Şimdi Ara

DH Mimarlar ve Mimar Adayları Odası(İmza Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
16
Favori
43.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam gençler, anlatın bakalım nasıl gidiyor
  • İlk günden ödev verilir mi lan!
  • Yukarı. Bugün bişeyler çizmem gerek uyuyamayacağım İlk hafta gitmemenin bedeli...
  • Biz bu dönem boyunca şarap fabrikası projesi yapacağız.
  • fernsehn bittikten sonra satılıyomu bu projeler
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

fernsehn bittikten sonra satılıyomu bu projeler

Yoo, öyle birşey yok. Belki çok sıradışı bir durum olursa, öneri olarak görücüye çıkarılabilir. Okul projesi sonuçta.
  • Bizimde başladı ilk haftadan.Hayırlısı bakalım herkese kolay gelsin arkadaşlar...
  • Teknik resim ödevini yapıyorum şu an Çok kolay aslında ama kendi kendime çok zorlaştırıyorum fazla titizlenerek

Bu arada mchll usta bişey sorucam, herhangi bi dersten kalırsam (uygulamalılar dahil) benim yök bursumu iptal etme olanakları var mı? Yani %50'yi?
  • Teknik resim için 1 gün uykusuz kalmıştım, bugün de mimari proje için uyumayacağım. Dün 10 kişi 8 saat çalıştık. Mimarlığı seçmeyi düşünen arkadaşlar korkmasın, bu bizim mallığımızdan kaynaklanan bi durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

Teknik resim ödevini yapıyorum şu an Çok kolay aslında ama kendi kendime çok zorlaştırıyorum fazla titizlenerek

Bu arada mchll usta bişey sorucam, herhangi bi dersten kalırsam (uygulamalılar dahil) benim yök bursumu iptal etme olanakları var mı? Yani %50'yi?

4.sınıfa kadar vermezsen sadece 4 deki bursun iptal oluyor sanırım.Onun dışında disiplin cezası dışındaki sebeplerden
    dolayı burs kesilmiyor diye biliyorum...

Memnunmusun okuldan. Seni bulup karşına çıkıcam fakültede...

• Çok memnunum valla süper gidiyo okul

Kendimi tarif edeyim önüme çık Sarışın bööle 3 numero saçlı kısa boylu (kısa dediysem 1.70'im yani ) çenesinde sakal olan bi çocuk görürsen etrafta koşuşturan selam eyle

• quote:

Çok memnunum valla süper gidiyo okul

Kendimi tarif edeyim önüme çık Sarışın bööle 3 numero saçlı kısa boylu (kısa dediysem 1.70'im yani ) çenesinde sakal olan bi çocuk görürsen etrafta koşuşturan selam eyle

Tamam hocam ya kesin görmüşümdür seni.
    Olmadı gelir sorarım. Bende 1 86 boyundayım

• quote:

Orjinalden alıntı: mchll

quote:

Abov Gelme

• quote:

quote:

quote:

Abov Gelme

Hocam yakama eşşek gibi bir gül takacam görürsün o zaman kantinede falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 13 Ekim 2008; 22:19:12 >

• Kantinde güllü bi adam göremedim bugün

• s.a. beyler.bayadır bakamadım buraya muhabbet almış başını gitmiş

@geberejackson valla şanslısınız ha.bize kitliyolar her sene ders programını.1 lerin prog. hafiflemiş baya.bizede full sabah 9 akşam 6

mchll yi anlatayım sana 2 cümleyeyle bulursun şak diye valla.güle falan gerek yok
  • Hocam yapma yau bizim de bi tek cuma 2'de başlıyo ders 6'da çıkıyoruz. Diğer günler 9-6

edüüüt: bi de pzt 5'te çıkıyoruz onu yazmayı unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious -- 15 Ekim 2008; 20:08:36 >
  • Ya geberejackson bugün bilgisayar lab.ını soran sen miyidn.Kızlar vardı 2 tane falan.Söylücektim birde dedim belki o değildir.Sabah kapının önünde...

• quote:

Ya geberejackson bugün bilgisayar lab.ını soran sen miyidn.Kızlar vardı 2 tane falan.Söylücektim birde dedim belki o değildir.Sabah kapının önünde...

Ehehehe birilerine lab sordum da yanımda bi kız vardı sanırım Bi de 87587698 kişiye sordum zor buldum Herkes bi alt kata yolluyo

Bora hocanın sitesine girip orda maltepeye tıklarsan görürsün beni 2. resimde. Baş sayfaya çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious -- 16 Ekim 2008; 0:07:31 >

• Tamam hocam gördüm doğru kişisin.
    Konuşuruz ya.

Bu arada temha nın dediği gibi ders programı kitlenmiş bize vallahi. Acayip kötü.Hergün full...

Haftada birgünde 310 nolu sınıftayız sizin katta.Mobilya konst. dersi için...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.