Şimdi Ara

DH Milli Takımlar Turnuvası PC - Şampiyon İNGİLTERE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Uruguay:2 - Portekiz:4

Uruguayda adam gibi hızlı oyuncu YOK. Defans desen zaten bir lugano var oda ronaldoyu tutamıyor. İyi oynadığım maçı kaybettim. Tebrikler yekialem

Uruguay'ın iki kanadındaki açık oyuncularının ikisi de çok hızlı aslında.. Hele solda bi zenci var.. Başka birisiyle yaptığım zaman 90 dk boyunca koridorda bi ileri bi geri koşan o zenci de yorulma falan yoktu resmen.. Yani kanatlardan sıfıra inip içeriye pas atmaya baksaydın daha iyi olurdu.. Evet ortadaki hücumcuların çok hızlı değiller Sana da tebrikler..

• quote:

quote:

Uruguayda adam gibi hızlı oyuncu YOK. Defans desen zaten bir lugano var oda ronaldoyu tutamıyor. İyi oynadığım maçı kaybettim. Tebrikler yekialem

Ayrıca Dipnot: Arjantin buralardaysan yapalım maçımızı

hocam üstteki mesajım gözünden kaçtı heralde , arjantin şuan boşta:)

• İTALYA 3. maç için bekleniyosun
  • quote:

quote:

quote:

Uruguay'ın iki kanadındaki açık oyuncularının ikisi de çok hızlı aslında.. Hele solda bi zenci var.. Başka birisiyle yaptığım zaman 90 dk boyunca koridorda bi ileri bi geri koşan o zenci de yorulma falan yoktu resmen.. Yani kanatlardan sıfıra inip içeriye pas atmaya baksaydın daha iyi olurdu.. Evet ortadaki hücumcuların çok hızlı değiller Sana da tebrikler..

Perreirayı diyorsunda onla birkaç kez koşmaya çalıştım. Senin defans uçuruyor onu çelimsiz midir nedir

@Forever & Young

Görmemiştim, gördüm

• almanya 2 - 4 ingiltere

0-2 olunca biraz rahatlık geldi ama sahneye mesut çıkınca 2-2 oldu.. arkadaş 3-2 önede geçebilirdi ama değerlendiremedi.. tebrik ediyorum güzel oyunu için..

bu arada arjantin ile devam edecek biri olmayacak sanırım , neyse bekleyelim baklalım olmadı arjantinsiz devam edecegiz..

kalan 2. ve 3.hafta maçları tamamlansın puan durumu ve çeyrek final eşleşmeleri güncellenecek..
  • ertan 3. maç için bekliyorum.
  • Hadi arjantin gelmeyecekse kazanayım hükmen :))
  • arjantine gonulluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

arjantine gonulluyum

Verdim gitti
  • bende olabilirm arjantin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckin_19

İTALYA 3. maç için bekleniyosun

İrlanda ile yani hasanla 2.maçımı yapamadım ama seçkinle 3.maçımızı yapalım diyoruz.

Hasandan haber yok!

Ne dersiniz beyler?
  • 2.Hafta maçımı Hasan'ın buralarda olmaması ve bağlantı sorunu nedeniyle yapamadım...

Ama 3.Hafta maçında aşağıdaki skoru aldım.

İtalya: 5 - Hollanda: 2

Gruptan lider olarak çıkmayı garantiledim. İrlanda ile olan maçım eksik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 30 Ekim 2010; 22:14:32 >
  • Arjantin kim? Yapalım maçımızı.
  • Brezilya 7-0 Fransa
  • arjantin bensem yapalım
  • Hasan hem msnde online hem GameRanger'da... Her iki şekilde de yazıyorum ama cevap vermiyor.
  • k.bakmayın yeni geldim:)

arjantin tamammıdır.? gameranger nick ve idyi yazında güncelliyim ilk mesajdaki bilgileri..

2. hafta kalan maçlar

Arjantin - Türkiye
    İtalya - İrlanda

turgay abi arkadaş cevap vermiyor yazmışsın ama yarına kalırsa fark edermi senin için.?

3. hafta oynanan maçların skorları eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever&Young -- 30 Ekim 2010; 23:18:26 >
  • id: 1000771
  • tamamdır ilk mesajda güncelledim , maçlarınızda ilk mesajda mevcut. hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young

k.bakmayın yeni geldim:)

arjantin tamammıdır.? gameranger nick ve idyi yazında güncelliyim ilk mesajdaki bilgileri..

2. hafta kalan maçlar

Arjantin - Türkiye
    İtalya - İrlanda

turgay abi arkadaş cevap vermiyor yazmışsın ama yarına kalırsa fark edermi senin için.?

3. hafta oynanan maçların skorları eklendi

Bifarkı yok benim için. Gruptaki konumumuda değiştirmeyecek zaten maç sonucu.

Oynamasamda olur yani farketmez...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.