Şimdi Ara

DH Metal Topluluğu Müzik Grubu Vokal Aranıyor... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
13.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle demek. Ben şikâyet etmeseydim, fotoğrafın kaldırılır mıydı acaba?
  • abi sorma elemanlar almıslar resmi koyup duruyorlar, ama seninde hakkın odenmez valla
  • Donanımhaber , Metal grubu olan ilk ve tek forum olma yolunda ilerliyor..

Bence yönetimden maddi destek isteyin..

En azından stüdyolar beleşe gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Donanımhaber , Metal grubu olan ilk ve tek forum olma yolunda ilerliyor..

Bence yönetimden maddi destek isteyin..

En azından stüdyolar beleşe gelir

+1
  • durun şurdan slashi arıyım gitarist lazımsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: slash7895123

durun şurdan slashi arıyım gitarist lazımsa

Espri miydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammett

quote:

Orjinalden alıntı: slash7895123

durun şurdan slashi arıyım gitarist lazımsa

Espri miydi?

Çok feciydi be!
  • vokalisti aslında 17'li yaşlarda seçeceksiniz.tabii grincore gibi hayvani brutalli vokal yapmak istiyorsanız.17 yaşındaki erkeklerin hormonları tavan yapar,bıyıkları terli olur,sesi hörül hörül olur.kendiliğinden brütalli öyle distortiona şuna buna gerek yok

neyse şaka şaka:)
    hayırlı uğurlu olsun,değil istanbul'da,istanbul civarlarında bile olsam gelirdim katılırdım,en azından sizlerle tanışırdım ama ülkenin göbeğinde yaz okuluyla cebelleşince bi garip oluyor insan.yine de brutal vokal ihtiyacınız varsa benim yeğenim var 16 yaşında,sesi darth vader gibi çıkıyor,yollayabilirim yani eheheneyse bu kadar şaka yeter,size kucak dolusu şanslar diliyorum,saygı ile selamlıyorum.ergenlik çağındaki kardeşlerimizi de al yanaklarından öpüyorum:))

edit:kusura bakmayın şaka için gerçekten kafa darmadağınık.az önce 20 amino asiti de açık formülleriyle ezberleyince ishal pok gibin oldu beynim,gülmeye çalışıyorum sadece.ergen kardeşlerim de kusura bakmasınlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 26 Temmuz 2008; 19:52:22 >

• Canlarım 2 gündür Gales ile birlikte akşam içip sabah içtiklerimizi , hunharca *ıçarak çıkarmakla meşguldüm...

Şimdi geldim ve burdayım....

Hadi grubu kurduk , ben haftaya pazar 1 haftalık tatile gidicem o zamana kadar girelim lanet olası stüdyoya....
  • 2 günlük tatil ve 2 günlük alkol komasından sonra burdayım...
    Salı perşembe izinliyim, ikisinden birini seçelim ki diğer günü hatuna ayırıyım...

msn: aytac__erbil@hotmail.com

Not: İsteyen ekleyebilir fakat gereksizler itinayla silinecektir...
  • Perşembe herkese uyar mı , grup , size söylüyorum uyumayın....

Edit: pure_hatred_88@hotmail.com , gruptakiler gelsin , eklesin , ekleşsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 28 Temmuz 2008; 0:36:27 >
  • turkce calınıyorsa bende bır ıkı parcanıza davulda eslık etmek ısterim
  • Yabancı yaparız kanımca...
  • Davulcunuz ve Bassçınız alkolik beyler..

@TroopeR

Hocam sen ne durumdasın ?

Narkotik basmasın stüdyoyu ?
  • Tam dedim ki; "alkole töbe ediyorum"...Bi baktım zil çaldı arkadaşlar geldi...
    Tanrı misafiri geri çevrilmez...

Yalnız bişi diyim; kafam uzatmalara oynuyo, karşımdakini tanımıcam nerdeyse ama elime alınca gitarı çalıyorum...Hiç bi şarkıyı da karıştırmıyorum...Sürekli alkolik mi çalsam napsam...
    Burak zaten nası o kadar seri sanıyosun...Adam kim bilir kaç tane trampet kaç tane alto görüyo orda...Kendini Dave Lombardo'nun setinde oturuyo gibi hissediyo...

Taylan'ı tanımıyorum fazla ama biz bozarız insanı kanımca...

• quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Tam dedim ki; "alkole töbe ediyorum"...Bi baktım zil çaldı arkadaşlar geldi...

Yalnız bişi diyim; kafam uzatmalara oynuyo, karşımdakini tanımıcam nerdeyse ama elime alınca gitarı çalıyorum...Hiç bi şarkıyı da karıştırmıyorum...Sürekli alkolik mi çalsam napsam...
    Burak zaten nası o kadar seri sanıyosun...Adam kim bilir kaç tane trampet kaç tane alto görüyo orda...Kendini Dave Lombardo'nun setinde oturuyo gibi hissediyo...

