Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .AhMeTKaYa. düz yolda 200 yapmıştın dimi
  • Fanatizme,karşılıklı atışmaya,gereksiz gerginliğe son veriniz.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 21 Nisan 2007; 12:30:33 >
  • Tamam arkadaşım bizlerde dobloyu seviyoruz aramızda bulun. ançak benim aracım senin aracından

üstün gibi laflar sölemeyelim. tamam dobloda güzel CONNECT DOBLO KARDEŞLİGİ
  • - Karşılıklı atışmalar
    - Gereksiz gerginlik
    - FANATİK YAKLAŞIMLAR
    - Benim aracım seninkini döver tarzı çocukca yaklaşımlar
    - Silinen mesajların tekrar atılması

Görürsem konuyu kilitleyeceğim.
    Bu tarz mesajları görürseniz tartışmaya katılmadan, cevap yazmadan şikayet butonunu kullanarak yöneticilere haber veriniz.

Artık uzatmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 21 Nisan 2007; 12:57:57 >
  • arkadaşlar bizim araçlara 205 lastik gidermi?? taktırmak istiyozda bizim karşı komşuda

doblo var oda taktırmak istiyo. connect üzerinde jantların üzerine büyüklük olarak hangi model lastigi

atabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

arkadaşlar bizim araçlara 205 lastik gidermi?? taktırmak istiyozda bizim karşı komşuda

doblo var oda taktırmak istiyo. connect üzerinde jantların üzerine büyüklük olarak hangi model lastigi

atabiliriz

kardeş orjinalden büyük lastik takarsan performansta düşme yaşanır fakt uzun yolda araba yorulmaz ve daha az yakar
  • geniş lastik güzel oluo sanki merceds 350 gibi miş gibi
  • buda bizim conncet daha bir haftalıkken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 24 Nisan 2007; 17:28:53 >

• allah kaza bela vermesin kardeş .bu arada seninki makyajlı kasamış yaa
  • mustafa kardeş sizin connect bu ha Allah kaza bela vermesin kardeşim
  • AhmetKaya kardeş eğer arabayı düşürürsen güzel görünebilir ama araba yüksek iken çok çirkin duruyor ayrıca evt performanstanda düşer yakıt tüketimi artar ama dediim gibi arabayı düşürsen güzel görünür ama yok ben amassörlerle oynamam diosan orjinal lastik en iyisi her türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doblo_Dynamic

AhmetKaya kardeş eğer arabayı düşürürsen güzel görünebilir ama araba yüksek iken çok çirkin duruyor ayrıca evt performanstanda düşer yakıt tüketimi artar ama dediim gibi arabayı düşürsen güzel görünür ama yok ben amassörlerle oynamam diosan orjinal lastik en iyisi her türlü

hımm saol. arabayı düşürmek icinde amassör düşürmek lasım oda sorun yaratabilir orjinallıgı gider

Böle iyi o zaman

• connect gücü sen arabayımı dşürdün san ki alçak gibi duruyo
  • arkadaşlar hani ticari araçlara takılan şu üst spoilerlar var bilirsiniz onların fiyatı hakkında bilginiz var mı yardımcı olur musunuz???
  • II.BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI

BULUŞMA YERİ :TJK OTOPARKI
    BULUŞMA TARİHİ :22/04/2007-PAZAR
    SAAT :12,00
    AKTİVİTELER :PİKNİK VE MANGAL PARTİSİ

KATILIMCILAR

GİZBİ. TLF=0555.399.69.01
    PANİK YOK TLF=0532.683.16.05
    KECEKECE TLF=0535.651.11.23-0533.209.96.53
    FOCUST TLF=0533.632.26.36
    RAKKAS79 TLF=0532.367.19.12
    BLUECAT TLF= 0542.834.19.02
    ERGUVENC
    CYBGORGOOTR

KATILIMCI ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ

HERKESE SELAM FORD KEYFİ SÜRMEYE DEVAM
  • quote:

AhmetKaya kardeş eğer arabayı düşürürsen güzel görünebilir ama araba yüksek iken çok çirkin duruyor ayrıca evt performanstanda düşer yakıt tüketimi artar ama dediim gibi arabayı düşürsen güzel görünür ama yok ben amassörlerle oynamam diosan orjinal lastik en iyisi her türlü

büyük lastik sadece performanstan kayıp verir fakat yol tutuş artar, ayrıca yakıt tasarrufun olur ama dediğim gibi performans düşer.yakıt tüketimi artmazz

• quote:

Orjinalden alıntı: droll

buda bizim conncet

Araban çok güzelmiş. Allah kaza bela vermesin.

• arkadaşlar dün connectimin filimlerini söktüm ilk aldırdığımda yaptırmıştım çok açık renkteydi biraz koyusunu yaptırmak istiyorum filim çeken yerlere gittim adamlar 100-150 ytl den ağzını açıyor ben ilk filimleri 2005 temmuzda 40 ytl ye çektirmiştim edirnede bu istanbulda niye böyle pahalı anlamadım halbuki bizim araçlara filim çekmek çok kolay zaten arka yan camları 3 vida tutuyor ve camlar düz sayılır istanbul içerisinde biraz daha uygun fiyata çaktirebileceğim yer varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • Filmi bütün camlara cektiriyor musunuz? bence ön camlara cektirmeyin, ön cama cektirince hem görüş mesefesi düşüyor özellikle geceleri ve polis ceza yazabiliyor. Birde en iyi 2 numara koyulugundaki cam diyorlar veya 35 lik mi ne deniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

büyük lastik sadece performanstan kayıp verir fakat yol tutuş artar, ayrıca yakıt tasarrufun olur ama dediğim gibi performans düşer.yakıt tüketimi artmazz

arkadaşım saçmaladıının farkındasın herhalde yakıt tasarufu sağlanır fln yanlış biliyosun ayrıca yol tutuşu fln artmaz ford mühendisleri herşeyi düşünerek ne testlerle bu ölçülere ulaşıyo
    herhalde sen mühendislerden daha iyi bilemezsin

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.