Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bozokluht - Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Elektrik-Elektronik Mühendisliği (2014 giriş)
  • kocatepe üniversitesi harita mühendisliği 1.sınıf eklermisin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epala54 -- 27 Ekim 2014; 1:25:26 >
  • Forumda Biyosistem Mühendisi olsun.2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumbas -- 29 Ekim 2014; 18:01:22 >
  • bütün mühendis adayı ve mühendis abilerime selamlar ben lise 3 öğrenci olarak benim merak ettiğim 4-5 soru var

1: Seneye sınav sonucuna göre Otomotiv Mühendisliği istiyorum sizce nasıl bir bölümdür Türkiye'de iş olanakları ne durumda ileride bölümüm olan işlerde sıkıntısız çalışabilirmiyim yani
    2: Forumda okuduğum bir konuda Otomotiv Mühendisliği aynı zamanda Makine Mühendisliği olarakta geçiyor yani makine mühendisliği bölümlerinde de çalışabilirsiniz diyorlardı
    3: Otomotiv Mühendisliği okumak için Ankara'da Atılım üniversitesi 390 puanla TAM Burslu olarak alıyor yine bu puanlara Işık Üniversiteside alıyor Bursa Uludağ Üniversitesi de ortalam bu puanlarda Kocaeli Üniversitesi biraz daha düşük yani kısaca sizce otomotiv okumak için normal üniversitede mi okumalıyız yoksa kaliteli bir özel üniversitede mi okumalıyım benim için ileride hangisinin diploması daha katkılı olur
    4: Bu Üniversite listesinde M.T.O.K ibaresi ne oluyor
    5: Teknoloji Fakültesi ile Mühendislik Fakültesinin farkları nedir hangisi daha iyidir bizim için

• canakkaleli17 kullanıcısına yanıt
    mtok meslek liseliler için ayrı kontejyan içerdiğini gösterir puanları normalden düşüktür otomativ mühendisliği makine mühendisliğine benzer iş olanakları kendine bağlı fizik seviyosan yaz teknoloji fakultesi sıkıntılı bir konu imza olayı var mühendislik tercih etmeye çalış
  • Sakarya Üniversitesi - Endüstri Mühendisliği(2012) -3.Sınıf
  • BlackLeaF Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Mezun - Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Yüksek Lisans 2014 Giriş Yılı
  • hocam beni de eklersin :)

SpLendoR- - Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf (Giriş 2012)
  • bilkent üniversitesi makine bölümü benide eklermisin
  • Sakarya Üniversitesi Makina Mühendisliği 2011
  • evowinds GAZİ Endüstri mühendisliği 2003
  • İstanbul Mef İnşaat eklersen sevinirim
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Müh. 1. Sınıf
  • Yıldız Teknik Üniversitesi - Kontrol ve Otomasyon Hazırlık
  • Beni de ekler misin;

onder.t - Yaşar Üniversitesi Elektrik Elektronik müh. - 2013 mezunu - Bologna Üniversitesi - Elektronik Haberleşme müh. yüksek lisans programı - 2013 - 2. sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 2 Aralık 2014; 5:25:36 >
  • m.hayrettin İTÜ Makina Müh. 1.Sınıf
  • Artyom1453 - Cumhuriyet Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) - 2014/2018 - 1. sınıf
  • Zaman Ötesi kullanıcısına yanıt
    Hangi üniden mezunsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHero

Hangi üniden mezunsun hocam

Çukurova Üniversitesi
  • Metalurji mühendisleri var mı aktif ?
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.