Şimdi Ara

DH Minecraft Klübü[Yardım/Sohbet/Rehber] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
10
Favori
12.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamdır bro senide ekledim gruba hoşgeldin :) imzalardan kullanırsan güzel olur üye no:48 50 olmaya az kaldı
  • ekle beni
  • Beyler benide ekleyin ama benim pc win8 bir türlü açamadım süreki donup kalıyor. Güncel bi indirme sitesi linki verebilir misiniz versiyon farketmez ama en düşük 5.2 olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Tango23

Beyler benide ekleyin ama benim pc win8 bir türlü açamadım süreki donup kalıyor. Güncel bi indirme sitesi linki verebilir misiniz versiyon farketmez ama en düşük 5.2 olursa iyi olur

Win 8 kasiyo oyunu hayir sistemim de yetiyo.

Javs problemi de var su win 8 de

Sistemle alakalıda değil. Söylediğiniz gibi java problemi var ama onuda yukleyip güncelledim. Az önce bi daha denedim şimdide bad video card drivers diyo. Daha pc'yi alalı 1 ay olmadı. Mine oynayamıyorum ya. Neyse bi ekran güncelleme yapıyım. Belki düzelir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler benide ekleyin ama benim pc win8 bir türlü açamadım süreki donup kalıyor. Güncel bi indirme sitesi linki verebilir misiniz versiyon farketmez ama en düşük 5.2 olursa iyi olur

Win 8 kasiyo oyunu hayir sistemim de yetiyo.

Javs problemi de var su win 8 de

Sistemle alakalıda değil. Söylediğiniz gibi java problemi var ama onuda yukleyip güncelledim. Az önce bi daha denedim şimdide bad video card drivers diyo. Daha pc'yi alalı 1 ay olmadı. Mine oynayamıyorum ya. Neyse bi ekran güncelleme yapıyım. Belki düzelir

Win 7 ye gecis yapicam bu gidisle

Tamam şimdi mine iyi oyunda win8 açmadı diye win7 yede geçmem yani. Diğer pcye kurar oynarım

• Hocam siz hangini kullanıyorsunuz ? Her işletim sistemi böyle dönemler geçirmez mi ? Win8'inde şu an bu dönem içinde olduğunu düşünüyorum. Saygılar.
  • Telefon ve tablet olayında haklısınız. Bilgisayarlara çıkarma amaçları zaten denemek. Bana kalırsa win 8in sonu pek vista gibi olmaz.
    Ama 7 gibide olmaz. Win 8 seri kullanım ve az yer kapladığı için tercih ediliyor. Win 7 de Uyumluluk açısından ve tabiki hız. Ama Ram kullanımı bildiğim kadarıyla 7 nin daha fazla.

Sonuç olarak bir gün win 8 arızalanırsa bende win 7 ye dönerim. Ama o gün pek yakın gibi görünmüyor
  • Hocam beni de eklersen çok memnun olurum ben oyuna biraz yeni başladım ama hızlı öğrenmeye çalışıyorum :)) En çok aradığım şey warp ve event olmadan sadece survivor adasında yaşar gibi topluca bir %100 survival serveri, arıyorum ama bulamadım hiç öyle bir şey. Umarım öyle bir server kurulur burada seve seve gelirim :)
  • yaz benide
  • sizlere ekledim hoşgeldiniz

