Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neon88

çizgiler ve jantlar çok iyi olmuş ne dersiniz?

Aaaabbiii bu ne yaaaa muhreşem olmuş yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

quote:

Aaaabbiii bu ne yaaaa muhreşem olmuş yaa

EEE NEDE OLSA FORD CONNECT

• :D :D + 574
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar connectin yakıtını niçin bukadar takıyorsunuz kafaya anlamadım. ruhsatınızı açıp bir bakın öncelikle
    1. kamyonet
    2. 1500 kg.
    3. iri bir kasa
    4. seri araba kullanmayı seven ani hızlanıp ani duran bir sürücü toplumu.
    5. kırmızıya yakalanmamak için çırpınan biçare
    vs. vs. daha ne olsun kardeşler 200 kuruşta yakar 250 kuruşta. siz sürmenin keyfine bakın. daha öncede dedim siz naparsanız yapın o yakacağını yakar. arabaya bi kaç milyar verip aksesuar yaptırıyorsunuz sonra çok yakıyor diye şikayet ediyorsunuz.
    6. şimdi aklıma geldi bu bir koç holding arabası
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdindas

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar connectin yakıtını niçin bukadar takıyorsunuz kafaya anlamadım. ruhsatınızı açıp bir bakın öncelikle
    1. kamyonet
    2. 1500 kg.
    3. iri bir kasa
    4. seri araba kullanmayı seven ani hızlanıp ani duran bir sürücü toplumu.
    5. kırmızıya yakalanmamak için çırpınan biçare
    vs. vs. daha ne olsun kardeşler 200 kuruşta yakar 250 kuruşta. siz sürmenin keyfine bakın. daha öncede dedim siz naparsanız yapın o yakacağını yakar. arabaya bi kaç milyar verip aksesuar yaptırıyorsunuz sonra çok yakıyor diye şikayet ediyorsunuz.
    6. şimdi aklıma geldi bu bir koç holding arabası

sadece 1 topiğe yazsan yeterli idi kardeş

• Arkadaşlar takımınız hayırlı olsun ben de Sprinter ımı satar satmaz almayı planladığım arabalardan biri Connect diğeri Caddy. Connect hakkında duyduğum bir kaç kötülükleri size sorayım doğruluğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

1. Çok yaktığı söyleniyor ki katologda da öyle. (Şehirler arası pek bi fark yok ama şehir içi caddy 5,5 lt conect 7,6 lt)
    2. 75 bg olanların yokuş performansı nasıl gerçi connest alırsam 110 bg lik alırım diye tahmin ediyorum ama yine de bilgim olsun.
    3. Çok narin arabalar her şarta gelemez diyorlar.(Bence hiç öyle gözükmüyor)

Hepinize Connectlerinizle hayırlı yolculuklar dilerim Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

connectgücübnce kardeş merdiven çok gıcık eski köy minibüslerine takarlardı yaa onlar aklıma gelio, ayrıca merdivenin arası yıkanamıo(zorlaştırıo işi) ee tabi bide görüşünü azaltıo
    aslında doğru ama bilmm arkada bi boşluk var sanki
  • quote:

quote:

oooooo çok eline sağlık kardeş saolasın valla. yemin ederim 2-3 güönce rüyamda ford connect GT falan çıkmış die gördüydüm.acaba tr de çıkarmı satrışa yoksa sadece tanıtım amaçlımı olur
    ya olmadı bi connect hayranı böle bi tasarım yapar o kadar zor diil gibi görünüyor ama böyle bi renk yok diye biliyorum?

• quote:

Orjinalden alıntı: adu040

Arkadaşlar takımınız hayırlı olsun ben de Sprinter ımı satar satmaz almayı planladığım arabalardan biri Connect diğeri Caddy. Connect hakkında duyduğum bir kaç kötülükleri size sorayım doğruluğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

1. Çok yaktığı söyleniyor ki katologda da öyle. (Şehirler arası pek bi fark yok ama şehir içi caddy 5,5 lt conect 7,6 lt)
    2. 75 bg olanların yokuş performansı nasıl gerçi connest alırsam 110 bg lik alırım diye tahmin ediyorum ama yine de bilgim olsun.

öncelikle h.geldin kardeş sana şunu söylüyorumki connect 1 numara eğer 1 numara olmasaydı 75 lik connectimi glx le değiştirmeyi düşünmezdim. kaerde caddy ş.içi ş.dışı ortalama yakıtı yazmışş yanii ş. içini yazmamış bu yüzden öyle gözüküo hemde daha az yaksa bile km de 1 kuruş oynasa(eskinin 10 bini) 100 km de 1ytl (1 milyon oynar ) buda bnce büyütülecek bişey değil ayrıca glx in tadını vermess hiç biri düşünüyorum. caddy38 civarı fiyat çekmiş ama connect 34-35 vede bayiye gidince 32-33 oluyor pazarlık sonucu.ayrıca o döşemeler bej rengi göğüsü, 6 cd çaları, alaşımlı jantı,park sensörü,4 hava yastığı ve gövde rengi tamponlar yok , anadolu da vw servisi az, pahalı, parçasıda pahalı, arıca 110bg 280 tork var bunda ;) daha sorun olursa cvplarız arkdaşım sen merak etmee ... haaa bu arada 75 lik var bnde hiç bir zorluk yaşamadı yokuşta falan hatta 190 a tık tık oturdu. ama sana tavsiyem imkanın varsa GLX al ;)

• Ford yapmadı ama ben CONNECT RS yaptım GT o kadar yerden yuksek olurmu ya bence daha sağlam bışey yapmaları gerek ben makaslarıda soktoukten sonra ıyıce yapıştı yere makıne tumseklerde eğer yavaş geçmezzem vuruorum bazen capraz gırıorum mıllet bakıo abest abest....Bıraz daha kafayı kırarsam motorda değiştirebilirim belli olmazBugun daha guzel resımler cekıcez inş koyarım sıyteye....

