 lastik almıştık geçen hafta.Bridgestone Potenza adrenalin modelini 225/55/16 ebatlarında.Lastiklerden hiç memnun değiliz bu ebatları kullanan var mı neyi tavsiye edebilirsiniz.Lastikleri iade edecez yarın..
  • BUDA BENİM EMEKTAR.1977 MODEL 240D.

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***
  • lazooli öncelikle hoşgeldiniz yıldız kervanına
    Yıldızın resmini paylaştıgınız için de teşekkürler.Yaşayan efsane bu olsa gerek..
  • HOŞBULDUK
  • PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • Beni de ekleyin

İzmir'den Nuri, 1988 W126 300 SE 188 HP

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar.
    @npw126
    Aracınızın resmini paylaştığınız için teşekkürler.Çok baba bir duruşu var bu kasanın hayranım..
    @safranliyim
    Aracınızla ilgili biraz daha detaylı bilgi verirseniz memnun olurum.
  • MERHABA
    VALLA BEN 190 DA KULLANMIŞTIM BRIGDESTON POTENZAYI. BENDE HİÇ MEMNUN DEĞİLDİM ŞİMDİ MICHELİN KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM AYRICA KUMHO DA TAVSİYE EDERİM . HEM FİYAT OLARAK TA ÇOK UYGUN. KUMHOYUDA MICHELİN SATIN ALDI BU ARADA. KALİTE OLARAKTA ÇOK GÜZEL.
    BİZİM DİĞER ARABADA DA KUMHO KULLANIYORUZ ÇOK MEMNUNUZ BİLGİNİZ OLSUN

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Arkadaşlar bizim E'nin ayağına 4 lastik almıştık geçen hafta.Bridgestone Potenza adrenalin modelini 225/55/16 ebatlarında.Lastiklerden hiç memnun değiliz bu ebatları kullanan var mı neyi tavsiye edebilirsiniz.Lastikleri iade edecez yarın..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.