Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahmet kaya o soruyu bende sordum ford connect kardeş cevapladı sağolsun maddleri 4 sayfadaydı gaiba
  • ahmet kaya maddeler şunlardı

ford connect den alıntıdır

-
    quote:

yan çamurluk ağızları sökülürken tutan plastik pimlerden bazıları şekli ymuluyor onları yenileri ile değiştir 10-15 adet var bir tanesinde tanesi 0,25ykr
    - boyama yapılmadan önce iyice temizlenmesi gerekiyor gerekirse söküldükten sonra sıcak sabunlu bezle yıka leke kir kalmasın yüzey pürüzlü olduğu için
    - boyama yapmadan önce plastik yüzey astarı atılıyor attırmassan 5-6 ay sonra dökülür
    - boyama kesinlikle fırın sistemi olması gerekiyor.
    - boyandıktan ve vernik atıldıktan sonra bir kaç ay gözüne sırıtır yeni boya olduğu için ondan sonra araba ile aynı renge dönüyor.
    - arka tomponu boyatmayı düşünüyorsan yanlarda bulunan tompon kenarlarından sağ ve sol birer tane yedek al tanesi 6,5 ytl. onlarıda boyat çünkü ufak tefek çarpma veya geri yanaşırken kaldırım üzerine çıktığında iilk onlar dokunuyor. çiziliyor adamı gıcık ediyor hemen değiştirirsin zaten geçmeli.
    - ön tamponun altında lastik kuruyucu var esnek olduğu için boyatma yarın esnedikçe dökülür hızlı giderken rüzgarda bile esner orası. zaten siyah olursa daha iyi gözüküyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

Ayrıca arkadaşlar ben bizim aracın arka ve ön tanponu boyamak istiyorum griye nasıl güzel olur mu?

yapayım mı??

bence boyama krdş hem güzel olmuyo hemde daha sonradan dökülüyo ve dahada kötü bi görüntü ortaya çıkıyor bence sen tamponlarına ilaç sür kömür gibi yap daha şık oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

dostum ben iki kutu film harcadım ama olmadı yapıyon ama küçük bir yerde hava kalıyor onu yok edemiyorsun oda admı deliye döndürüyor başka bildiğin bir yöntem varsa anlat yor biraz klavyeni

quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Arkadaşlar camlara filmi kendinizde takabilirsiniz
    yöntemi çok kolay

filimlere yazık etmişin krdş yaw bilen birine yaptırsaydn keşke ama olsun deneyim kazanmış olrsun bu sayede

• quote:

Orjinalden alıntı: droll

ahmet kaya maddeler şunlardı

ford connect den alıntıdır

-
    quote:

yan çamurluk ağızları sökülürken tutan plastik pimlerden bazıları şekli ymuluyor onları yenileri ile değiştir 10-15 adet var bir tanesinde tanesi 0,25ykr
    - boyama yapılmadan önce iyice temizlenmesi gerekiyor gerekirse söküldükten sonra sıcak sabunlu bezle yıka leke kir kalmasın yüzey pürüzlü olduğu için
    - boyama yapmadan önce plastik yüzey astarı atılıyor attırmassan 5-6 ay sonra dökülür
    - boyama kesinlikle fırın sistemi olması gerekiyor.
    - boyandıktan ve vernik atıldıktan sonra bir kaç ay gözüne sırıtır yeni boya olduğu için ondan sonra araba ile aynı renge dönüyor.
    - arka tomponu boyatmayı düşünüyorsan yanlarda bulunan tompon kenarlarından sağ ve sol birer tane yedek al tanesi 6,5 ytl. onlarıda boyat çünkü ufak tefek çarpma veya geri yanaşırken kaldırım üzerine çıktığında iilk onlar dokunuyor. çiziliyor adamı gıcık ediyor hemen değiştirirsin zaten geçmeli.
    - ön tamponun altında lastik kuruyucu var esnek olduğu için boyatma yarın esnedikçe dökülür hızlı giderken rüzgarda bile esner orası. zaten siyah olursa daha iyi gözüküyor.