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orjinalden alıntı: adu040

Arkadaşlar takımınız hayırlı olsun ben de Sprinter ımı satar satmaz almayı planladığım arabalardan biri Connect diğeri Caddy. Connect hakkında duyduğum bir kaç kötülükleri size sorayım doğruluğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

öncelikle h.geldin kardeş sana şunu söylüyorumki connect 1 numara eğer 1 numara olmasaydı 75 lik connectimi glx le değiştirmeyi düşünmezdim. kaerde caddy ş.içi ş.dışı ortalama yakıtı yazmışş yanii ş. içini yazmamış bu yüzden öyle gözüküo hemde daha az yaksa bile km de 1 kuruş oynasa(eskinin 10 bini) 100 km de 1ytl (1 milyon oynar ) buda bnce büyütülecek bişey değil ayrıca glx in tadını vermess hiç biri düşünüyorum. caddy38 civarı fiyat çekmiş ama connect 34-35 vede bayiye gidince 32-33 oluyor pazarlık sonucu.ayrıca o döşemeler bej rengi göğüsü, 6 cd çaları, alaşımlı jantı,park sensörü,4 hava yastığı ve gövde rengi tamponlar yok , anadolu da vw servisi az, pahalı, parçasıda pahalı, arıca 110bg 280 tork var bunda ;) daha sorun olursa cvplarız arkdaşım sen merak etmee ... haaa bu arada 75 lik var bnde hiç bir zorluk yaşamadı yokuşta falan hatta 190 a tık tık oturdu. ama sana tavsiyem imkanın varsa GLX al ;)

Arkadaşımın Şöylediklerine Katılıyorum. Dogrudur. Ayırıca bizdede cady vardı arac zorlanmaya ve hor kullanmaya gelmiyo kısaca tavsiye etmem ama konfor desen 1 numaralı araç. ançak connect başka bir araç
    sürüş keyfi başka.cady deki sırada ama connect cok başka. ben cadyle giremedigim virajlara connectle girdim hızın ne olursa olsun kaydırma yapmaz kesinlikle saglam bir araç.Connecttede konfor var sakın yanlış anlama ama cady kadar degil. ama bence connect şuan bizde 90hplik var düz yolda 200 vurdum. cadyle 195 gecemedimm.karar senin.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Ford yapmadı ama ben CONNECT RS yaptım GT o kadar yerden yuksek olurmu ya bence daha sağlam bışey yapmaları gerek ben makaslarıda soktoukten sonra ıyıce yapıştı yere makıne tumseklerde eğer yavaş geçmezzem vuruorum bazen capraz gırıorum mıllet bakıo abest abest....Bıraz daha kafayı kırarsam motorda değiştirebilirim belli olmazBugun daha guzel resımler cekıcez inş koyarım sıyteye....

En KıSa ZaMaNDa BeKLiYoZ ReSiMLeRi ayrıca makasların hepsinimi cıkardınn :

• 1. ci arkdaşım bak yeter 5 oldu git istenmion
    2. ci o araba 4 kişi + yükle 190 a oturdu kamera fazla sallanıo
    3.cü hadii 188 olsun bu neyi deiştirecek
    4.cü şahin 200 yaptı diee herkes şahin alsın o zaman
    5.tekrarıyorum tartışma yaratma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 29 Nisan 2007; 20:29:48 >
  • bu arada antep e gidersem yakın zamanda sadece virajı çekecem
  • sen hangi viraja girdin pardon 130 la :D hep sallama hep sallama bende 250 le girdim viraja arkadaş connectle 10 la girebiliyor anca konuşmak sallamak paraylamı gerçi paralı olsa yine sallarsınız siz
  • Beyler ayıp olmuyomu neden tartışıyonuz anlamadım gitti Ya arkadaşlar bu araçlar ticari 180-190 km hız nedir yaa. bukadar hız merakınız varsa otomobil alın daha iyi. Allah korusun o hızlarla ticari aracların hepsi tehlike saçar.
    Markası ne olursa olsun
  • bu ford tourneo connect nasıl 188 falan yapıyor hala anlamadım bizde 2006 model 90 beygirlik turbo motor var ama o

böyle bişey yapamadı 160 da tıkanıyor ilaveten bir şeyler mi yapıyorsunuz bu arabaya nedir yani bunun yöntemi?

bir de aklıma geldi bu arabanın önüne demir tektırmayı düşünüyoruz krom kaplama gibi bişey korumalık onun satışını yapan bir site varmı yada normalde fiyetı kaçtır onların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahho88 -- 29 Nisan 2007; 22:25:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahho88

bu ford tourneo connect nasıl 188 falan yapıyor hala anlamadım bizde 2006 model 90 beygirlik turbo motor var ama o

böyle bişey yapamadı 160 da tıkanıyor ilaveten bir şeyler mi yapıyorsunuz bu arabaya nedir yani bunun yöntemi?

bir de aklıma geldi bu arabanın önüne demir tektırmayı düşünüyoruz krom kaplama gibi bişey korumalık onun satışını yapan bir site varmı yada normalde fiyetı kaçtır onların

kardeş bi servise göster bnce belki turbo borusu çıkmış olabilir çünkü 200 yapıolar düz yolda 90lık la
  • hem o dediin boru çıkmış olsaydı 160 ı bile yapamazdı
  • yaabiler bişey daha sormuştum arabanınönüne nereden demir taktırabiliriz istanbulda hem fiyatı nedir onların bileniniz varmıydı???
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.