Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç beklediğim gibi bi başlık çıkmadı siz bunun adını Connectle hız yapanlar koyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

arkadaşlar doblocuya bugune kadar ses çıkartmadım ama yeter artık ben blokladım bu şahsiyeti sizde bloklayın burada adam akıllı birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz cevap verenler size söylüyorum cevap vermeyin arkadaşa connectgücü müdahale et sende dostum

katılıyorm dostum sana kendi team ından çok burda takılıo sadece bn diil başkalarınıda raadsız ediyormuş. doblo team da 25 sayfada 1 tane connect resmi, videosu yok ama bizimkine doblo koyuyolar arkdaşım J-T-D istenmiosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

arkadaşlar doblocuya bugune kadar ses çıkartmadım ama yeter artık ben blokladım bu şahsiyeti sizde bloklayın burada adam akıllı birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz cevap verenler size söylüyorum cevap vermeyin arkadaşa connectgücü müdahale et sende dostum

katılıyorm dostum sana kendi team ından çok burda takılıo sadece bn diil başkalarınıda raadsız ediyormuş. doblo team da 25 sayfada 1 tane connect resmi, videosu yok ama bizimkine doblo koyuyolar arkdaşım J-T-D istenmiosun

evt yaa J-T-D kardeş yalnızca sizi deil benide raatsız ediyo ne varya doblom var die beni düşman olarak görmeyin baştada sölemiştim ben buraya bir connect hayranı olarak gelmiştim o yüzden herkes mazotuna baksın paylaşımlarınıza devam edin

• GLX yakıtı ile ilgili cvp: Yakıyo kardeşim ama gidiyo. ne kadar yaktıına gelince 250 ykr. arabam grall walla.
    Çok memnunuz daş gibi duruyo bakınca. Şu anda bi kamera yok adam gibi çekim resimleri..
  • kardeş sen dert etme bid yanlış hesaplıyor olmayasın. doğru hesaplasan bilee biliyorumki bi km yapsın düşecek garanti bnden. bide herhalde sen devirli kullanıosun
  • arkadaslar ozellıkle connect gucu ya beyler bu ımzayı nasıl kullancaz bılgılendırırsenız sevınırım
  • beyler kımsenın yakıtı kımseyı tutmaz boşuna hesaplamayın cam far kışı sayısı hepsı bı etken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRMC CÜNEYT

arkadaslar ozellıkle connect gucu ya beyler bu ımzayı nasıl kullancaz bılgılendırırsenız sevınırım

kardeş bn şuan başka biyerdeyim.bana msj at ewe gidince birkaç resimle sana anlatırım
  • quote:

arkadaslar ozellıkle connect gucu ya beyler bu ımzayı nasıl kullancaz bılgılendırırsenız sevınırım

arkadaşım yukarda profilim yazıyor oraya tıklıyorsun daha sonra imza paneline tıklıyorsun

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/tm.htm][center] 
    [image]http://img84.imageshack.us/img84/4928/fasdfsdkj9.jpg[/image]
    [color=blue][b] [u]**CoNNeCT TeaM**[/u][/b][/color][/size][/center][/link]
    bunu oraya kopyala yapıştır yapıyosun ileri ileri diosun bu kadar kardeşim
  • connect gucu cok sagol arkadsım oldu bu sefer galıba
  • imza yüklemesi olmuşmu deneyim dedim
  • arkdaşlar en üstte profilim var ona tıklıyoruz... daha sonra

bunu tıkladıktan sonra alttaki resimdeki yer çıkacak

oradaki ufak pencereye alttaki kodu kopyalıyoruzz

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/tm.htm][center] 
    [image]http://img84.imageshack.us/img84/4928/fasdfsdkj9.jpg[/image]
    [color=blue][b] [u]**CoNNeCT TeaM**[/u][/b][/color][/size][/center][/link]

• Yradımın için teşekkürler connectgücü .
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbede1969

Yradımın için teşekkürler connectgücü .

rica ederim kardeş lafımı olur
  • CONNECT GUCU YARDIMLARIN ICIN SAGOL ARKADSIM
  • quote:

CONNECT GUCU YARDIMLARIN ICIN SAGOL ARKADSIM

rica ederim kardeş herşey connect team için :D
  • işte 2003 model aslanım(öndeki tdci a aldanmayın o bir 90bg lik görünümlü 75bg lik connect)

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

işte 2003 model aslanım(öndeki tdci a aldanmayın o bir 90bg lik görünümlü 75bg lik connect)

yani o bir TDDI Sakızlı Connect Allah kaza bela vermesin

• BU DA BENİM CANAVARIM

arkadaşlar youtubedeki 198km/hız olan connect bu İşTe CaNaVaR işTe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVi. -- 21 Nisan 2007; 10:35:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

BU DA BENİM CANAVARIM

arkadaşlar youtubedeki 198km/hız olan connect bu İşTe CaNaVaR işTe

Allah kaza bela vermesin güzel araç motorunda modifikasyon var mı yoksa boş mu ???

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.