Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.118.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guerillapirhana

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

ALET DEHŞET OLMUŞ KENARLARA DA BİRAZ ÇIKARTMA FALAN KOYARSAN BİR DE KANAT TAKARSAN DAHA GÜZEL OLUR ZATEN GÜZEL AMA
  • :S :S :S o ispanyada birinin connect i kardeş yaniii başkasının
  • cimbombom
  • bizde haftaya diil ondan sonraki hafta Ali Samiyendeyiz fb maçında arklarla ama daha bilet yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 7 Mayıs 2007; 16:15:47 >
  • Hepinize sevgiler arkadaşlar

Artık şampiyonuz droll gs macı haftaya değil 2 hafta sonra
  • Haftaya fb ts yi yenerse şampiyonluk turunu gs macında atar
  • iNŞALLAH İNŞALLAH gs maçınca turu atıyoruz dün de tur antremanı yaptık özlemişiz
  • ya bırakın turu filan siz önüzdeki maçları almadan ne turu atıyosunuz ya kaybedersenizinş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 7 Mayıs 2007; 19:16:19 >
  • yav forum niye durgun bugün
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

cimbombom

helal sana droll@ kardeşşş en böyül cimmmbommm
  • arkadaşlar şu glx lerde olan tavan rafının aynalı uzantısını gödünüzmü işte ondan satın alsak benim delüx e takılmazmı inceledimde değişiklik yok gibi yani takılabilir gözüküyor nedersiniz güzel olmazmı
  • goollllllllllllllllll song golgol golgol gol gol gol
  • connectci fenerli arkadaşlar ne dersiniz son hafta Fenerbahçemizin Ankaragücü ile yapacağı maça gidelimmi istanbulda olanlar dışardanda gelmek isteyenler Fenerbahçemizle şampiyonluğu kutlayalım

nedersiniz?
  • arkadaslar zatı bu connect benım degıl sadece ornek olsun dıye koydum benım aracımın resımlerı en kısa zamanda koycam... foto boyutları cok buyuk onları kucultmem lazım..
  • arkdaşlar glx teki renkler bunlar seç al glx
    ben yaptım ölesine

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Connect

connectci fenerli arkadaşlar ne dersiniz son hafta Fenerbahçemizin Ankaragücü ile yapacağı maça gidelimmi istanbulda olanlar dışardanda gelmek isteyenler Fenerbahçemizle şampiyonluğu kutlayalım

nedersiniz?

Bizim sınavların başladığı hafta olmasa, kastamonudan koşarak gelirim. Maça gidecek arkadaşlara bizim yerimizede eglenirler artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavas

quote:

Orjinalden alıntı: Connect

connectci fenerli arkadaşlar ne dersiniz son hafta Fenerbahçemizin Ankaragücü ile yapacağı maça gidelimmi istanbulda olanlar dışardanda gelmek isteyenler Fenerbahçemizle şampiyonluğu kutlayalım

nedersiniz?

Bizim sınavların başladığı hafta olmasa, kastamonudan koşarak gelirim. Maça gidecek arkadaşlara bizim yerimizede eglenirler artık.

beşiktaş macına gittim ts burda olsaydı onada giderdm

ankara gücü macınada gideceğim

• heyyy noluyo yaw nerdsiniz alooooo kimse varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 8 Mayıs 2007; 16:29:01 >
  • Arkadaşlar arbede1969 olan nikimi değiştirdim bilginize.
  • ok deiştiriom ismini listeden
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.