Şimdi Ara

İNŞAAT MÜHENDİSİ ABİLERİM BİR BAKIN .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene 2. Sınıfı okuyorum . ve yaz döneminde bir staj yapayım diyorum ( intorn sisteme geçtiğimiz için stajlarim zorunlu değil . isteğe bağlı )

Şimdi herkes bina yapımlarına uğraşacaklar . ben CV de katkısı olur diye karayolları genel müdürlüğünde staj yapmak için basvurdum ve kabul edildim ama aklımda soru işaretleri var . orada yapacağım staj bana fayda sağlar mi ?? Bütün gün beni oturtmalarindan korkuyorum . karayollarında staj yapmış yada çalışmış inşaat mühendisi abilerim bi fikir verin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yukarı

• Forum bitmis ya . aloooo survivor konusundan çıkınca azcik foruma bakin

• Upup

• Bak böyle bi konu buldum

https://forum.donanimhaber.com/insaat-muhendisligi-staj-karayollari-verimli-olur-mu--116392487

bu adama pm atabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karayollarina hakim olmak istiyorsan tabiki de katki olur. Gorecegin hersey sana katki saglar. Ingilizceni gelistir..bak ciddi diyorum kafani duvara vurursun mezun olunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bak böyle bi konu buldum

https://forum.donanimhaber.com/insaat-muhendisligi-staj-karayollari-verimli-olur-mu--116392487

bu adama pm atabilirsin.

Çok sağol hocam . aticam

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Karayollarina hakim olmak istiyorsan tabiki de katki olur. Gorecegin hersey sana katki saglar. Ingilizceni gelistir..bak ciddi diyorum kafani duvara vurursun mezun olunca.

Hocam İngilizcem çok gelişmişti bir donem . konusuyordumda ama bir sure sonra konuşacak adam bulamayınca konuşmada baya bir sıkıntı oluştu . karışımdaki kişiyi çok rahat anlıyorum ama akışı konuşamama gibi bir durumum var

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bak böyle bi konu buldum

bu adama pm atabilirsin.

Hocam bu arkadaşa PM atmisim 2 ay önce . 2 aydır girmemiş foruma

• Dostum bende karayollari genel mudurlugu bunyesinde tunel insaatinda staj yapicam. Senin staj yerin direkt bolgede olmaz sanirim hangi santiyeye gidicegin belli mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivilin

Dostum bende karayollari genel mudurlugu bunyesinde tunel insaatinda staj yapicam. Senin staj yerin direkt bolgede olmaz sanirim hangi santiyeye gidicegin belli mi ?

Hayır değil hocam . işte strateji planlama başmühendisi ne onaylattım stajı . sonra okula onaylatacam .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Dostum bende karayollari genel mudurlugu bunyesinde tunel insaatinda staj yapicam. Senin staj yerin direkt bolgede olmaz sanirim hangi santiyeye gidicegin belli mi ?

Hayır değil hocam . işte strateji planlama başmühendisi ne onaylattım stajı . sonra okula onaylatacam .

Hocam isteğe bağlı olan stajları da okula onaylatmak mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Hocam isteğe bağlı olan stajları da okula onaylatmak mı gerekiyor?

Hocam okulda 2 hocaya onaylatmak gerekiyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.