Şimdi Ara

DH Metal Topluluğu Müzik Grubu Vokal Aranıyor... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scream vokal(Chuck tarzı) ve solo gitarist olabirim.Sweep falan yapabiliyorum
  • Şuraya bak , millet Gitar Topiclerinde falan atıp tutuyor , bir solocu veya ritimci bulamadık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner

Scream vokal(Chuck tarzı) ve solo gitarist olabirim.Sweep falan yapabiliyorum

Clean nasıl ?

Edit:Neyse soloya yazdım , Back vokal yaparsın artık olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 7 Ekim 2008; 21:18:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

Şuraya bak , millet Gitar Topiclerinde falan atıp tutuyor , bir solocu veya ritimci bulamadık....

Ben atıp tutmuyorum

Clean daha önce yapmadım.Denersiniz

Ben clean vokalden anlamıyorum abi Yani sesin iyi veya kötü olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Shred -- 7 Ekim 2008; 21:18:24 >
  • quote:

quote:

Şuraya bak , millet Gitar Topiclerinde falan atıp tutuyor , bir solocu veya ritimci bulamadık....

Ben atıp tutmuyorum

Clean daha önce yapmadım.Denersiniz

Ben clean vokalden anlamıyorum abi Yani sesin iyi veya kötü olduğunu.

Ben sana atıp tutuyorsun demedm zaten , ikimizin postları arasındaki süreye bakarsan ; senin postunu görmeden benim onu ortaya attığımı anlarsın..Yani senin mesajını görmeden yazdım onu , sana cevap niteliğinde değildi...

Herneyse soloya yazdım o zaman....

• Olmadı brutal bile yaparız ama bi grup toplaşsın, repertuar cıkarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Olmadı brutal bile yaparız ama bi grup toplaşsın, repertuar cıkarsın...

O da olabilir.

@Pure Hatred: ben sürekli gitar topcilerinde olduğum için bana dediğini sandım.k.bkma
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Olmadı brutal bile yaparız ama bi grup toplaşsın, repertuar cıkarsın...

O da olabilir.

@Pure Hatred: ben sürekli gitar topcilerinde olduğum için bana dediğini sandım.k.bkma

yok önemli değil

Seni soloya yazdım , Sadece vokal kaldı....
  • İyi ben de ritm oldum o zaman.Yalnız Chuck Schuldiner istediğim-sevdiğim soloları kaptırmam kimseye.

Yav ben yaparım vokali.Sesim kötüdür ama

Bi toplansak 3-4 hafta içinde albüm çıkarmaya yetecek kadar beste yaparım ben.Toplanalım bi
  • Ya şu vokal işini konu dışına mı açsak ; orda kimin eli kimi cebinde belli değil zaten çıkar birileri...

Ya gitar kolay , bir parçada sen bir parçada chuck atar...Yeterki güzel bir vokal bulalım....
  • Açalım bence.Bu bölüme girenlerin kat kat fazlası var orada.Belki iyi birileri çıkar.Sen aç konuyu pure.Ya da ben açayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Açalım bence.Bu bölüme girenlerin kat kat fazlası var orada.Belki iyi birileri çıkar.Sen aç konuyu pure.Ya da ben açayım

Konu dışından tiskiniyorum..Ama açacağum oni...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27050702/mpage_1/key_//tm.htm#27050702

Sevmdiğimden dolayı olsa gerek biraz laçka bir post gibime geldi...Ama olsun , bizim grup savsak ve laçka bir grup olarak adını tarihe yazdıracak....
  • Gördüm konuyuSürekli uplarım ben..
  • Yer İzmir ise vokal olurum.
  • Maalesef istanbul
  • brutal ve scream çok gerekli olacak mı yav? Hard Rock falan yaparız diye tahmin ediyodum
  • quote:

brutal ve scream çok gerekli olacak mı yav? Hard Rock falan yaparız diye tahmin ediyodum

Yok çok gerekli değil , zaten oraya detay diye yazdım ; çok tiz olmasın yeter...Ama bestelerde aralara serpiştirirsek iyi olur diye düşündüm... ".iktir git bok gibi olur" diyorsanız kaldırayım hemen
  • quote:

quote:

brutal ve scream çok gerekli olacak mı yav? Hard Rock falan yaparız diye tahmin ediyodum

Yok çok gerekli değil , zaten oraya detay diye yazdım ; çok tiz olmasın yeter...Ama bestelerde aralara serpiştirirsek iyi olur diye düşündüm... ".iktir git bok gibi olur" diyorsanız kaldırayım hemen

aralara serpiştirmek iyi olur.Geçişlerde falan.Full brutal ya da scream kötü olurdu da böyle iyi olur.Kalsın bence

• Ben vokal de yaparım isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.