Bildirim
DH Metal Toplulugu (1626. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yeni keşfettim, çok iyiler. Yıllardır yabancı rap dinlerdim sadece, fakat stoner rock ve drum n bass dinlemeye başladığımdan beri eargasm yaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 28 Temmuz 2019; 11:57:2 > -
-
-
-
-
Roadrunner Recordsyoutube
Cradle Of Filth - Temptation [OFFICIAL VIDEO]https://www.youtube.com/watch?v=MfMa2lrFxhY&app=desktop
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cradle of filth tarzı önerebiliceğiniz grup var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Yıllardır metal dinliyorum fakat henüz Dir En Grey kadar başarılı bir grup bulamadım (müzikal, lirikal, kısacası her açıdan) bana bu grup kadar iyi, veyahut daha iyi bir metal grubu önerebilir misiniz?
Dinleyip de Dir En Grey kadar beğenemediklerim ; Asking Alexandria, Suicide Silence, Job For a Cowboy, the GazettE, Bring Me The Horizon, Motionless In White, Slipknot, Bullet For My Valentine, Of Mice & Men, Black Veil Brides, Chelsea Grin, Deftones (Muazzam bir grup, önceden yazdıklarımdan daha başarılı fakat Dir En Grey kadar iyi olduğunu düşünmüyorum) -
-
-
-
-
Bu sene çıkan albümlerden en sevdikleriniz neler? Keşif amaçlı merak ediyorum. Albümlerin yanına janralarını da belirtirseniz ayrı güzel olur. -
Opeth'in yeni albümü beğendim.quote:
Orijinalden alıntı: White Cluster
Bu sene çıkan albümlerden en sevdikleriniz neler? Keşif amaçlı merak ediyorum. Albümlerin yanına janralarını da belirtirseniz ayrı güzel olur. -
Inter Arma - Sulphur English / Death - black - sludge
Exhorder - Mourn The Southern Skies / Southern Thrash - Groove
Fractal Universe - Rhizomes of Insanity / Tech Death
Fvneral Fvkk - Carnal Confessions / Traditional Doom
Howling Sycamore - Seven Pathways To Annihilation / Prog
Idle Hands - Mana / Power?
Desecravity - Anathema / Death
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X