Şimdi Ara

DH Metal Topluluğu Müzik Grubu Vokal Aranıyor... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek çalıcak şarkı arıyorsunuz durun ben size öneri de bulunayım üç tane

Lynyrd Skynyrd - Free Bird
    Aerosmith - Dream On
    Nirvana - Rape Me

Birbirinden çok farklı üç şarkı, ama Dream On mutlaka duymak isterdim
  • Out pena kullanıyor musun?Belki pena ile çıkar hacı

Bu arada grubun tarzı ne olacak?
  • Ya Death çalalım

Ya da Master Of Puppets falan?

Freebird o nasıl bir solo öyle ya
  • Chuck sen çalarsın Free Bird'ü rahatca hatta üstüne söylersin de, yürü be aslanım be!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Chuck sen çalarsın Free Bird'ü rahatca hatta üstüne söylersin de, yürü be aslanım be!

Sonra felç değil mi
  • Dene derim şansını zorla derim, sonra seni kapıp yurtdışlarına götürmesinler
  • quote:

Dene derim şansını zorla derim, sonra seni kapıp yurtdışlarına götürmesinler

Sorma zaten o kadar dengesiz virtüöz bozması arasından alıp beni götürürler

Keşkeee
  • Birlikte gideriz bro, muhteşem ikili gibi şişko kısa adamla zayıf uzun adam gibi, batman ile robin gibi birlikte gideriz yurt dışına, Chuck ile Jacob gibi
  • quote:

Birlikte gideriz bro, muhteşem ikili gibi şişko kısa adamla zayıf uzun adam gibi, batman ile robin gibi birlikte gideriz yurt dışına, Chuck ile Jacob gibi

Ya bakardım normalde.Çalamam değil de çok uzuuunnnn
  • Aaa benim arkadaşlar bir müzik mi ne diyem bir şeyler yapmış hoş olmuş ya vay keretalar

Hadi Chuck dene be bakarsın çalarsın, ayrıca çok ta güzel olur
  • quote:

Aaa benim arkadaşlar bir müzik mi ne diyem bir şeyler yapmış hoş olmuş ya vay keretalar

Hadi Chuck dene be bakarsın çalarsın, ayrıca çok ta güzel olur

Ya abi o vokal de çok güzel ya yapamam ben öyle
  • İlk maceranızda kasmayın fazla istersenizBu sadece deneme sürüşü gibi bişey.Yani elemanları denemek,hangi türe daha yatkın olduğunu keşfetmek için yapılıyor.3 günde hangi şarkıyı çıkarabiliyorsanız ona çalışın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Death.

İlk maceranızda kasmayın fazla istersenizBu sadece deneme sürüşü gibi bişey.Yani elemanları denemek,hangi türe daha yatkın olduğunu keşfetmek için yapılıyor.3 günde hangi şarkıyı çıkarabiliyorsanız ona çalışın..

3 ay verin çaliym Freebird'ü
  • Chuck naz yapma bakıyım, hıııııı Söyliceksin o şarkıyı hatta çalıp söyliceksin

Biz de uçucaz burada
  • Weresth'e ulaşsakta pazar uygunsa hemen bu akşamdan kıvırttırsam olayı...
  • Weresth diyince aklıma Everest geliyor hep ya

Klip çekelim yönetmen ben olmak istiyorum Daha ortada şarkı yok grup yok klip çekiyorum
  • quote:

Weresth diyince aklıma Everest geliyor hep ya

Klip çekelim yönetmen ben olmak istiyorum Daha ortada şarkı yok grup yok klip çekiyorum

Sorma çöle gideriz... The Day That Never Comessss

Ya da COF gibi şarkıya başlar durur boğazımızı keser şarkıya devam ederiz

• aa yeni gördüm lan ben sizi ahah klawye arıyosanız geleyim diycemde sarmaz heralde zaten bende bu yıl istanbulda olamam...sizede destek veriyorum koçlar hatta şey yapak bizde sizi izlemeye gelelim böyle elimizde pankartlar felan
  • Benim fikirlerim apayrı sizi toroslara götürmek istiyorum o dondurucu soğukta buzun üstünde klip çekecez, böyle Chuck sen solo çekerken arka tarafta çığ düşecek
  • quote:

Benim fikirlerim apayrı sizi toroslara götürmek istiyorum o dondurucu soğukta buzun üstünde klip çekecez, böyle Chuck sen solo çekerken arka tarafta çığ düşecek

kıçları donar yazık adamlara
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.