Şimdi Ara

DH Metal Topluluğu Müzik Grubu Vokal Aranıyor... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VGroove'un içindeki piskopat ruh ortaya çıktı...
    Ne kadar nazif bi insan olarak tanımıştık oysaki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

VGroove'un içindeki piskopat ruh ortaya çıktı...
    Ne kadar nazif bi insan olarak tanımıştık oysaki...

Küçükken , evlerin camından içeri torpil atar kaçardım , beni öpmeye çalışanlara kafa atardım..Hatta bir gün babamın bir arkadaşının burnunu kırmışım.

İçinde köpüklü su olan kaplar vardı ya hani üfleyince balon çıkardı.Küçükken onlarla az katliam yapmamışım...Mahalledeki kızların gözüne üfleyip kaçardım..Ne günlerdi bea

Ama küçüklükte kaldı tabi...artık öyle piskopatlıklarım yok , bazen çok seyrek olarak arada geliyolar o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 28 Temmuz 2008; 11:22:59 >

• Planı söylüyorum...

Grubun ismi her ne haltsa , bu hikayede x diyeceğim...

"X" adlı grup , bütün gün alem yapmakta , gruptaki hiçkimse çalışmamakta , bir baltaya sap olamamakta , bütün günler saksılar ve absintheler ile geçmektedir.."X" adlı grup , barlara çıkmış , ama daha büyük bir halt olamamıştır..Sadece birkaç barda küçük bir seyirci kitlesi vardır...Bu durumdan Aytaç dışında herkes memnundur çünkü sefil yaşamayı sevmektedirler.Biraz içinde modernlik ve cadde kızlarıyla çıkma isteği olan Aytaç , ünlü olmak istiyordur..T shirt'ü ter yerine kenzo koksun , ağzı rakı yerine martini kokteyl koksun istiyordur...

Ve nihayetinde , bir baltaya sap olamayacaklarını , daima barlarda kös kös çalacaklarını anlayan grup üyeleri Aytaç'a katılır ve vücudlarında "gooch" diye tabir edilen makat ve küçükco genital bölgelerin arasında kalan yer dahil lazer ağdaya girerler...Artık , samsun 216 değil Backwoods , bira değil bombay sapphire içiyorlardır...Herşeyleri değişmiştir , saçların dipleri sarıya boyatılmış , kaşlar alınmış , pembe kemerler takılmış..Ayakta vans'lar , t-shirtler sosyal mesaj içerikli falan...Tabii bu olaylarda 4 kişinin hiç suçu yoktur , hepsi Aytaç'ın cadde kızı merakındandır..

Aman tanrım , o da ne?Bar'daki ilk konserde patlamıştır grup , çıkışta magazin ekipleri grubun etrafını sarmış , mtv bar kapısına gelmiş "albüm yapalım" teklifini hemen iletmiştir...Bir anda etrafımızda , ne kadar cadde kızı , ne kadar nişantaşı kızı varsa toplanmıştır...İnanılmazdır...

Derken , albüm teklifleri yağar...Aytaç 5 dakikada yazdığı "Ready! Set! Go! Sami abi" parçasını mtv'ye gönderir ve kenya kalahari savanından dahil tebrik telefonları gelir...

Sonrası daha da ilginç ; "X" adlı grubumuz , Wacken'a çıkar , orayıda yumuşatır , ne kadar sert metalci varsa tokatlar , yanaklarına vurur "hadi bakayım evinize" deyip evine yollarlar...Sonra yumuşak doldururlar orayı , konser verirler ve Wacken artık tarih olur...Eski Wacken hiçbir zaman olmayacaktır...

Sonrası çok çok daha ilginç , Amerikan başkanı beyaz sarayda konser vermesi için "X" grubunu çağırır..Aytaç bütün DH'yi toplar ve konser vermeye gideriz..Tabii eskileri görünce , eskileri hatırlayınca , sert metal yaptığımız bira içtiğimiz günleri görünce duygulanırız..Ama hiçbirşey ünümüzden değerli değildir..Biz Aytaç'a "Artık yokuz hacı biz eski günlere dönücez" desekte , bizi tehdit etmiştir , parasıyla satın almıştır..Aynı zamanda yanındaki cazgır caddeci sevgilisi "Bu pis insanları bırak , sen buraya aitsin" demektedir..Neyseki cazgır yengeyle anlaşırız ve konseri veririz...

