Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
  • Bende o sınav kafası yokki, 75 puanı geçemeyince nereye atanıyon? Çok şükür farklı meslekten atandım da ilerde bakarız geçiş işlerine.
    Diplomayı bile almadım, eğer okuduğum mesleğe geri dönersem bir gün o zaman alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabük Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği Hazırlık
  • Kocaeli Üni - Metalurji ve Malzeme müh. Bu sene kazandım. Ekleyebilirsin hocam
  • ODTÜ EEM .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Gazi Üniversitesi Kastamonu Orman Fakültesi Orman Mühendisliği 2005 mezunuyum.
    Atanamadım, farklı bir meslek icra etmekteyim.
    Okuyan arkadaşlara tek tavsiyem KPSS belasına üniversite 1'den itibaren hazırlanmaları.
    Okul yılları başkaydı be!

Kpss'den düşük almışsındır akrabada oradan mezun oldu geçen sene kpssden 90 aldı hemen atandı

• bu arada birşey dikkatimi çekti ilk sayfada.Çoğu kişi xxx-yyy mühendisliği---zzz üniversitesi-qqq sınıf olarak girmiş. Bence bu yıllar sonra sorun yaratır.Bunun yerine xxx-yyy mühendisliği---zzz üniversitesi-qqqq girişli olarak yazılmalı veya xxx-yyy mühendisliği---zzz üniversitesi olmalı
  • O 90 puanla 1. sıradan atanmıştır. 80 alsam bana yeterdi ama o sınav kafası bende yok işte.

• Hayır 3 kişi aldılar puanların en düşüğü 88'di yani 80le atanman imkansız en çok orman mühendisi alan şehirlerden birisi kastamonu

• Eyvallah, 1. yerleştirmede tablo bu, 2. ve olursa 3. de 77 lere düşer ama yok işte bu puanı ...tim sene alamam. Benden geçti artık, geriden gelenler sıkı çalışsın.

• Çukurova Üniversitesi-İnşaat Mühendisliği-3.sınıf
  • çukurova üniversitesi ziraat mühendisliği
  • gaziantep üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği ikinci sınıf hadi bakalım..
  • Özyeğin Üniversitesi- Endüstri Mühendisliği
  • Be Original - İstanbul Kültür Üni. - Elektronik Mühendisliği - 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1767EA2F -- 19 Ağustos 2013; 20:42:46 >
  • Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Hazırlık
  • Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği Hazırlık veya 1. sınıf, muafiyet sınavına girdikten sonra editleyeyim onu
  • Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği hazırlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Octavian47 -- 20 Ağustos 2013; 4:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.ishak

Kocaeli Üni - Metalurji ve Malzeme müh. Bu sene kazandım. Ekleyebilirsin hocam

Metalurji malmeze müh. hakkında ne düşünüyosun ?
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.