Demek çalıcak şarkı arıyorsunuz durun ben size öneri de bulunayım üç tane
Lynyrd Skynyrd - Free Bird Aerosmith - Dream On Nirvana - Rape Me
Birbirinden çok farklı üç şarkı, ama Dream On mutlaka duymak isterdim
Out pena kullanıyor musun?Belki pena ile çıkar hacı
Bu arada grubun tarzı ne olacak?
Ya Death çalalım
Ya da Master Of Puppets falan?
Freebird o nasıl bir solo öyle ya
Chuck sen çalarsın Free Bird'ü rahatca hatta üstüne söylersin de, yürü be aslanım be!
quote:
Orjinalden alıntı: JCB
Chuck sen çalarsın Free Bird'ü rahatca hatta üstüne söylersin de, yürü be aslanım be!
Sonra felç değil mi
Dene derim şansını zorla derim, sonra seni kapıp yurtdışlarına götürmesinler
quote:
Dene derim şansını zorla derim, sonra seni kapıp yurtdışlarına götürmesinler
Sorma zaten o kadar dengesiz virtüöz bozması arasından alıp beni götürürler
Keşkeee
Birlikte gideriz bro, muhteşem ikili gibi şişko kısa adamla zayıf uzun adam gibi, batman ile robin gibi birlikte gideriz yurt dışına, Chuck ile Jacob gibi
quote:
Birlikte gideriz bro, muhteşem ikili gibi şişko kısa adamla zayıf uzun adam gibi, batman ile robin gibi birlikte gideriz yurt dışına, Chuck ile Jacob gibi
Ya bakardım normalde.Çalamam değil de çok uzuuunnnn
Aaa benim arkadaşlar bir müzik mi ne diyem bir şeyler yapmış hoş olmuş ya vay keretalar
Hadi Chuck dene be bakarsın çalarsın, ayrıca çok ta güzel olur
quote:
Aaa benim arkadaşlar bir müzik mi ne diyem bir şeyler yapmış hoş olmuş ya vay keretalar
Hadi Chuck dene be bakarsın çalarsın, ayrıca çok ta güzel olur
Ya abi o vokal de çok güzel ya yapamam ben öyle
İlk maceranızda kasmayın fazla istersenizBu sadece deneme sürüşü gibi bişey.Yani elemanları denemek,hangi türe daha yatkın olduğunu keşfetmek için yapılıyor.3 günde hangi şarkıyı çıkarabiliyorsanız ona çalışın..
quote:
Orjinalden alıntı: .Death.
İlk maceranızda kasmayın fazla istersenizBu sadece deneme sürüşü gibi bişey.Yani elemanları denemek,hangi türe daha yatkın olduğunu keşfetmek için yapılıyor.3 günde hangi şarkıyı çıkarabiliyorsanız ona çalışın..
3 ay verin çaliym Freebird'ü
Chuck naz yapma bakıyım, hıııııı Söyliceksin o şarkıyı hatta çalıp söyliceksin
Biz de uçucaz burada
Weresth'e ulaşsakta pazar uygunsa hemen bu akşamdan kıvırttırsam olayı...
Weresth diyince aklıma Everest geliyor hep ya
Klip çekelim yönetmen ben olmak istiyorum Daha ortada şarkı yok grup yok klip çekiyorum
quote:
Weresth diyince aklıma Everest geliyor hep ya
Klip çekelim yönetmen ben olmak istiyorum Daha ortada şarkı yok grup yok klip çekiyorum
Sorma çöle gideriz... The Day That Never Comessss
Ya da COF gibi şarkıya başlar durur boğazımızı keser şarkıya devam ederiz
aa yeni gördüm lan ben sizi ahah klawye arıyosanız geleyim diycemde sarmaz heralde zaten bende bu yıl istanbulda olamam...sizede destek veriyorum koçlar hatta şey yapak bizde sizi izlemeye gelelim böyle elimizde pankartlar felan
Benim fikirlerim apayrı sizi toroslara götürmek istiyorum o dondurucu soğukta buzun üstünde klip çekecez, böyle Chuck sen solo çekerken arka tarafta çığ düşecek
quote:
Benim fikirlerim apayrı sizi toroslara götürmek istiyorum o dondurucu soğukta buzun üstünde klip çekecez, böyle Chuck sen solo çekerken arka tarafta çığ düşecek