Sonrası çok çok çok daha ilginç , Amerikan başkanı , artık "X" adlı grubun başkanlık görevini devraldığını açıklar..."X" adlı grubun yaptığı ilk iş , albüm fiyatlarını 100 Dolara çıkarmak , Petrolü 10 Dolara indirmek olmuştur....Albüm almayanlara , polis sert bir şekilde müdahale etmektedir...Grubun 2. işi ise saçma sapan , alakasız ülkelere savaş açmak olmuştur...Türk vatandaşlığını bırakıp Amerikan vatandaşı olup Türkiye'ye saldıracak kadar hırs bürümüştür gözümüzü...Dünyada almadık ülke bırakmayacaktık ama sadece Türkiye elimize vermiştir...

Daha sonra , susuzluk sorunu baş gösterince Dünya'da ; "X" adlı grup , kullarına , büyük bir gemi yaptırarak , insanlığı içine doldurur..Tabii gemide 7/24 konser vermekteyizdir ve herkes mest olmaktadır...Sonra Mars'a inerken , Gemi türbülans'a girer , Aytaç gemi'den çıkar ve gemiyi kaldırır , gemiyi kurtarır ordan..Hepimiz birer kahramanızdır..Dünya(Mars) bizim etrafımızda dönmektedir..Derken Geminin aküsü biter ve gemi parçalanır , insanlık yok olur..

Sonra , Dünya'da kalan 3-5 kişi'nin ilk işi yeni bir Mtv kurmak olur...Hikaye yeniden başlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 28 Temmuz 2008; 11:50:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

Planı söylüyorum...

Grubun ismi her ne haltsa , bu hikayede x diyeceğim...

"X" adlı grup , bütün gün alem yapmakta , gruptaki hiçkimse çalışmamakta , bir baltaya sap olamamakta , bütün günler saksılar ve absintheler ile geçmektedir.."X" adlı grup , barlara çıkmış , ama daha büyük bir halt olamamıştır..Sadece birkaç barda küçük bir seyirci kitlesi vardır...Bu durumdan Aytaç dışında herkes memnundur çünkü sefil yaşamayı sevmektedirler.Biraz içinde modernlik ve cadde kızlarıyla çıkma isteği olan Aytaç , ünlü olmak istiyordur..T shirt'ü ter yerine kenzo koksun , ağzı rakı yerine martini kokteyl koksun istiyordur...

Ve nihayetinde , bir baltaya sap olamayacaklarını , daima barlarda kös kös çalacaklarını anlayan grup üyeleri Aytaç'a katılır ve vücudlarında "gooch" diye tabir edilen makat ve küçükco genital bölgelerin arasında kalan yer dahil lazer ağdaya girerler...Artık , samsun 216 değil Backwoods , bira değil bombay sapphire içiyorlardır...Herşeyleri değişmiştir , saçların dipleri sarıya boyatılmış , kaşlar alınmış , pembe kemerler takılmış..Ayakta vans'lar , t-shirtler sosyal mesaj içerikli falan...Tabii bu olaylarda 4 kişinin hiç suçu yoktur , hepsi Aytaç'ın cadde kızı merakındandır..

Aman tanrım , o da ne?Bar'daki ilk konserde patlamıştır grup , çıkışta magazin ekipleri grubun etrafını sarmış , mtv bar kapısına gelmiş "albüm yapalım" teklifini hemen iletmiştir...Bir anda etrafımızda , ne kadar cadde kızı , ne kadar nişantaşı kızı varsa toplanmıştır...İnanılmazdır...

Derken , albüm teklifleri yağar...Aytaç 5 dakikada yazdığı "Ready! Set! Go! Sami abi" parçasını mtv'ye gönderir ve kenya kalahari savanından dahil tebrik telefonları gelir...

