< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 10 Ocak 2014; 20:51:06 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 10 Ocak 2014; 20:51:06 > |
Kardeşim sakat mısın koca mesajı alıntılıyorsun
|
Makine mühendisiyim başladığınız an bittiniz demektir
3-5 zirve üniversite dışında okulların çoğunun eğitimi aynı bunun yanında okulda öğrendikleriniz iş hayatında pek önemi yok kendiniz geliştirir projelere atılırsanız ve yazlarıda bu süreyi seminer teknik gezi ve kurslarla doldurursanız ki zor bunu yapacak çok az kişi var ki burda itü odtü bilkent bursludan bahsediyorum ytüde olabilir okul yetmiyor okuldaykende gelişmen lazım ama gerek okul gerek ders ve gerekse aileden uzaksan bunları başarabilecek insan olmak zor teknoloji çağı bahane bol ilgi ve alakanı köreltmek güçlü bir irade istiyor tavsiyeyi herkes verir ama hayat yaşanarak öğrenilir. Üniversite ve kapasiteleri çok arttı bunun paralelinde elden gelen şu bireylerin kendini geliştirme zorunluluğu artık lisan yetmiyor yüksek lisans ve dil takviyesi lazım dediğim gibi mühendisliğin albenisi azaldı zaten iş ve üretim yoktu bazı özel sektör kurumlarında hepten torpil sömürüye döndü 2-3 yıl neyse en başta sömürülürsün senin uğraş ve çabana göre alacağın maaş artar yurt dışı herkes diyor ama dil lazım eğitiminin orayla uyumlu olması lazım alışmakta zor geri dönmekte eğer yurt dışı istiyorsan okul zamanı erasmus vne varsa yap orayı gez toz öğren hatta önceden planla yüksek lisans için araştır çaba lazım baya arz azaldı talep çok okuyana iş yok artık şuan tek sektör var oda sağlık galiba iş sıkıntısı çekilmeyecek ama oda malum herkes yapamaz ben hastane ortamlarından nefret ederim mesela ama iş garantisi gözüyle bakanlar varsa tavsiye ederim.Mühendislik kanserdi son 10 yıldır şuan ise komada 10 yıl sonra tamamen asgari ücrete tabi olup sömürülürüz üretim yok çünkü betona çimene demirle ülke mi gelişir. herkese hayatta başarılar. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 6 Temmuz 2007; 2:34:25 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 27 Ekim 2006; 1:51:14 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 27 Ekim 2006; 1:57:53 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aqualipse -- 27 Ekim 2006; 2:09:44 > |
|