Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.578
Cevap
180
Favori
560.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 2.2.2025)
Giriş
  • Ethermine'da 0,045 ETH kaldı onu nasıl alabilirim?

• chalap kullanıcısına yanıt

Setting>Payment Method> On Demand yazan altta turuncu renkte request tıkla

• Hiveon'dan ödeme alabilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eth, eger arzi sabit degilse ve surekli uretilmeye devam edecekse gecmis olsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt

24 saatte 177 ETH üretilmiş.

PoW olsaydı; bu sayı 11877 ETH olacaktı.

• AC//DC kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• ulan eth kendinide herkezide yaktın :))kartları biraz hızlı satsakta piyasa yükselmeden coin alsak biraz

• eth 4800 ile zirve olduğu zamanlarda arkadaşlarla bittiği zaman 10K üstü olur diye hayallerimiz vardı ...

geldiğimiz nokta 1300 :@

mecburen bekleyeceğiz artık toparlamasını

• Kartların maliyetini çıkaran arkadaşlar ne kazıyorsunuz mubarekler. yoksa benim gibi yatışta mısınız?

• mcake± kullanıcısına yanıt

Elektrik maliyetini kurtaran coin çıktığı gün tekrar açarım DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• Vay be. İlla ki birşeyler kazarız diyenler şimdilik hüsrana uğradı. Tabi zamanla tersine dönecektir.

Coin piyasası her zaman sabırlı olanı ödüllendirir, panik yapanı harcar.

• piyasa çok düşük fiyatlar yükselince elektrik maliyetini çıkartıp az da olsa kar bırakan coinler olacaktır. Şimdilik bekleme zamanı kartların bakımını temizliğini yapıp pusuda beklemek lazım.

• mcake± kullanıcısına yanıt

1,5 senedir aralıksız calısıyorlardı simdi yatısa gectıler,ama su bir gercekkkı riglerin sesini ozleyecegım aklıma gelmezdı DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]youtube
    After the seemingly successful Ethereum Merge to Proof of Stake, the question for GPU is now what. BBT Carter discusses numbers & chain factors now observed ...
    https://www.youtube.com/watch?v=8FZQa0hKvpI&feature=youtu.be

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• p@l@ kullanıcısına yanıt

Böyle olması daha iyi.

Sonunda ETH'nin yolu açıldı. Artık zirveye ulaşması için engel yok. Önceden her yükseldiğinde yok gas fee bilmem ne falan bir sürü drama oluyordu artık bunlar kalkmış oldu.

• Kartların fan sesini özleyenler burada mı :D

• Sevimli Kakadu kullanıcısına yanıt

4 gündür sabahları kalkıyorum sistem salonda kurulu giriyorum odaya sessizlik rgbler çalışmıyor sıcaklık yok moralim bozuluyor çıkıyorum odadan 7 aydır o kadar alışmışım ki.İnşallah biran önce çalıştırırız yine sistemlerimizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eth mining biteli tam 1 hafta oldu ama mining adına hiçbir gelişme yok yeni bir coinin kazılabilmesi biraz süreç uzun sürecek gibi sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

• Sevimli Kakadu kullanıcısına yanıt

Kışın koca evi ısıtıyorduk iyi oluyordu DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• ezimuse kullanıcısına yanıt

evim kombili ilk defa kartlarla kış geçirecektim bu kış baya sıcak geçecek inşallah dedim tam kışa girerken mining bitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 22 Eylül 2022; 12:14:43 >
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.