Çalarken demlenmek güzel de , geceden kalma bir şekilde stüdyoya girince kendini zombi gibi hissediyorsun ve çaldığından bir b.k anlamıyorsun.Kendimden biliyorum

Ben de olsaydım herhalde stüdyonun ortasına nargile kurardık

• quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Tam dedim ki; "alkole töbe ediyorum"...Bi baktım zil çaldı arkadaşlar geldi...

Çalarken demlenmek güzel de , geceden kalma bir şekilde stüdyoya girince kendini zombi gibi hissediyorsun ve çaldığından bir b.k anlamıyorsun.Kendimden biliyorum

Ben de olsaydım herhalde stüdyonun ortasına nargile kurardık

size o nargileyi , nargile tütünüyle içirmem ama

Aytaç , gece eklediğini gördümde girmedim msn'e , Lord Westside aradı gündüz konsere gel dedi , feci bitkindim , akşamdan kalmış bir halde , bitikti pilim , hem kalkıp bostancıdan gidicen, zaten adam girmiş içeri , hem onada zahmet vermemek için gitmedim , şimdi satmıştır o bileti , kurar bize rakı sofrasını o parayla

Hadi alın artık perşembeye , diğer elemanlar nerede , yalan mı ettiler geleceğin en sansasyonel grubunu....

• klise felan yakın Küllerdende DH logosu çiziktirirsiniz Albüm kapağınada keçiyle sevişen 90-60-90 hatun koyarsınız Bende bi grup kurayım bide gelin beni öldürün. Pure real black metal diyip tekno çalın.

Yakışır
  • Yok ya bizim sansasyonlarımız öyle angut cinsten olmaz...
    Yakarsam Bakırköy'deki kiliseyi yakarım, o da punklar ve emomsular etrafına kamp kuramasın diye...

Sahneye sarhoş çıkarız...
    Seyircilerle kapışabiliriz...
    Sahnede içmeye devam edebiliriz...

Gerçi bunlar dünyada sıkça görülüyo ama bi Türk grubu çıkıp bunu yapsa ve Kelebek ekibinden biri görüp fotoğraflasa yandık...Kim bilir neler uydururlar...
    Hatta son Metallica hataları bakarsınız bizde de yaşanır...(James'in resmini koyup, grubun solo gitaristi Kirk Hammett yazmışlardı)...

Bakarsınız MTV elimizden tutar da studyolarına girebiliriz...Tokitoşları ve Park çocuklarını döveriz MTV Video Müzik Ödülleri öncesinde

(Bkz. g*t kalkması)
    (Bkz. anında tarifeli uçmak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 28 Temmuz 2008; 10:31:28 >

• quote:

Yok ya bizim sansasyonlarımız öyle angut cinsten olmaz...
    Yakarsam Bakırköy'deki kiliseyi yakarım, o da punklar ve emomsular etrafına kamp kuramasın diye...

Sahneye sarhoş çıkarız...
    Seyircilerle kapışabiliriz...
    Sahnede içmeye devam edebiliriz...

Gerçi bunlar dünyada sıkça görülüyo ama bi Türk grubu çıkıp bunu yapsa ve Kelebek ekibinden biri görüp fotoğraflasa yandık...Kim bilir neler uydururlar...
    Hatta son Metallica hataları bakarsınız bizde de yaşanır...(James'in resmini koyup, grubun solo gitaristi Kirk Hammett yazmışlardı)...

Bakarsınız MTV elimizden tutar da studyolarına girebiliriz...Tokitoşları ve Park çocuklarını döveriz MTV Video Müzik Ödülleri öncesinde

(Bkz. g*t kalkması)
    (Bkz. anında tarifeli uçmak)

Kilise yakma olayını boşverin , Vikernes yaptı onu zamanında..Özentilik gibi olur.Bi de yüzsüz yüzsüz , kül olmuş kilisenin fotoğrafını çekip albüm kapağı yaptı herif ya

İşte size ünlü olma planı ;

Taksim meydanında boxerla gezin , yolu kesin...Akşam haberlere çıkarsınız

Haberlere çıkıp ,Amerika'ya savaş açacaz , Bush'u öldürecez diyin , bütün dünya gözünü size çevirsin

Sonra dergiler için Sizle röportaj yapmaya gelen kızları taciz edin , hatta sarhoş sarhoş röportaj yapın

Bundan sonra garanti ünlü olursunuz...

Konserinize gelen izleyicilerin üzerine torpil , kızkaçıran , havai fişek vs. barutlu patlayıcı atın...Her konserde birkaç tanesini hastanelik edin....Ama sonra konserimizin bir parçasıydı deyip hastane masraflarını ödeyin..

PuRE HaTReD yanında 50 tane ucunda çivi olan baget getirsin , anırarak baget isteyen izleyicilerin kafasına atsın , onları da hastanelik etsin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.