Sonrası daha da ilginç ; "X" adlı grubumuz , Wacken'a çıkar , orayıda yumuşatır , ne kadar sert metalci varsa tokatlar , yanaklarına vurur "hadi bakayım evinize" deyip evine yollarlar...Sonra yumuşak doldururlar orayı , konser verirler ve Wacken artık tarih olur...Eski Wacken hiçbir zaman olmayacaktır...

Sonrası çok çok daha ilginç , Amerikan başkanı beyaz sarayda konser vermesi için "X" grubunu çağırır..Aytaç bütün DH'yi toplar ve konser vermeye gideriz..Tabii eskileri görünce , eskileri hatırlayınca , sert metal yaptığımız bira içtiğimiz günleri görünce duygulanırız..Ama hiçbirşey ünümüzden değerli değildir..Biz Aytaç'a "Artık yokuz hacı biz eski günlere dönücez" desekte , bizi tehdit etmiştir , parasıyla satın almıştır..Aynı zamanda yanındaki cazgır caddeci sevgilisi "Bu pis insanları bırak , sen buraya aitsin" demektedir..Neyseki cazgır yengeyle anlaşırız ve konseri veririz...

Sonrası çok çok çok daha ilginç , Amerikan başkanı , artık "X" adlı grubun başkanlık görevini devraldığını açıklar..."X" adlı grubun yaptığı ilk iş , albüm fiyatlarını 100 Dolara çıkarmak , Petrolü 10 Dolara indirmek olmuştur....Albüm almayanlara , polis sert bir şekilde müdahale etmektedir...Grubun 2. işi ise saçma sapan , alakasız ülkelere savaş açmak olmuştur...Türk vatandaşlığını bırakıp Amerikan vatandaşı olup Türkiye'ye saldıracak kadar hırs bürümüştür gözümüzü...Dünyada almadık ülke bırakmayacaktık ama sadece Türkiye elimize vermiştir...

Daha sonra , susuzluk sorunu baş gösterince Dünya'da ; "X" adlı grup , kullarına , büyük bir gemi yaptırarak , insanlığı içine doldurur..Tabii gemide 7/24 konser vermekteyizdir ve herkes mest olmaktadır...Sonra Mars'a inerken , Gemi türbülans'a girer , Aytaç gemi'den çıkar ve gemiyi kaldırır , gemiyi kurtarır ordan..Hepimiz birer kahramanızdır..Dünya(Mars) bizim etrafımızda dönmektedir..Derken Geminin aküsü biter ve gemi parçalanır , insanlık yok olur..

Sonra , Dünya'da kalan 3-5 kişi'nin ilk işi yeni bir Mtv kurmak olur...Hikaye yeniden başlar....

Yuhhh

20 sene sonrasını görür gibi oldum

Kaç saat uğraştın bunun için ?

• Sadece 20 dk ve extreme bir hayal gücü
  • Ya abi altı üstü parayı seviyorum ve bu işi yaparsam para kazanmak istiyorum bu kadar yüklenilmez adama
    Ama hakkını vermek gerekir ağlatmışsın yani gülmekten kasıldım
  • Aynen

Yarım saat güldüm

Gerçekten Extreme + Privilege bir hayal gücü
  • Beyler muhabbet güzel olmuş, okuyorum bayadır gülüyorum. Grubunuz tamamsa başarılar dilerim, umarım istediğiniz potansiyele ulaşırsınız. Bi de stüdyoda çalarken videoya çekerseniz süper olur, FaceBook'taki sayfaya koyarsınız ordan izleriz.
  • geldim, valla burak bayagı bir hayal ülkesinde yasıyormus onu ogrendim

salı-persembe demişsiniz persembe olursa süper olur, soyle bir iki gün headbang dinlendirme hizmeti verin bize su an cok kotu durumdayım, neydi lan oyle konser oha

bu arada bira ve tekila hariç içkileri ancak arada oyle içerim.
  • diğer iki eleman nerede pm falan atalım , perşembe oluyorsa girelim artık stüdyoya....
  • Perşembede karar kıldık diyelim mecbur tutalım bence
    Repertuara ne koysak ilk şarkı olarak?

