Şimdi Ara

DH Milli Takımlar Turnuvası PC - Şampiyon İNGİLTERE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arjantin kaydoldu kayboldu. Dünden beri bekliyorum.
  • Haftaya yazılılarım başlıyor ve bu yüzden hergün en fazla 1-2 saat gireceğim . Ve bugünlük süremi tamamladım sayılır . İsterseniz yarını bekleyelim isterseniz bi skor yazın . İyi akşamlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Radeon burada ise yapabiliriz şu an ..

Şu an msn desin yazıyorum ama cevap vermiyosun?
  • Forever ben 1 Hafta bekleyemem arjantini ver hükmen 3-0 bana geçelim artık su grup aşamasını.
  • Turnuvadan çekiliyorum . Seçkin adlı arkadaş saçma sapan tatava yaptı 2 saat . Sonra da diyor yok işte bu turnuvayı önemsiyosun yoksa İrlanda gelse yakınmazdın o kadar . Tekrar söylüyorum benim anlamadığım İrlanda'nın bana gelmesi değil , İrlandayı neden turnuvaya koyduğunuzdu . Herneyse zaten böyle basit adamlarla aynı turnuva için de olmaya da gerek yok . Çekiliyorum ben .
  • cris arkadasımız ıkı dakka delı kanlı olamayıp,neden 3 gundur ıtalyayla macınızı yapmıyorsunuz dıe sordumda, sanene kardes senı ne ılgılendırr dııeck kadar acız bı arkadasmıs. halletmeye calısdım bı meseleyı sende ne cene varmıs deyıp gamerangerde benı blocladı,bırde ne dedı bılıomusunuz tmm ben cekılıorm umrumda degılsın,sankı sen cok umrumdaydın ınsallah bole adamlarla bıdaha aynı guruba dusmem
  • benım netım sorunlu kardes 3 gundur macımı yapamıorm ben cekılıorm kusura bakmayın bekleddıgım ıcın dıemıcek kadar acız arkadasım,senın gıbı gereksız bı arkadasa patavat yapacak kadar dusmedım mrk edme,ben bı sorunu halledmeye calısıorm sen amma cene varmıs deyıp block lıyosun. senın gıbı gereksızlerle ısım olmaz bunu bılmen yeterlı. ok tartsma benımle mılletın ıcınde jazz yapma oke
  • quote:

Turnuvadan çekiliyorum . Seçkin adlı arkadaş saçma sapan tatava yaptı 2 saat . Sonra da diyor yok işte bu turnuvayı önemsiyosun yoksa İrlanda gelse yakınmazdın o kadar . Tekrar söylüyorum benim anlamadığım İrlanda'nın bana gelmesi değil , İrlandayı neden turnuvaya koyduğunuzdu . Herneyse zaten böyle basit adamlarla aynı turnuva için de olmaya da gerek yok . Çekiliyorum ben .

Hocam sen demedin mi saat 10 da yine yapmayı denicez diye? Şimdi çıkmış çekildiğini söylemişin burda.

Kaç gündür oynamaya çalışıyoruz güç bela bi şekilde maç yarıda kalıyor bağlantı sorunu yüzünden. Yapamadık maçımızı. Bugünde denedik farklı farklı dakkalarda oyundan çıktın,çıkmak zorunda kaldın. Bide üstüne seninle anlaşmazlık yaşayıp tartıştık.

GameRanger'da oyundaki kişinin mesajları görememesi yüzünden.

Derslerim var dedin, yeni turnuva fikstürüyle uğraşıyorum fln dedin zamanım yok dedin eyvallah. Yinede denedik ama olmadı.

Neyse ki çekilmişin turnuvadan da bu maçı yapma çabamız son buldu. Sana böyle bişeyi yapmanı zaten bende söylemiştim.

Ne diyelim hayırlısı olsun. Devam eden herkese başarılar.

Geçelim artık şu grup olayını!

• quote:

Orijinalden alıntı: seckin_19

cris arkadasımız ıkı dakka delı kanlı olamayıp,neden 3 gundur ıtalyayla macınızı yapmıyorsunuz dıe sordumda, sanene kardes senı ne ılgılendırr dııeck kadar acız bı arkadasmıs. halletmeye calısdım bı meseleyı sende ne cene varmıs deyıp gamerangerde benı blocladı,bırde ne dedı bılıomusunuz tmm ben cekılıorm umrumda degılsın,sankı sen cok umrumdaydın ınsallah bole adamlarla bıdaha aynı guruba dusmem

Sanane kardeş seni ne ilgilendirir mi ? Hakikaten boş beleş bi insansın . Bu forumda tanıyan tanıyor beni . 2 saat başımı şişirdin diyorum en geç yarın yaparız 2 saat laf ediyor arkasından susması için birşey demiyim diyorum gene cevap veriyor . Bundan sonra benim veya arkadaşlarımın açtığı hiçbir turnuvada olmayacaksın . Böyle adamları alıp da turnuvanın düzenini bozamam boş insan . Blok .

