Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz alalı daha 3 hafta oldu 200 km olmadan depo yarıya indi..glx napıyo böle anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertyAdams -- 17 Nisan 2007; 11:44:48 >
  • 200 km olmadan full depodan mı yarıya indi...??? bi yanlıslık olmasın..
    eger oyleyse facia gene..sozum ona dusurmuslerdi yakıtını.
    quote:

Orjinalden alıntı: SertyAdams

biz alalı daha 3 hafta oldu 200 km olmadan depo yarıya indi..glx napıyo böle anlamadım
  • arkdaşım sen herhalde motor açma işiyle uğraştın ve yeni araç olmasındanda biras fazla yakmasının olayıyla karşılaştın,. ben sana şu garantiyi veriom 2500 de at vites gör ekonomiyi ama motoru tam anlamıyla açtıktan sonra
  • o ekonominin acılımını bir yapsanız nekadar yani?
    quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arkdaşım sen herhalde motor açma işiyle uğraştın ve yeni araç olmasındanda biras fazla yakmasının olayıyla karşılaştın,. ben sana şu garantiyi veriom 2500 de at vites gör ekonomiyi ama motoru tam anlamıyla açtıktan sonra
  • YA BEYLER ARACIN FOTOSUNU KOYCAM AMA RESIMIN BOYUTU BUYUK DIYIYO NASIL YAPCAZ...
  • 16 mı zaten orjınalı 15, 16 takıp gezmeye değermı ya hıç...Şimdi yere basmakla uğraşıorum...18 le dobloları tokatlarız cadyy içinde 15 lere düşerız olur bıter...

quote:

Orjinalden alıntı: J-T-D

quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Benım yerımde olsanız ağlardınız galıba 18 lerı taktım arabaya taksimetre gibi yakıo ya bu connectı cok sevıom ya 18 ler hala doblo tokatlıo Bu akşam resımlerını cekıyım koyucam buraya

helal olsun connectle doblo tokatlayan birisi olarak tarihe geçtin dai 18 takılırmı yaa en ideal 16 jant ;) 18 biraz fazla kaçmış

• Orjınal takılmıoz dıe sevmıyosunuz galıba bı makas fıyatı sorduk ses soluk cıkmadı ya..Sıfırın hem çift fiyatını hemde tek fiyatını oğrensem guzel olucak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

benim arabada bolcana taş ve ufak tefek çizikler var dışaarıdada pasta çektirdim kendimde o yüzey üzerinde saatlerce uğraştım ama olmadı taş değen yerler derin saylır elini sürtüğün zaman çukurluk ele geliyor rütüş yaptırmayı düşünüyorum nasıl olur rütüş yapan yerler varmış sanırım. ve bu rütuş nasıl yapılır bilen varmı.

cevap veren yokmuuuuu
  • mehzent kardeş senin connect 110 luk mu ???? yoksa 90lık yada 75 lik mi ?? cümleye bak yaaa ama siz anlarsınız
  • gerçekten cevap veren yok mu bende merak ettim bu rütuş olayını bilgisi olan varsa bizi bilgilendirirse sevinriz

Orjinalden alıntı: ford connect

benim arabada bolcana taş ve ufak tefek çizikler var dışaarıdada pasta çektirdim kendimde o yüzey üzerinde saatlerce uğraştım ama olmadı taş değen yerler derin saylır elini sürtüğün zaman çukurluk ele geliyor rütüş yaptırmayı düşünüyorum nasıl olur rütüş yapan yerler varmış sanırım. ve bu rütuş nasıl yapılır bilen varmı.

cevap veren yokmuuuuu

• beyler o tas vuruklarını rutus yaptırdıktan sonra pasta cıla yaptırsanda bıraz bellı oluyo haberın olsun tabırı caıse yamalı essek gıbı duruyo eger kı tas vurugu fazlaysa o bolumu komple boayat daha karlı cıkarsın hem super oluyo
  • j t d slm ya adas buraya arabanın resmını nasıl koycaz ya hıc bı sekılde kabul etmıyo
  • bınmesıne bınersın de connecte yakısmazzzzzzzzzzz .... connectler ayrıcalıklıdırrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRMC CÜNEYT

j t d slm ya adas buraya arabanın resmını nasıl koycaz ya hıc bı sekılde kabul etmıyo

kardeş upload ettikten sonra linki kopyala sora linkin başına [simage] sonunada [/simage] yap olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: BRMC CÜNEYT

j t d slm ya adas buraya arabanın resmını nasıl koycaz ya hıc bı sekılde kabul etmıyo

kardeş upload ettikten sonra linki kopyala sora linkin başına [simage] sonunada [/simage] yap olur

bana sorulan bi soruyu sen cevapladıın için teşşekürler
  • arkdaşlar şu imza işini halledelim yaaa bn yapmaya çalıştım bakın imzama resim çıkmadı.connect team üyeleri yardımlarınızı bekliyorum
  • arkdaşlar sorunu çözdüm ve imza yı hallettim hayırlı olsun işte alltaki şeyi aynen kopyalayın meğerse salak bi seteden upload ediomuşum ondan görmüomuş resmi şimdi kaliteden anlayan bi siteden upload ettim

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/tm.htm][center] 
    [image]http://img84.imageshack.us/img84/4928/fasdfsdkj9.jpg[/image]
    [color=blue][b] [u]**CoNNeCT TeaM**[/u][/b][/color][/size][/center][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 18 Nisan 2007; 14:26:02 >

• connect team da birass diil çok garip kaçmış bnce resimlerin fakat yinede allah kaza bela vermesin
  • dobloya gitmez dienler buyrun adam 220 km/h vurmuş Transporter a nasıl yetişiyo ama

melih3520youtube
    doblo 220 km/h
    http://www.youtube.com/watch?v=CGjP3E4yvlY

• ford connect kardeş cevapo biraz geç oldu ama bencede boyat bi ilk zaman lar biraaz belli olur ama sonraları geçer fark anlaşılmaz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.