Çok saol Droll kardeş

• YeNi Cektim Ve YeNi YıKadım

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • Arkadaşlar ıkı gundur gıremıodum sıteye baya yazışmışsınız ben yokken... Ben 18 inç jant koydum yakıt tabıkı farkedılır durumda arttı fakat arabaya buyuk lastık ve jant koyarsanız cok cırkın duruo ama basarsanız cok tatlı gozukuo ben 18 lerı koydum ve sıtandart boyundan tam 8 cm. aşağı bastım arabayı maşşallah dıyım on numara oldu...Fakat hanı derler ya nazar taşı çatlatır dıe arabayı ıkı gundur garajda yatırdım cumartesı akşamı cıkartcam calışmıo ıkı gundur sabah akşam koşuşturuorum ve sorun hala cozulmedı arabada herşey normal kontağı cevırıom tam marşa bascakken o kırmızı ışık sanısede bı yanıp sonuyo ve motordan tık yok kafayı yıcem arabanın beynı yanmış imb. kitlenmiş ve araba anahtarı tanımıo dıolar....Fikri olan varsa bana acıl yardım etsın cunku sıyırdım kafayı acayıp canım sıkkın.....
  • ford kalitesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Arkadaşlar ıkı gundur gıremıodum sıteye baya yazışmışsınız ben yokken... Ben 18 inç jant koydum yakıt tabıkı farkedılır durumda arttı fakat arabaya buyuk lastık ve jant koyarsanız cok cırkın duruo ama basarsanız cok tatlı gozukuo ben 18 lerı koydum ve sıtandart boyundan tam 8 cm. aşağı bastım arabayı maşşallah dıyım on numara oldu...Fakat hanı derler ya nazar taşı çatlatır dıe arabayı ıkı gundur garajda yatırdım cumartesı akşamı cıkartcam calışmıo ıkı gundur sabah akşam koşuşturuorum ve sorun hala cozulmedı arabada herşey normal kontağı cevırıom tam marşa bascakken o kırmızı ışık sanısede bı yanıp sonuyo ve motordan tık yok kafayı yıcem arabanın beynı yanmış imb. kitlenmiş ve araba anahtarı tanımıo dıolar....Fikri olan varsa bana acıl yardım etsın cunku sıyırdım kafayı acayıp canım sıkkın.....

akü ye bak bi kere bizde aküyü hiç kontrol etmemiştik alındğından berii aynı akü oldunca ömrü dolmuştu araba iteklemeyle 1 kere çalışmıştı sonra birass gittikten sonra tkrar sönmüştü araba ve sonra seninki gibi oldu yol servisini çaardık geldi aküyü deiştrdi araba eski canavarlığına döndü.söylediğimi dikkate al büyük bi ihtimal akü den olabilir

• dostum teyp çalışıyormu yoksa açtığında code mi istiyor eğer kod istiyorsa muhtemelen aküdendir ama dediğine göre kontağı çeviirdiğinde araba hiç bir faaliyet yapmıyor diyorsun yani marş motoru hiç dönmüyor öylemi kırmızı işik cevirdiğinde hiç sönmüyormu detayları yaz birde aracı sadece senmi kullanyorsun kulanan herkese sor işiklar sönmeden marşa basıldı ise bu senin lastiklerin yapılırken ustalarda yapmış olabilir imb ve beyini değişecek geçmiş olsun
    kafanı yorma fani işlere neticede kul yapısı

quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Arkadaşlar ıkı gundur gıremıodum sıteye baya yazışmışsınız ben yokken... Ben 18 inç jant koydum yakıt tabıkı farkedılır durumda arttı fakat arabaya buyuk lastık ve jant koyarsanız cok cırkın duruo ama basarsanız cok tatlı gozukuo ben 18 lerı koydum ve sıtandart boyundan tam 8 cm. aşağı bastım arabayı maşşallah dıyım on numara oldu...Fakat hanı derler ya nazar taşı çatlatır dıe arabayı ıkı gundur garajda yatırdım cumartesı akşamı cıkartcam calışmıo ıkı gundur sabah akşam koşuşturuorum ve sorun hala cozulmedı arabada herşey normal kontağı cevırıom tam marşa bascakken o kırmızı ışık sanısede bı yanıp sonuyo ve motordan tık yok kafayı yıcem arabanın beynı yanmış imb. kitlenmiş ve araba anahtarı tanımıo dıolar....Fikri olan varsa bana acıl yardım etsın cunku sıyırdım kafayı acayıp canım sıkkın.....

• arkadaşlar benide ekleyin 2004 tourneo connect aytozu gri
  • arkadaşlar ben connecte mp3 çalar almak istiyorum tavsiyeniz varsa yazın birde bu teyp kısmına çerçeve oluyormuş neyin nesidir bu yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aselimden -- 23 Nisan 2007; 11:18:09 >
  • eklendin kardeş
  • arkadaşlar aracına teyp yerine mp3 player takan varmı varsa bi foto göndersin o kocaman boşluğu nasıl doldurcaz ya acil......
  • o boşluğa plastik takıolar bazılarınınki eğreti duruo bazılarıınki ii duruo bi araştır derim bnm fikrim yok vala
  • dostum o koca konsola küçücük bir teyp takmayı düşünüyorsun her halde arabayı şahine cevirirsin valla sen orayawww.hepsiburada.com adresinde satılan güzel geniş video lu teyp ler var ondan al tak hem geri vitese taktığında arkayı ekrandan izleyerek gidersin

quote:

Orjinalden alıntı: aselimden

arkadaşlar aracına teyp yerine mp3 player takan varmı varsa bi foto göndersin o kocaman boşluğu nasıl doldurcaz ya acil......
  • beyler buda benım connect .......

• arkadaslar yanlıslıkla resmı ters attım kusura bakmayın
  • sımdı bakabılırsınız beyler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.