• Hasan, turnuvadan çekildiğini yazmışın burda ama bana verdiğin saat 22:00 de burda olurum maçımızı yaparız. diyişin nolucak?

Bana karşı bu yaptığın ne kadar doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Turnuvadan çekiliyorum . Seçkin adlı arkadaş saçma sapan tatava yaptı 2 saat . Sonra da diyor yok işte bu turnuvayı önemsiyosun yoksa İrlanda gelse yakınmazdın o kadar . Tekrar söylüyorum benim anlamadığım İrlanda'nın bana gelmesi değil , İrlandayı neden turnuvaya koyduğunuzdu . Herneyse zaten böyle basit adamlarla aynı turnuva için de olmaya da gerek yok . Çekiliyorum ben .

Hocam sen demedin mi saat 10 da yine yapmayı denicez diye? Şimdi çıkmış çekildiğini söylemişin burda.

Kaç gündür oynamaya çalışıyoruz güç bela bi şekilde maç yarıda kalıyor bağlantı sorunu yüzünden. Yapamadık maçımızı. Bugünde denedik farklı farklı dakkalarda oyundan çıktın,çıkmak zorunda kaldın. Bide üstüne seninle anlaşmazlık yaşayıp tartıştık.

Derslerim var dedin, yeni turnuva fikstürüyle uğraşıyorum fln dedin zamanım yok dedin eyvallah. Yinede denedik ama olmadı.

Neyse ki çekilmişin turnuvadan da bu maçı yapma çabamız son buldu. Sana böyle bişeyi yapmanı zaten bende söylemiştim.

İşimi halletmiştim sizle maça çıkacaktım ki lakin bu boş boğazın laflarını dinleyene kadar . Beklettim sizi ama elimde olan birşey yok . İleriki turlarınızda başarılar .

• Orijinalden alıntı: Rádèøή

[/quo
    çok doğru solemısın turgay, madem netın sorunlu mac yapamıosun madem zamanın yok oynayamıosun neden o kadar kısıyı gunlerdır bekledıosun kı be kardesım,delı kanlı gıbı cıkıp benım sole sole sorunlarım var zamanım yok. bekleddım ıcın kusura bakmayın arkadaslar ben cekılıorm dıomıosunkı,mılletle gereksız ağız dalasına gırıosun

• sana daha dıcek lafım yok crıs kardes hadı dersıne calıs sen sene sonu karnende zayıf olursa baban kızmasın sonra, hadı ii dersler
  • arjantin (sapper) arkadaştan hiç ses çıkmadıgı için yapacak bişeyimiz kalmadı

irlanda (Cris..) arkadaşımız ise kendi istegi ile çekildi

ilk sayfaya kaba taslakta olsa puan durumu eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever&Young -- 1 Kasım 2010; 23:08:33 >
  • --- ÇEYREK FİNAL ---

Türkiye - İspanya

Brezilya - Portekiz

İngiltere - Hollanda

İtalya - Almanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever&Young -- 1 Kasım 2010; 23:06:26 >
  • Ben SpooExi ve şuan banlıyım yekialem ile maçımızı yaptık ve 4-2 kazandım
    SpoyS: Ama arkadaşa rica ettim skoru yaz diye yazmamış
    SpoyS: Turnuvanın sahibide 3-0 hükmen portekize vermiş
    SpoyS: bi yorum atabilirmisiniz benim ağzımdan konuya
    martinist tr: ne yazcam
    SpoyS: ÜStte yazdıklarımı
    martinist tr: ok
    SpoyS: SpooExi yekialem ile maç yapmıs ve 4-2 kazanmıs
    SpoyS: arjantinide beklemis ve gelmemis
    SpoyS: ilk maçıda 3-0 kazandı
    SpoyS: gruptan doğal olarak lider çıkacam
  • İngiltere 4 - 0 Hollanda

2.maç ilerleyen saatlerde yapılacak..
  • Brezilya 4-1 Portekiz

2. maçı yekialem yemek yedikten sonra yapacağız.
  • Almanya buralardaysan bi iletişime geçelim...
  • SpooExi ile bu akşam oynamaya çalışacağız ama zor gibi görünüyor. En geç yarın yapacağız maçı, gecikme için kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.