Bildirim
DH Metal Toplulugu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
benide eklersin bari, -
Slm.. Sanctus Diavolos arkadaşımızın böyle bir projesi vardı zaten.. Konuyu sen açmışsın, o yüzden yanlış anlamanı istemem ama, hadi benide ekle diyip bir daha uğramayan bir çok arkadaş olacak... O yüzden üyelik tarzı şeyler biraz saçma geliyor bana.. Daha öncede konuştuğumuz gibi, doğru düzgün, sewiyesiz tartışmalar olmadan muhabbet edebileceğimiz, bu müzik hakkında bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bir platform olacaksa bu konu, ben her zaman varım.. -
bnde varım -
@argadoth, ceza almıssın ama sanırım okuyorsundur.Söylediklerinde çok haklısın,onlarca öyle topicler var.Ama herkez bu topicte bilgilerini paylasırsa,seviyeli tartışmalar olursa ya da sevdigi grupları felan önerirse gayet mantıklı ve güzel bir topic olur. -
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
benide eklersin bari,
quote:
Orjinalden alıntı: canberknaz
bnde varım
-
benide ekleyin bi zahmet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuHiZaKa -- 19 Kasım 2006; 18:42:44 > -
ekle istersen -
Beni de listeye ekleyin arkadaşlar...
Rock You -
ekle ekle ekle -
tamamdır. -
ben de ben de -
quote:
Orjinalden alıntı: NoMoreMercy
ben de ben de
-
ekle benide dostum. -
beni de ekle kanka
opeth manyak grup dinlemeyen dinlesin -
eklendiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: squ@dron
beni de ekle kanka
opeth manyak grup dinlemeyen dinlesin
evet opeth süper grup ben dinliyorum, mikael zaten aşmış bir insan -
arkadaşlar benide ekle falan yazacağınıza topicle ilgili birşeyler yazsanız da bu topicle ilgilendiğinizi gösterseniz zaten eklenmişsiniz gibi olursunuz
ben "benide ekleyin" demiyorum çünkü zaten topicte bolca msjımı görüceksiniz
ardagoth;tam istediğimiz topic açıldı,muhabbete başlayacakken ceza almışsın şansızlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 17 Kasım 2006; 0:29:06 > -
Noooliyııııııııııııııı
Beni Eklemeyin Artık Çünkü Geldim...:)
Arkadaşlar Konser Kaydı Mp3 Vermek Yassak Mı?
Hadi Mp3 Yasak... Başka Formatta Versek Olmuyo Mu?
Eğer Yasak Değilse Korn ve Kittie (Sağlam Kızlar - Bazı Yerlerde Kitty Diye Geçiyor) Gruplarının "This Town" Düeti Var Elimde Onu Yayınlayabilirim...:)
Let's Rock -
DH BAKIR TOPLULUĞU KURUCAM GÖRUN SİZ
Yahu arkadaş nasıl bir anlayışınız var sizin? Vallahi anlamıyorum. Katatonia dinlemediğimi nereden biliyorsun? İstersem Opeth derim istersem Katatonia derim, seni ilgilendiriyor mu? İki güzel kelam edelim diyoruz, gelip ergence yazıyorsunuz
|
Yıllardır metal dinlerim ilk defa duydum.
|
Asim Can Gunduz vefat etti. Allah rahmet etsin.
|
Ulen eskiden ne goygoy dönerdi be şimdi bildiğin dutluk olmuş :) |
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X