Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 den sonrası yok ve de transporter e yakşlaşıo ama geçemio herneyse arkdaşım doblo ile olan paylaşımlarını başka yerde yap. burada bırak dobloyu aynı markadan olan fiesta, focus vs.. gibi arabalara da koyulmaz çünkü burası CONNECT TEAM
  • bnde diyecektim adam nasıl modlamışsa dobloyu 220 yapmış dicektim.200 den sorası yok ama
  • arkdaşlar imza olayını çözdüm . Team daki herkesin bu imzayı kullanmasını diliyorum.imza , bir kaç msj üstte var fakat bn ilk sayfayada koydum

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 18 Nisan 2007; 18:59:02 >
  • jtd sende bizim teamı çok sevdi galiba hiç ayrılmıosun bizden senide team a alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

jtd sende bizim teamı çok sevdi galiba hiç ayrılmıosun bizden senide team a alalım

olur yazın benide :D ama doblo var bende
  • connect gücü nediosun yazalımmı
  • bana karambol yaparlar valla. linç ederler
    bu arada da sonra hain doblocu die adı çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

yok ya yapmaz bizim arkadaşlar,yoksa yaparlarmı

droll kardeş bana msn adresini yazsana eklim seni
  • bilgi=Arkdaşlar , ford connect glx nin bordo dan sonra koyu gri rengide çıkarak 5 renk oldu habernz olsun
  • all :S ne alaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

e-5 yazıcaktım pardon

anladım anladım e-85
  • 23
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

23

hmmm msn adresini yazsana bana eklim seni
  • ya beyler benım arabam connect 90 lık sıyah delux 15 lıkler ustunde sız hala full aksesuar ve 220 yı cok rahat goruyom neyın kavgasını yapıonuz gelın bı ara turnuva duzenlıyelım ama tdagda sımdıye kadar gecen ne bı doblo nede bı connnect cıktı eeee connect FARKIIIII....
  • Para Şan Şohret Ford Connect... Nasıl Sloganımız...
  • sız fazla basmayında parcalarınız dokulmesın
  • Benım adım şanım bellı zaten bı 110 lukla denemk ıstyom kardeşım denıyelım bır gun valla guzel olur bakalım kaç metre fark oluyo...
  • kardeş sana arabanın modlanması ne kadara patladı. sadece kaput altındakiler
  • you tubede mehzent yazın cıkar vıdeolarım ama hız vıdeosunu sıldım ama eğer ısrar edersenız bı koyarım tekrar hız dedıım makas falan yanı...5 mılyarı buldu kardeş...
  • saolasın kardeş
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.