Şimdi Ara

DH.Mizah 'Teknoloji Çiziyorum' Karikatürler - 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
17.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hiç komik değil. Zamanına yazık Soner. Sigortalı bir iş bul çalış.

• Öncekine göre daha iyi olmuş. Geçen sefer, Apple'ı fazla övdükleri için aldıkları eleştiriden dolayı heralde, bu sefer Apple eleştirilmiş.
    Hayatının neredeyse tamamı bilgisayar olan hastayla bayan arasındaki diyalog şüphesiz süper olmuş.
  • Hayatimdan 3 dk. yi caldiniz...
  • yüzümde tebessüm bile oluşmadı bu ne ya :S vakit kaybı :S
  • gelisme var. bir onceki seriye oranla ozellikle kadin erkek fena degil. tabi bir umut sarikaya degil...
  • devamı geldikçe güzelleşebilir.

• Ya arkadaş bir şeye de olumlu yaklaşın, bir şeyi de beğenin, emeği azıcık da takdir edin ya. Nasıl bir millet olup çıkmışız..? Karikatürü görünce içimden "Kesin yuhalayanlar, hor görenler, çok bilenler yine boş boş yorumlarını yazmışlardır" diyerek girdim, yanılmamışım... Allah'tan emeğe azıcık saygısı olanlar da var aramızda...

• çok iyi.devamı gelsin.
  • Eskisine göre daha iyi olmuşlar
  • yok arkadaş, olmuyosa zorlamanın alemi yok.
  • Kadın-erkek güzel olmuş
  • Nvidia ile ilgili karikatüre güldüm. Oyun grafiklerini gerçek hayatla kıyaslayan adamın kadınla konuşması da fena sayılmaz. Hissediyorum, ileride daha da iyi karikatürler gelecek.
  • Yine beğenmedim, ayrıca bunu forumdan biri koysa ceza alır hemen orta parmaktan dolayı...

DH.Mizah 'Teknoloji Çiziyorum' Karikatürler - 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 11 Temmuz 2012; 21:03:51 >
  • beğendim :D

• Güzel olmuş, gelişme var. Devamını bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkelerim bu karikatürleri desem ceza almam değil mi

Yorumum:İlk karikatürlere göre iyi de olsa hala vasat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 11 Temmuz 2012; 22:38:40 >
  • Kadın erkek diyaloğu güzel olmuş.Jen Hsun Huang'ın elinde gtx 690 levyesinden olsaymış daha iyi olurdu.

• Yine olmamış ama emeğe saygı tabii ki

• Bence gayet iyi olmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.