chıp ole pıyasa chıplerınden deıl bıkere 400 dolarlık falan deıl yanı o baya tuttu ama fıyatı bende kalsın ve yapmıoda zaten herkeze blow off hks o 1 mılyarı buluo zaten hks dızayn otto son susturucu kat ıptalı turbonun ordan en arkaya kadar 52 lık yanı ana borusunun 11,5 katı falan daha geniş komple duz boru ıntercolurda bıraz ounama hava alması için ve turbo basıncı ıçın bıraz uğraş bu kadarı yeterlımı
quote:
Orjinalden alıntı: J-T-D
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 5 milyar mı :S :S :S naptın dai sen yaa chip var turbo fln mı deiştin blow off vardır ztn azıcık bilgilendirsene
quote:
Orjinalden alıntı: mehzent
chıp ole pıyasa chıplerınden deıl bıkere 400 dolarlık falan deıl yanı o baya tuttu ama fıyatı bende kalsın ve yapmıoda zaten herkeze blow off hks o 1 mılyarı buluo zaten hks dızayn otto son susturucu kat ıptalı turbonun ordan en arkaya kadar 52 lık yanı ana borusunun 11,5 katı falan daha geniş komple duz boru ıntercolurda bıraz ounama hava alması için ve turbo basıncı ıçın bıraz uğraş bu kadarı yeterlımı
quote:
Orjinalden alıntı: J-T-D
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 5 milyar mı :S :S :S naptın dai sen yaa chip var turbo fln mı deiştin blow off vardır ztn azıcık bilgilendirsene
tmmdır dai anladım ben ztn chipler deişiyo !!!
klavyede anormallık var ya ne 11,5 u 1,5 katı
destur cekın yanı resmı gorunce...
quote:
destur cekın yanı resmı gorunce...
kımler ıstanbuldan?
quote:
kımler ıstanbuldan?
ben adanadan walla
arkadaslar teamımıza ilgi gösterelım connect çiler BURAYAAA....
MEHZENT ADAS VIDEO KOYCAKTIN HANI NEOLDU KOYDA BAKALIM BI YAA
adana
TUM CONNNECTCI ARKADSLAR HERKES SURAYA BI MSNINI YAZSIN YA ORDANDA PASLASIRIZ
BEN YAZMİİM DİMİ MSNİMİ ???
yaa arkdaşlar glx le ilgili detaylı bilgi istiyorum, video istiyorum, ille son hız yada kalkış diil rica ediyorum.niyette varda :D inş garamelinden ya da tonik mavisinden :D
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
yaa arkdaşlar glx le ilgili detaylı bilgi istiyorum, video istiyorum, ille son hız yada kalkış diil rica ediyorum.niyette varda :D inş garamelinden ya da tonik mavisinden :D
he yaw yok mu yaww hiç geleyix vidyosu
YOK BE ARKADASIM SENDE YAZ NEDEN YAZMICAKMISIN KI BIZLER ARKADASIZ UNUTMAYINNN
arkadaşlar doblocuya bugune kadar ses çıkartmadım ama yeter artık ben blokladım bu şahsiyeti sizde bloklayın burada adam akıllı birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz cevap verenler size söylüyorum cevap vermeyin arkadaşa connectgücü müdahale et sende dostum
arkadaşlar siyah cam filmi yüzünden polis tarafından cezayla veya bi sorunla karşılaşıyor musunuz? Cam filmi yasak diyorlarda.
evt bizim burda yasak walla o gün yarıştayken bi golf yakalandı adama kendi elleriyle söktürdüler filmleri acıdım walla adama!!
glx in yakıtı hakkında soru sorduk laf döndü dolastı gene kim kimi yer ,tokatlar'a döndü..helal olsun valla.. bu sohbetlerle buraya girip bilgi edinmek isteyene birsey verilmez ki..arkadasın biri arac hakkında soru soruyor , donen muhabbetler kalkısta kim kimi gecer..adamın sorusunu takan yok..yok doblo iyiymis kalkısta olmaz efendim ford onu yermis gel kapısalımmıs deneyelimmis ne gereksiz sohbet yahu... bu arabalar yarıs arabası degil..süratmıs bilmemneymis ..bunların hic birini vaadetmiyor ki size arac..kamyonet alıyorsun arkadasım sen..ticari araba alıyorsun ne hastalıktır bu ya..allah sizi korusun canınıza gelmesin..baska birsey demiyorum..
abı koyucam ama başıma iş acmaya gerek yok polıs artık mudahele edıyo takıbe alıyo burda uye olupta seyreden ardaşlar vardır yazsınlar işte yorumları..