Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yakıyo diyolar. biton şey sölüyolar genede seviyom keratayı kendi sınıfındaki biçok arabadan daha iyi bence ( yanlış anlaşılmasın. diğerleri kötü berbat v.s. gibisinden algılanmasın. tamamiyle kendi görüşüm)
  • gecen hafta 2 gun icin tourneo connect kiraladim
    aslinda bu kadar rahat olacagini sanmiyordum arkaya 4 kisi rahat rahat sigdi
    300 kusur km yaptik 60 lirayla arabada doluydu
    yakit sarfiyati da iyi geldi bana
    simdi ciddi ciddi alsam mi diye dusunur oldum
  • arkaadşlar nasıl resim ekicez bende benim connecti ekleyeyim , ben arka farlara siyah çorap geçirdim güzel duryo ama kırmızıyıda deneriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua4712293 -- 2 Mayıs 2007; 11:26:05 >
  • son beş litre depoda kalasının sebebi pisliklerin filtreye gelmeden depoda kalması içindir motora depodan taşıyan boru sistemi o şekilde yaoılarak depo pisliğini curuf ları yanı depoya gitmesi engeller
    Orjinalden alıntı: kavas

Orjinalden alıntı: ford connect

yok sana söylemiyor herhalde connectgücü başkabir arkadaşa söylüyor neyse ben cevaplıyayım 850 km gidiyor benim araba 50 litre ile depom 55 litre son 5 litreyi zaten hiç bir arabada kulanamasın

Son 5 litreyi neden hiç bir araba kullanamıyor, kullanmıyorsa 5 litre ne işe yarıyor, merak ettimde ford connect kardeş açıklar mısın?

• arkdaşlar dün depoyu full dolduttum ve hesaplamamı yapptım 75 lik connectim km başına 160 bin (16 kuruş) yakmış
  • şehir içimi

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arkdaşlar dün depoyu full dolduttum ve hesaplamamı yapptım 75 lik connectim km başına 160 bin (16 kuruş) yakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arkdaşlar dün depoyu full dolduttum ve hesaplamamı yapptım 75 lik connectim km başına 160 bin (16 kuruş) yakmış

Şehir içiyse süper
  • ewet şehir içi
  • bu resimleri çeken arkadaşa koca bir ban

bu ne ya körmüyüz bu kadar büyük koymanın anlamı ne 2 saat senin resminin yüklenmesinimi beklıycem

ram manyağı yaptı pc ya koyma diyen yok küçk koy

• bu araçların ruhsatlarında neden kamyonet yazıyor?? hususi yazdıramıyormuyuz?? 1.köprüden geçemiyor kamyonet yazınca... sorular saçma gelebilir cahilliğime verin
  • hususide yazdırabiliyorsun 6 milyar kadar para cıkıyor ve bazı şey daha var
  • arkadaslar bende geldım aranıza ankaradan 2006 90 hp delux
  • hoşgeldin arkadaşım

Şuan araba için netten temizlik üürünleri alıyorum
  • mehzen kardesım sana bı kac sorum olcak 1 sı sınyal lambalarının oldugu led bolgesını nasıl yaptırdın bende yaptırmayı dusunuyorum ama bılgı verırsen sevınırım 2 sı senın aracın yanında mavı bı arac var jantların oldugu yer serıt kırmızı o orjınal bısımı yoksa sonradan kendımı yaptı onuda acıklarsan sevınırım:D
  • hoş geldin kardeş.iyi forumlar ayrıca resim video ve varsa modifiye arabanda burada paylaşabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: guerillapirhana

arkadaslar bende geldım aranıza ankaradan 2006 90 hp delux

hoşgeldin kardeş ank neresindesin??
  • Yenı olan uyeye yazmışsınız ki modifiye olan arabanıda buraya paulaşabilrsiniz ama burdakı hıç bir uye modifiye adına bişey koymuyo arabalar hep standart cok gerı bı takım bence bu takım asla iş yapmaz neyın ne olduğunu bılmeyenler bıle kalkıp neler yazıo yok resımlerın cok buyuk yok bam o zamn serı ınternet kullan yada makınenı sağlamlaştır kardeş abuk subuk yorumlaarın olduğu teea asla iş yapmaz..Zaten team dakı amaç bılgılendırmek ve yardımlaşmak deılmı ama burda bunun gramı bıle yok sadece herkez bırbırene afedresınız b.k atıo başka hiç bişey yok mesajlarımı sılebılyosamda sılcem zaten boşuna burda harcanmasın resımlerin..Farkındaysanız kımseyede kotu laf solemedım sadece eleştırı sizlere iyi sohbetler...
  • saol bize ii sohbetler ayrıca burada connect tuning team falan açmadık iiki bi araban modlu die bi havalardasın bnce küçük görme
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Yenı olan uyeye yazmışsınız ki modifiye olan arabanıda buraya paulaşabilrsiniz ama burdakı hıç bir uye modifiye adına bişey koymuyo arabalar hep standart cok gerı bı takım bence bu takım asla iş yapmaz neyın ne olduğunu bılmeyenler bıle kalkıp neler yazıo yok resımlerın cok buyuk yok bam o zamn serı ınternet kullan yada makınenı sağlamlaştır kardeş abuk subuk yorumlaarın olduğu teea asla iş yapmaz..Zaten team dakı amaç bılgılendırmek ve yardımlaşmak deılmı ama burda bunun gramı bıle yok sadece herkez bırbırene afedresınız b.k atıo başka hiç bişey yok mesajlarımı sılebılyosamda sılcem zaten boşuna burda harcanmasın resımlerin..Farkındaysanız kımseyede kotu laf solemedım sadece eleştırı sizlere iyi sohbetler...

sen kimsinde bize geri diosun gerı olan sensin iş yerındeki pc yavas acıo hem forum kurallarını oku buyuk resim koymak yasak ne anlarsın sen forumdan connect team yapmış arkadaş ismi connect tuning team değil resimlerinede meraklı değiliz uza şuan evimdeyim toshiba core duo notebooğumla yazıyorum buda kapak olsun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.