imzalardan kullanırsanız çok güzel olur
  • Ekle qnq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben neredeyse minecraft çıkığından beri oynuyorum oyunun orjinalini aldım ve şuan 1.7.2 sürümünü oynuyorum.
    Bildiğiniz gibi tek oynamak multiplayer kadar zevk vermiyor birlikte oynamak oyunu daha eğlenceli kılıyor.
    Oyunun internetteki hunger games , pvp benzeri modlarını pek beğenmiyorum.Benim istediğim survival modunu 15-20 kişi birlikte oynayabilmek .
    Böyle bir grup bulabilirsem oynarken de twitch.tv üzerinden yayın yapmayı düşünüyorum. Eğer dh grubunun bu tarz planları varsa bende sizle oynamak isterim.
  • Yaz benide channelim var Minecraft üzerinde
  • yaz benide
  • Ben de yeni yeni öğrenmeye başladım. Faction diye bir şey varmış, bi taraflarımı yırttım mükemmel bir ev yaptım tek yönden girişi olan ağaçlarıyla bahçesiyle farmıyla, lava ve water stokladım bodruma falan derken 1 gün uğraştım. Milletin evini görüyordum bazen girilmiyor, kırılmıyor falan. Dedim nasıl yapılıyor; biri dedi faction kuracaksın. "/f create <tag>" ile kuruyormuşuz. İyi dedim, oyun parası biriktirdim 3000$'e faction kurdum. Eee dedim şimdi nasıl yapacağız; dediler "/f claim" yapıp claim edeceksin. İyi dedim, o da para istiyormuş. Evimin ortasında "/f claim" yaptım. Bir kare ileri gidiyorum ~Wilderness'e geçiyor, bir kare geriye gidiyorum ~Faction a geçiyor. Dedim bu niye böyle? Dediler 2 chunks arasına ev kurmuşun. Nasıl anlayacağız chunks nerede başlayıp nerede bitiyor, evi chunks'ın tam üzerine nasıl kuracağız dedim bir gösterin. Adam tamam dedi, yanıma geldi, evimi gezdi; evet dedi iki chunks arasındasın. Diğer yerleri de claim etmem gerekmiş. Onun için de daha çok para ve daha çok güçlenmem gerekmiş. Çıktım dışarı bahçenin köşesine dikeldim. Tam claim ediyorum pat küt nooluyoruz lan demeye kalmadan uçurumdan aşağıı ben.. Doğdum evde, aşağı depar attım itemler kaybolmasın diye. Adam da benim itemleri arıyormuş. Koştum aldım, kaçmaya çalışırken oklayıverdi. Ben yine öldüm. Evime kadar geldi kapıdan içeri girdi üzerim bomboş tabi yenmemin imkanı mümkünatı yok.. Demeye kalmadan zaten adam benim claim ettiğim yerleri kendi factionuna aldı. Koca gün uğraştığım ev başkasına kaldı. Ne sandığımı açabildim, ne kendi evimi yıkabildim. Adam aldı her şeyi. Niye? Çünkü evi çok güzel yaptım, manzara bir yandan, bahçe bi yandan.. Yoksa sandıklardaki taştan kazmalar kürekler için yapacak değil. Napıyorsun lan falan dedim, minecraft raid oyunu dedi. Saydım dökdüm serverda, koca gün boşa çalışmışım dedim, olmaz olsun böyle oyun dedim, benim hikayem burada sona eriyor dedim çıktım.

Neler öğrendim?
    1- Evini çok güzel yapma, başkaları kapar.
    2- Yerin atına saklan, evin girişi çıkışı uzaklarda olsun.
    3- İmkanını bulduğunda yerin altındaki evinin üst ve yan duvarlarını doğru teknik ile lavayla kapla ki yandan tepeden yanlışlıkla falan kazıp da gelmesinler.
    4- Mümkünse evin çıkış bloğu hariç her bir yanına mob spawner odaları kur ki sesleri duyan fazla yaklaşmasın.
    5- Ya da hepsini unut ve asla PvP serverlarda oynama.

Sanırım başka bir sunucuya geçersem PvP olmayan bir tanesinde takılacağım. Minigame'ler ve Hunger Games'ler yeterince pvp deneyimi verse gerek. Gece moblar yüzünden dışarı çıkamazken bir de insanlığını kaybetmiş kolay yoldan para ve mal sahibi olmayı yaşam felsefesi haline getirmiş hırsızlarla uğraşmak istemiyorum.

• Dostum ben genelde pvp lerde yukarı doğru bi 100 blok çıkarım oraya vi kurar sonra yukarıdayken /home yaparım sonra aşağı ile bağlantısını keserim çoğu kişi göremez çoğu kişi uğraşmak istemez itemlerin ve evin rahat eder
  • Ya gruba uye olduk minecraft yukleyemiyoruz win8 de her türlü hatayı veriyor önce bad video card sonra atıyor kafasına göre bi türlü oynayamadım

çok özledim oyunu çoooookkkk

• sizleride ekledim :) gruba hoşgeldiniz

imzalardan kullanırsanız seviniriz
  • Nickim Hyperodine - Ekle benide.
  • Arkadaşlar yardım lazım,
    1.7.2 versiyonu yüklü ama açılmıyor aşağıdaki uyarıyı yapıyor

"Getting syncinfo for selected version
    Queueing library & version downloads
    An update to your launcher is available and is required to play 1.7.4. Please restart your launcher."
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.