Benim hazırda bildiklerimden;
    The Trooper olabilir, Crazy Train olabilir, Back in Black olabilir...Başka başka çıkarırım perşembeye kadar...
    Nası olsa deneme olcak bu...
  • Bence 5-6 tane basit çalmaktansa , 2-3 tane sağlam parça hazırlayın , bir tane de basit parça ilave edin...Grup daha iyi oturur bence.

Örneğin ; Phantom of the Opera , Electric Eye , The Trooper Hallowed be thy name vb. ToopeR lık soloları olan parçaları seçin bence

Kolay olarak da Breaking the law ı tavsiye ederim.Hem çalınması çok kolay , hem de gaz bir parçadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Bence 5-6 tane basit çalmaktansa , 2-3 tane sağlam parça hazırlayın , bir tane de basit parça ilave edin...Grup daha iyi oturur bence.

Örneğin ; Phantom of the Opera , Electric Eye , The Trooper Hallowed be thy name vb. ToopeR lık soloları olan parçaları seçin bence

Kolay olarak da Breaking the law ı tavsiye ederim.Hem çalınması çok kolay , hem de gaz bir parçadır.

Böyle giderse maiden cover gurubu olacak(en büyük hayalimdir)

• yanlız o dediginiz halloweed be thy name ' i çalmak oyle sadece çalmakla bitmiyor sarkı o kadar zor degil, bilmiyorum ama 2 günde riffleri, soloları ezberlerim orası sorun degil, sorun olan o ahenki yakalamak. hele birbiriyle daha önce calmamıs 5 eleman bir anda girip iyi bir şekilde halloweed çalamaz, ha deneriz çalarız orası ayrı. ama o kadar ahenkli olmaz.

the trooper'ı biliyorum, zaten phantom of opera' nın da ilk kısmını biliyoru, ikinciyide ögrenirim bu arada
  • Siz sadece playlist'i yazın , hiç karışmıyorum..Ben ne olsa çalarım...Konser var bizim ama zaten 3 cover dışında gerisini beste olarak çalıcaz , o yüzden sizin önerdiğiniz ve benim bilmediğim parçalara rahat çalışırım...

Vokalimiz ve ritim gitarımız gruba girdi ama yeller esiyor yerlerinde....
  • İlk studyo için dandirik bi senkronizasyon şarkısı mı seçsek?
    Grup tanısın birbirini...Vokale bakalım hem...
    Sonra onun söyleyebileceği şeyler seçeriz...

Bu arada Burak, önce ben sizde çalcaktım olmadı, sonra sen bizde çalcaktın olmadı ve şimdi yine beraber çalma fırsatı...Bu sefer olsun lan...

Bu arada (*2) harbiden nereye gitti elemanlar? Yeni bi byonr vakası mı
  • Cidden çok güzel bi organizasyon olmuş, ritm gitar bulunamamasına hala gülüyorum

çalışmalarınızı merakla bekliyoruz ilk stüdyo videosu falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

İlk studyo için dandirik bi senkronizasyon şarkısı mı seçsek?
    Grup tanısın birbirini...Vokale bakalım hem...
    Sonra onun söyleyebileceği şeyler seçeriz...

Bu arada Burak, önce ben sizde çalcaktım olmadı, sonra sen bizde çalcaktın olmadı ve şimdi yine beraber çalma fırsatı...Bu sefer olsun lan...

Bu arada (*2) harbiden nereye gitti elemanlar? Yeni bi byonr vakası mı

Bu seferde patlamaya doğru gidiyoruz...elemanlar ortada yok...

Birazdan p.m atıcam ; haftasonuna kadar cevap gelmezse , arayışa devam...Belki çalışıyorlardır elemanlar...

• Ben geldim ama haftaiçi çalıştığımı belirtmiştim. Perşembe dediğiniz saat kaç mesela
  • Ritim gitar ve vokal arayışımız devam ediyo mu dicez ne...
    Perşembe herhangi bi saat olabilir...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.